Re: Cafeneaua suparatilor
Acum doi ani, m-am mutat in apartamentul in care locuiesc si in prezent. La data respectiva, l-am renovat total, deh ca orice om care vrea sa se mute in casa noua. In urma renovarii mi-au ramas caloriferele de fonta, tipul ala comunist si durabil cu elementi mari si foarte grele!
Trei calorifere (mai usorare aprox. 60 - 100 kg) am reusit sa le mut cu baietii din apartament la data respectiva si sa le duc in pod (stau la et. 4/4, dar blocul are acoperis gen mansarda), dar al patrulea calorifer fiind foarte greu ne-a fost imposibil sa-l ducem in pod, asa ca de abia am reusit sa-l scot la usa pe casa scarii, unde a stat pana ieri dimineata la ora 8 (atunci era inca, l-am vazut

Cum dreaq au reusit sa care frate un ditamai caloriferul de fonta de aprox. 150 - 180 kg (fara exagerare) 4 etaje fara sa ii vada nimeni si culmea

Acum problema are doua parti: una rea si alta buna!

- partea rea era faptul ca, soacra-mea isi rezervase de la renovarea apart. caloriferul cu pricina pentru ea, asta fiind si motivul real al pastrarii lui;
- partea buna e ca m-au scapat pe mine da carat 4 etaje ditamai namila de calorifer

Ideea e ca eu banuiesc ca, femeia care face curatenie pe scara e tot cam de etnie si stia bine cum sta treaba, stia de existenta lui si cred ca ea le-a vandut pontul. Mai ales ca acu vre-o 2 - 3 saptamani mi-a zis o vecina de apartament ca au mai venit (adevarul e ca i-am vazut si eu in curtea interioara a blocului, vre-o 3 adulti si 2 copii dar nici prin cap nu mi-a trecut) si cica s-au uitat la el, l-au masurat si cand vecina i-a intrebat ce vor au facut cale intoarsa.
Dar uite ca pana la urma nu s-au lasat si tot m-au facut.
Cum poti frate sa le spui "oameni" si sa le mai dai si drepturi???
Scuze daca am ofensat pe cineva.
Cu respect.
-
O'neill - 1nsane Member
- VIN: