Sorry ca nu ti am mai raspuns, dar deja "mi s a luat" de masina asa asta si de tot ce inseamna ford ...

Am fost la o nunta si imediat dupa ce am venit am facut revizia de 60.000km la ~61350km a fost totul ok.
Le am spus ca am completat cu lichid de frana ~200ml dar ei au zis ca e din cauza placutelor tocite care mai tin 5000km. bine..am plecat
Dupa 2 saptamani m am dus iar ca am ramas iar fara lichide de frana si am zis sa schimb si placutele. Am schimbat le am spus de problema iar, cica au verificat n au gasit nimic defect.
Dupa 3 zile iar ma duc fara lichid de frana si la fel n au gasit nimic, dar deja era sigur ca exista o problema deoarece placute noi aveam.
AM plecat acasa, 15km pana la mine in parcare si in urmatoarea zi era pedala de ambreiaj la podea. ii sun le zic si imi spun "da, e rulmentul de la ambreiaj. este hidraului cu lichid de frana"
Iti dai seama... am facut doar 15km puteam sa raman fara frane ... si cand ai o masina ca asta in unele situatii si cu frane nu poti sa o opresti dar fara

.
Asta una dintre probleme ( Mi au dat drumul din service cu o defectiune care mi a pus viatza in pericol, noroc ca am ajuns acasa si am plecat cu alta masina seara).
Dupa ce duc iar masina la ei (pe platforma) imi zic posibil sa nu mai fie in garantie. Dc? pai ati depasit cu 1557km peste 15.000km si limita era de 1500km peste. adica aveti cu 57 km mai multla ultima revizie (care a fost tot la ei).
Nu puteau sa mi spuna "ba prostule vezi ca nu mai ai garantie...vrei sa mai faci revizia la noi sau te duci la nea ion?"
Si uite asa puteam sa ma fac praf ca eu in ziua urmatoare urma sa plec la munte. M au scos si din garantie fara sa stiu si mi au refuzat reparatia pe garantie. Acum vroiau sa mi schimbe disc, placa ambreiaj , rulment si volanta (doar volanta 2606ron), dar tinand cont ca platesc eu mi au schimbat doar placa, disc si rulment ~4200ron.
Si m ai am o mocheta care s a rupt din cauza ca nu a fost montata corect ( s a rupt din tesatura...smuls ca nu era mulata pe podea statea mai mult in aer) am 2 sesizari refuzate la garantie de acum 1an jumate cand maisna era in garantie.
Si multe alte probleme cu care nu m au luat inseama.

............