ross, am si eu 2 intrebari legate de masina ; e noua si vreau sa fiu sigur ca orice "pitici pe creier" am eu sunt doar pitici si nu probleme reale:
1 - cand inchid usa din dreapta din exterior parca "suna" altfel decat cea din stanga, parca e un sunet mai neplacut decat la inchiderea usii soferului ; in plus parca daca ma uit cu atentie la ambele usi inchise, in lungul caroseriei, usa din dreapta este o idee mai iesita in afara decat usa soferului ; se va "lasa" in timp mai ales ca e masina noua de nici 2 luni sau sa imi fac griji ? banuiesc ca daca trebuie intervenit e ceva mai complicat, trebuie data usa jos sau umblat pe la balamale ceva, nu ma pricep, dar mi se face frica numai cand ma gandesc
2 - se aude un zgomot ce vine din portbagaj, foarte fin, subtire, parca scartaie ceva, un "greieras" sa zicem ; am rabatat bancheta si parca se aude mai tare deci cred ca e de undeva de la usa portbagajului ; am mers o portiune scurta cu usa intredeschisa si parca nu se mai auzea ; sa fie de la incuietoare, poate trebuie uns ceva pe acolo ? cred (sper) ca aici rezolvarea e ceva mai simpla
Repet, sunt probleme minore, dar vreau sa stiu daca sa ma ingrijorez si sa fac ceva in consecinta sau nu.... in rest masina e super
Multumesc anticipat