de Cornel001 » 04 Iun 2010, 09:23
Astazi dimineata pe bd Chisinau mergeam pe banda 1 (care de fapt uneori e mai putin de 1 banda grazie unora parcati aiurea), cand in fata mea un tico cu blonda la volan da cu spatele (din parcarea "in spic" de pe margine) asa mai insistent dupa care se opreste. Nu aveam prea mult loc sa trec, n-am vrut sa fortez, asa ca ii fac semn sa dea in continuare ca o las... bonda face semn ca nu, ca sa trec eu. eu ii fac semn ca insist sa o las, dar ea nimic. zic, ok, hai ca trec eu.... cand ma apropii de ea sa trec, hop iar incepe sa dea cu spatele... opresc, dar vad ca datorita faptului ca ma apropiasem mai mult intre timp nu prea mai are loc, asa ca dau cu spatele sa-i fac loc. Insa iar nu vrea sa dea cu spatele. Pe urma nu mai stiu exact, dar la un moment dat ma satur si incerc sa trec pe banda cealalta (a 2-a, pentru cei care si-au luat carnetu la pitesti atentie ca benzile se numara de la dreapta) ca sa o ocolesc cat mai mult sa nu dea toanta peste mine exact cand vreau sa trec pe langa ea... ma asigur, nu venea nimic pe banda, dar cand sa o sterg, hop cat pe ce sa ma pup cu un taxi care vroia sa intoarca exact in acel loc peste linia de tramvai.
In fine, concluzia e ca am vrut sa fiu politicos si am sfarsit injurand blonda... (in sine ,"printre dinti", in masina, nu tipand explicit catre ea)

Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.