ford fiesta mk3
sunt si eu proaspat posesor de fiesta mk3, si mi-am deschis acest topic, pentru sfaturi, pareri, etc
masina este un fiesta mk3 din 1990, motor 1400cmc, carburator dublu corp webber, 55kw
2 usi, trapa, si cam atat

si acum sa incep cu sfaturile de care as avea nevoie
- uleiul, trebuie neaparat schimbat ca este pacura..ce ulei trebuie sa pun? ..masina are 97000 km in bord, dar nu stiu de cate ori s-a dat kilometrajul pete cap pana acum

cineva pe forum am inteles ca avea probleme cu un castrol 15w40, ..consuma mult si scotea fum, dar l-a scimbat cu 10w30 parca si s-a rezolvat problma...
-ar cam trebui schimbat ambreiajul, si nu stiu unde gasesc cea mai ieftina solutie
-dupa ce se incalzeste sta cam turata la relanti ( in jur de 1100 ture), cand e rece cam ''da in nas" , si in curbe ( si rece si calda) da sa se opreasca, chiar daca am rezervorul pe jumate
- acul de la benzina tot urca, coboara... dar de multe ori indica ce trebuie( adica 70% din timp sta intr-un singur loc )..ce sa fie de vina?
-frana este foarte tare, chiar daca are servo, ce trebuie facut? trebuie cumparata pompa de servo sau se poate regla de undeva?
nu stiu...daca imi mai vine in minte ceva mai zic pe aici
eu unu sunt multumit de masina, chiar daca are destule probleme...astept posesorii de mk3 sa schimbam cate o vorba despre modelul acesta, cum ar fi daca se poate pune aer conditionat?

sa pun si cateva poze
-
giubau_v8 - Incepator
- Maşina: ford fiesta mk3 1.4 55kw