Surprize provocate de animale

Bon, asadar acum doua sapt ma duc in Codlea la o cunostinta la un gratar. Parchez eu mandru in fata portii, toata gasca se da jos din masina si incepe sa se intretina cu gazda. Cand cobor vad chiar vis-a-vis un Focus Hatch nou noutz pe care un nenisor se caznea sa-l urce pe o platforma. Ma uit eu asa ca la vreo doua trei minute cum tipul il tot aseza si bibilea. Pe margine doua femei se uitau cu jale. Eu ma gandeam ca o fi vreo problema cu plata si a venit firma de leasing sa ia masina asa ca intru in vorba cu posesoarea (una dintre doamne).
Tipa imi explica cu glasul tremurand ca adusese masina cu vreo doua zile inainte de la reprezentanta. Toate bune si frumoase pana dimineata cand a vrut sa plece nu stiu unde. S-a suit femeia la volan, i-a dat o cheie si... surpriza: masina a urlat ingrozitor, motorul s-a zbatut amarnic cateva secunde si apoi : dead.
Verdict: pisica prinsa de curelele de distributie/accesorii. Pisica a fost atat de fortoasa incat a rupt tot si motorul s-a invartit fara curea. Ouch! Repet masina era nou nouta.
Acuma stau si ma intreb daca avea scut sub motor erau oare mai mici sansele sa se strecoara mitza aia nenorocita acolo?
Si pentru linistirea organizatiilor pt protectia animalelor: Din pisica nu a mai ramas decat niste mizerie rosie care manjea tot motorul. Deci nu va mai obositi

So watch and learn. Always check the engine for pets before taking off !
-
Icem@n - Member
- Maşina: Focus II 2008 Trend, 1.8 tdci, 115 CP, moondust silver
- VIN: SingeriuSecSiTare