[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
ClubFord • Vezi subiect - 1 banc

Discutii libere/forum

1 banc

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: 1 banc

Mesajde link2 » 06 Oct 2009, 13:44

Se trezeste ursul intr-o primavara dupa ce a hibernat toata iarna cu o pofta nebuna de sex.. Cauta el in padure o zi intreaga o ursoaica pentru as-i rezolva problema, dar nimik.. Super disperat zice.. “numai conteaza.. ce animal imi iese primul in cale.. i-am tras-o..”
Merge el prin padure.. cand deodata.. in fata lui apare un arici.. pune ursul laba pe arici… si acesta se face imediat ghemotoc.. Ursul cu o mare disperare pe fata il tot intorcea de pe o parte pe alta.. cand de-data se rasteste puternic..
- UNDE AI MA GAURA.. UNDE AI GAURA..
La care ariciul cu o voce foarta speriata..
- Lasa-ma ma in pace ca nu am nici o gaura..
URSUL:
- Aha.. ai vorbit.. pe unde ai vorbit ma.. pe unde?
link2
1nsane Member

Maşina:

Mesajde Paulp » 06 Oct 2009, 15:29

Baiatul ciobanului se hotaraste sa ii zica tatalui sau ca e gay.
Intr-o dimineata se ambitioneaza si zice:
- Auzi, tata!! Sunt GAY...
... Ciobanul sta, se gandeste si il intreaba:
- Baiete!! Ai costum Armani?
- .. Nu...
- Folosesti parfum Boss?
- .. Nu...
- Dar masina Porsche ai?
- Stii bine ca nu am....
- Mai baiete! Tu nu esti gay, esti un poponar de rand...
Focus 2002, break, Ghia, 1.8 TDDI, 90CP...
Fost focusar, allways focusar!
Paulp
Petrol Head

Maşina:

Mesajde valiinves » 06 Oct 2009, 15:40

=)) =))
Ford Mondeo 2002 2.0 TDCI 131 CP
WFOWXXGBBW1E43387

Mama prostilor....... e mereu gravida !
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
valiinves
1nsane Member

Maşina:
VIN:

Mesajde Paulp » 06 Oct 2009, 15:49

--Doctore, ma simt rau, am ameteli si in plus ma arde la inima!
− ... Aaaadoamna, in primul rand nu sunt doctor, sunt ospatar; in al
doilea rand nu sunteti bolnava, sunteti beata; si in al treilea rand aţi bagat
ţâţa in scrumiera.
Paulp
Petrol Head

Maşina:

Mesajde isotech_ro » 06 Oct 2009, 17:41

Mami, tu esti alba, tati-i alb... eu de ce-s neagra?

- Fata mamii, la ce petrecere a fost in noaptea aia sa-i mutumesti lu' Dumnezeu ca nu latri!

Doi betivi ies dintr-un bar. Unul din ei vede un ciine care-si lingea testicolele.
Atunci betivul zice:
- Ce n-as da si eu sa pot face asta...
Celalat betiv spune:
- Hic ....hic.. daca-i dai un biscuit cred ca te lasa si pe tine.

Un cavaler, inainte de a pleca in cruciada il cheama pe lacatusul castelului sa ii monteze sotiei sale centura de castitate.
Dupa ce o monteaza, lacatusul intreaba: punem si botnita?

I: De ce ramane femeia gravida, de ce se arde painea in cuptor si de ce se ineaca o fata care cade in fantana?
R: Raspunsul e unul singur: n-a fost scoasa la timp...

Fragment dintr-un ravas:
"Draga mea, intr-o mana tin poza ta, iar cu cealalta ma gandesc la tine...!"

Mare concurs international de pictura!
Tematica era ca, din pictura sa reiasa titlul tabloului.
Candidate la marele premiu au fost selectate 4 tari: America , Franta, Rusia si Romania !
Tabloul Americii o reprezenta pe Louise in pielea goala pe un iaht!
Titlul tabloului: "O boarfa la uscat!"
Tabloul Frantei: cu doua tipe goale intr-un copac.
Titlul tabloului: "Doua poame!"
Tabloul Rusiei o avea pe Natasha in pielea goala cu o secera in mana, iar titlul tabloului: "In asteptarea ciocanului!"
Iar in tabloul Romaniei era reprezentata Ileana, goala intr-un lan de grau iar in spatele ei o ceata de tarani. Titlul tabloului: "Iobagi pe camp!"

Doua prietene virgine isi povesteau tot ce faceau. Una dintre ele pleaca intr-o excursie si se intoarce ne-mai-virgina. Cealalta o intreaba:
- Cum e? Povesteste-mi!
- Prima data este oribil, doare de nu-ti imaginezi; dar apoi e
nemaipomenit!
Prietena sa, intrigata, întreaba:
- Cam cum doare? Ca durerea de cap, de stomac?
- Nuuuu!!
- Atunci cum? Ca durerea de spate, de masea, de urechi?
- Da! E ca durerea de masea!
- De ce ca durerea de masea?
- Pentru ca te doare, dar nu vrei sa ti-o scoata!

Definitia sexului oral: 10 minute de liniste

O fetita se uita pe gaura cheii in camera parintilor.
La un moment dat exclama: "Si cand te gandesti ca pe mine vor sa ma duca la psihiatru pentru ca-mi sug degetul!"

- Ce-i alba si are 30 cm?
- Nimic, toata lumea stie ca, daca are 30 cm, este neagra.

Definitia penisului: Coada la oua...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte defiecare masa 50 g de tarie.
Taria, precum se stie din batrani, atenueaza frica!

O tanara in tren are dureri de dinti, un tanar de langa ea ii spune :
- Daca o sa va sarut o sa va treaca imediat durerea ..
Un batranel din compartiment :
- Tratamentul dumitale e bun si la hemoroizi ?

Dintr-un dialog feminin :
-Vai tu ce rau arati ! Auzisem ca o sa te lase sotul, dar nu chiar de la etajul trei.

O masina se loveste brutal de o caruta. In urma accidentului, calul si carutasul sunt raniti destul de grav.
Un politist apare imediat la locul accidentului si, vazand calul chinuindu-se, intr-un acces de mila, il impusca in cap. Apoi se indreapta catre carutas, cu pistolul in mana, si il intreaba:
- Si dumneavoastra sunteti ranit?
- Nu! Nu! Doamne fereste! Asa de bine nu m-am simtit niciodata!

- Nenorocire ! Am o nevasta tanara care-i mereu bolnava.
- Asta nu-i nimic. Eu am una batrana care-i sanatoasa tun....

Rashela ii zice lui Itic:
- Itzic, m-am gindit bine si am hotarat sa divortam!
- Cum asa, mai Rashela , dupa 40 de ani de casatorie! Dar ce-ti veni?
- Pai tu-ti dai seama, mai Itzic , ca in 40 de ani tu nu mi-ai cumparat niciodata nimic?
- Pai nu mi-ai spus niciodata ca ai avea ceva de vanzare!

La serviciul "Personal" se prezinta un barbat.
- Va rog sa ma angajati, zice el, am 9 copii !
- Bine, bine, i se raspunde, dar ce altceva mai stii sa faci ?

Doi prieteni discuta pe strada:
- Tu ai facut vreodata sex in trei?
- Nu!
- Atunci, du-te repede acasa, poate mai apuci!

Basescu catre multimea adunata in Piata Victoriei:
- Am hotarat ca de acum vom munci numai Miercurea!
Toata suflarea impresionata, aplauda in delir.
- Intrebari?
Se ridica unu, se scarpina, tuseste:
- In FIECARE Miercuri?

- Visez sa fiu miliardar ca tatal meu,zice Bulisor.
- Tatal tau este miliardar?
- Nu! Si el viseaza.

Un barbat isi suna sotia acasa si spune:
- Draga, am fost invitat sa merg la pescuit in Canada cu seful meu si cativa prieteni de-ai lui. Vom fi plecati pentru o saptamana. Este o oportunitate pentru mine sa obtin acea promovare pe care am asteptat-o, asa ca ai putea sa-mi impachetezi suficiente haine pentru o saptamana, undita si trusa mea de pescuit? Vom pleca de la birou si voi trece in
fuga pana acasa sa-mi iau lucrurile ... Oh, te rog, pune in bagaj si noua mea pijama de matase albastra.
Sotiei i s-a parut putin dubios ce a auzit, dar, ca o sotie buna ce era, a facut exact ce a rugat-o sotul ei.
Weekendul urmator sotul s-a intors putin obosit dar, de altfel aratand bine. Sotia l-a intampinat acasa si l-a intrebat daca a prins multi pesti.
El a spus:
- Da! O multime de somoni si cativa pesti spada. Dar de ce nu mi-ai impachetat noua mea pijama de matase bleu, asa cum te-am rugat?
Sotia replica:
- Dar am facut-o. Am pus-o in trusa ta de pescuit.
isotech_ro
1nsane Member

Maşina:
VIN:

Mesajde odin_vik » 06 Oct 2009, 20:55

O FETITA PE PLAJA VEDE UN BARBAT NUD, SI O INTREABA PE MAICA-SA:
- MAMI MAMI CE E AIA INTRE PICIOARELE DOMNULUI?
MAMA:-FATA MAMII DACA O SA FI CUMINTE CAND VEI FI MARE O SA AI SI TU UNA...
O BATRANA DE PE PLAJA: - IAR DACA NU O SA FI, O SA AI MAI MULTE!
Ford focus, 2003, 1,8l TDCi, 75kw - 101 CP
Ford focus 1 facelift - Feel the diference
odin_vik
Member

Maşina:
VIN:

Mesajde aannyy » 07 Oct 2009, 07:37

O alta fetita ii pune mamei aceeasi intrebare:
Ce e aia intre picioarele domnului?
Mama ii raspunde: Bogatia barbatului, mama
Fetita priveste la alt barbat si ii spune mamei:
Mama, ia uite la nenea ala, se imbogateste vazand cu ochii.
aannyy
Gold Member

Maşina:

Mesajde testergl » 08 Oct 2009, 08:06

A man is lying in bed with his new girlfriend. After having great sex, she spends the next hour just rubbing his testicles. As she was enjoying it , he asks her: "Why do you love doing that?" "Because I miss mine".
Ford Focus II / Hatchback 1.6 TDCI 109 / Ghia
testergl
Gold Member

Maşina:

Mesajde adicristea » 08 Oct 2009, 08:31

Asta mergea tradus pt ca are inteles si in romana si cum suntem un forum in limba romana... ;)
\\\ ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
adicristea

Maşina:
VIN:

Mesajde testergl » 08 Oct 2009, 08:51

Ford Focus II / Hatchback 1.6 TDCI 109 / Ghia
testergl
Gold Member

Maşina:

Mesajde Paulp » 08 Oct 2009, 09:19

Curs special pentru barbati

Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a carei existenta o ignorau

Program : 4 module - dintre care unul obligatoriu

Modulul 1 : ( curs obligatoriu)

1. Sa invat sa traiesc fara mama mea ( 2000 ore)

2. Sotia mea nu este mama mea (350 ore)

3. Sa inteleg ca fotbalul nu este altceva decat un sport

Modulul 2 : Viata in doi

1. Sa am copii fara sa devin gelos pe ei ( 50 ore)

2. San nu zic prostii atunci cand nevasta isi primeste prietenele (500 ore)

3. Sa depasesc sindromul controlului telecomenzii (550 ore)

4. Sa inteleg ca pantalonii nu se duc niciodata singuri pana la dulap (800 ore)

5. Cum sa ajung pana la cosul cu rufe murdare fara sa ma ratacesc (500 ore)

6. Cum sa supravietuiesc unei raceli fara sa agonizez

Modulul 3 : Timpul liber

1. Sa calc in doua etape o camasa in mai putin de 2 ore (exercitiu practic)

Modulul 4 : Curs de bucatarie

1. nivelul 1 (incepatori) Electrocasnicele : ON = deschis, OFF = inchis

2. nivelul 2 ( avansati) Prima mea supa instant fara sa ard cratita

Exercitiu practic : fierbe apa inainte de a adauga pastele

CURS INTENSIV

< Din ratiuni de dificultate si intindere a temelor, cursurile vor avea maxim 8 inscrisi. >

Tema 1 Calcatul-acest proces misterios; de la masina de spalat, pana la dulapul de haine

Tema 2 Riscurile umplerii tavii pentru cuburi de gheata ( demonstratie sustinuta de diapozitive)

Tema 3 Tu si electricitatea ; Avantajele economice in urma angajarii personalului calificat

pentru reparatii ( chiar si cele elementare)

Tema 4 Ultima descoperire stiintifica : A gati si a duce gunoiul nu provoaca impotenta si nici

tetraplagie (practica laborator)

Tema 5 De ce nu este un delict sa-i oferi flori, chiar daca te-ai casatorit cu ea.

Tema 6 Sulul de hartie igienica. Hartia igienica nu creste langa WC.

Expozitii cu tema " Generatia spontana".

Tema 7 Cum sa coboram capacul de la wc pas cu pas ( teleconferinta cu Univ. Harvard)

Tema 8 Barbatii la volan. Daca se ratacesc, pot cere informatii fara riscul de a parea impotenti ?

(Marturisiri)

Tema 9 Masina de spalat - acest mare mister din casa.

Tema 10 Diferente fundamentale - cosul pentru rufe si podeaua ( exercitii in laboratoarele cu

terapie muzicala)

Tema 11 Barbatul in scaunul pasagerului > Este posibil sa nu vorbeasca sau sa nu se agite in

timp ce ea parcheaza ?

Tema 12 Ceasca de la micul dejun nu leviteaza singura pana la chiuveta.

Curs special pentru femei

Obiectivul pedagogic al cursului este dezvoltarea functiunilor creierului la femeia moderna.

Durata: Brunete - 1,5 luni / modul ; Roscate - 3 luni / modul; Blonde - 6 luni / modul

Modulul 1

1. Acceptarea soartei : m-am nascut femeie

2. Cunoasterea locului de desfasurare a vietii : bucataria

3. Cum pastrez ordinea in poseta ? ( sub control strict)

4. Cum fac cumparaturi in mai putin de 4 ore - notiuni elementare

5. Pastrarea limitelor : Cum ma machiez corect

6. Curs de programare I ( toate categoriile ) : Folosirea cuptorului cu microunde

7. Curs de programare II ( numai brunetele si roscatele) : Videorecorderul

Modulul 2

1. Ecuatia cu o necunoscuta. Autoturismul.

2. Exercitii de dinamica grupului. Ce trebuie sa fac cand stau in masina.

3 Partea 1 - Diferenta intre carosabil si trotuar

4 Frana si acceleratia - provocare sau necesitate ?

5 Cutia de viteze. Descriere completa. ( pentru blonde, numai cutia automata)

6 .Notiuni elementare de fízica. Corpuri in miscare.

7 Adevaruri optice : Culorile semaforului

8 Curs special : Parcarea in garaj

9 Ecuatia cu mai multe necunoscute. Cutia cu scule

10 Curs de supravietuire I : Unde se afla lumina de avarie.

11 Curs de supravietuire II : Schimbarea unui cauciuc

12 Curs de supravietuire III : Schimbarea mai multor cauciucuri. ( Da, este posibil !)

13 Curs de supravietuire V : Verificarea cu succes a nivelului uleiului si al apei .

Modulul 3

1. Notiuni elementare : Nicio cucerire a tehnicii moderne nu ma va putea ridica la nivelul

barbatului.

2. Vocabular I : Definitia cuvantului "DA". Corectarea exercitiului "Esti gata ?"

3. Vocabular II : Definita notiunii " 5 minute"

4.. Sociologie : Fotbalul nu este un sport ci o religie.

5. Drept cetatenesc I : Numai barbatii discuta despre fotbal.

6. Drept cetatenesc II : Femeile nu se amesteca in aceste discutii.

7. Psihologie ( nivel elementar) : Cum evit intrebarile inutile - de exemplu " Ma iubesti?"

"Sunt frumoasa?", "Am ceva special?"

8. Adevaruri zilnice I : Si femeile ragaie. ( exercitii de grup )

9. Adevaruri zilnice II : Mustata - o problema ? Comunicari stiintifice pe tema " Lama, ceara sau penseta ?"

10. Comportamentul la cumparaturi . Cardul Visa - Definirea notiunii "Limita de suma"

11. Comportamentul la cumparaturi. Dezbaterea temei " Si eu pot cara naveta de bere"

12. Logica ( nivel mediu). De ce mama ta nu e binevenita la noi ? ( 1000 studii de caz)

Modulul 4

1. Telefonul.. Cand trebuie sa inchid ? Exercitii de grup - 4 femei / telefon ( nu uitati sacul de dormit ! )

2. Machiajul.. Metamorfoza femeii

3. Terapie TV I : Si fara telenovele se poate trai !

4. Terapia TV II : Filmele de dragoste sunt pura fictiune si nu realitate

5. Oglinda - martor obiectiv.
Paulp
Petrol Head

Maşina:

Mesajde Paulp » 08 Oct 2009, 13:21

Scrisoarea a III-a, varianta "fast-food"

Iata vine-un Jeep pe strada, cu un girofar pe el,
Baiazid statea in dreapta si rosti catre sofer:
"Sper ca Mircea sa ajunga, sa nu-ntarzie din nou.
Ia vezi daca-a tras masina, langa gura de metrou..".
"-N-a venit Maria Ta, zise el privind in jur...."
"-Si mi-a zis ca fix la 12 ne vedem langa Carrefour".

Asteptand vreo 5 minute , isi pierdu orice rabdare,
Si trimite bodiguarzii sa se uite prin parcare
La un semn (curba la dreapta), se opreste un X5.
Si din el coboara Mircea, in bermube si opinci.
Printre turci porni agale, si privindu-i cu nesat,
Le-arata un "Sony Vaio", care-l tine la subrat.
Agitat, la el in Jeep, si-mbracat tot in civil,
Baiazid nu mai rezista si il suna pe mobil:

"-Tu esti Mircea?"
..."-Da-mparate, am uitat sa iti dau bip,
Dar am stat mult la Rovine, era coada la Agip.
Nici n-am nimerit din prima, ca nu vin aici prea des,
Si-am luat-o ... pe centura, indrumat de GPS!
Acum am parcat masina. Unde esti?, ca vin la tine..."

"-Sunt la mine in masina si te vad, te-ndrepti spre mine".
Si de-ndata ajunse Mircea si urca la turc in jeep.
Si-ncepu sa ii explice ca nu vrea, cu nici un chip
Sa isi stranga intreaga oaste la Rovine in campii,
Si sa lupte pan' la moarte cu ai turcului spahii.

"-Baiazide, sti ca-i criza, si-acum viata-i foarte grea,
Ma gandeam ca sa ne batem,... dar la "Heroes" in retea.
Sau in loc sa cuceresti, cu armate-al meu popor,
Nu ai vrea , daca ai wireless , sa jucam "conQUIZtador"?

"-Cum cand turcii-mi sunt in vama , si-am venit din Istambul,
Tu nu vrei ca sa ne batem, ca nu ti se pare "cool"?
Eu nu-s disperat ca tine sa stau nopti intregi pe net,
Eu traiesc in realitate, si nu e nici un secret
Ca am fost in multe lupte : Varna , Bilist sau Oituz..."

"-Pai eu sunt online tot timpul, nu puteai sa dai un "buzz"??"
"-Mircea!!! Vin c-o intreaga oaste, iar tu faci misto de noi..,
Maine sunt aici cu turcii si-ti declar de-acum razboi".

"-Cum vrei tu, marite rege, eu speram sa ma-ntelegi,
Caci de-ajungem la cutite, voi nu mai plecati intregi.
N-as vrea sa pun pe "YouTube", cu-ai tai morti, videoclipuri,
Nici ca Dunarea sa-nnece spumegand a tale jeep-uri.
Dar, de asta ti-e dorinta, maine ne vedem la lupta,
Si-ti promit ca pleci d-aici cel putin c-o mana rupta".
Si zicand acestea Mircea, il lasa pe Baiazid.
Si trantindu-i portiera el pleca la pas grabit.
Cand ajunse la masina, gasi-n geam , pe-un bilet scris:
"Scuze.V-am blocat o roata, c-ati parcat pe interzis"...

Si da Mircea multe mailuri, sms-uri, mii de "bip"-uri,
Ca sa-si stranga toti ostenii si sa ii indese-n "Jeep"-uri.
Demarand in mare tromba, se-ndreptara spre Rovine,
Dar aici gasira turcii, toti cu pantalonii-n vine!
Toti vaitandu-se de moarte, ghemuiti prin iarba scurta
Rezemati de cate-un ciot, si tinandu-se de burta.

"-Baiazid , hai sa ne batem....!! , Unde esti, de ce nu vii?"

"-Mi-am scos in oras ostenii, si i-am dus la KFC.
Si-am mancat cu poft-aseara, tot ce ni s-a pus pe masa..."
Raspunse-ncordat sultanul dintro tufa mai retrasa.
"-N-am stiut ca la "fast-foud"-uri nu e bine sa mananci,
Mai ales in Romania , fiindca risti sa pleci pe "branci"...
Nu mai vreau ca sa ne batem, iarta-ma a fost o farsa.
Da-ne niste "triferment" si-o sa facem cale-ntoarsa"...

Si asa a scapat Mircea de o lupta la Rovine.
Deci se vede pan-la urma ca "fast-food"-ul face bine.
Asta-i tot...Dar fiti voi siguri ca Istoria o sa zica:
"Turcii l-au vazut de Mircea si-au facut pe ei de frica
Paulp
Petrol Head

Maşina:

Mesajde mirceamc » 09 Oct 2009, 10:49

Parintele Pascal se despartea de parohia sa dupa multi ani de slujire. Pe langa masa de adio s-au gandit sa-i faca si un cadou. Ca peste tot a fost invitat si un politician sa spuna cateva cuvinte si sa-i inmaneze cadoul.

Dar ca toti politicienii a intarziat si atunci parintele s-a gandit sa umple timpul cu un discurs.

- Prima mea impresie despre parohia aceasta mi-am facut-o cu ocazia primei spovedanii. M-am gandit ca am fost trimis intr-un loc teribil deoarece primul care s-a spovedit mi-a marturisit ca furase un televizor, ca le-a furat banii parintilor, ca a mai furat si la locul de munca, pe langa faptul ca avea o aventura sexuala cu sotia sefului. In unele ocazii facea trafic si vanzare de droguri. Si la urma a zis ca i-a transmis o boala venerica sorei sale. Am ramas inmarmurit... stupefiat... si foarte speriat!
Dar dupa aceea am cunoscut lume care nu semana deloc cu acest individ. Mai mult, pot sa spun ca a fost o parohie de oameni responsabili, cu valori morale, credinciosi, si ca am trait aici ani minunati!

In acest moment soseste politicianul, asa ca l-au chemat repede sa ia cuvantul. Dupa ce s-a scuzat pentru intarziere a inceput astfel:
- Niciodata n-am sa uit cand a venit parintele in parohie... De fapt, am avut onoarea sa fiu primul care s-a spovedit la el...
Mircea M - Ford Fusion Comfort 1.4 TDCI 68CP (2007), Bucureşti
Prezentare maşină: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=9010
mirceamc

Maşina:

Mesajde valistoica » 10 Oct 2009, 13:09

Un tip intra intr-un magazin:
- Buna ziua, pantaloni de camuflaj aveti?
- Da, avem.
- Vreau si eu o pereche
- Cu cea mai mare placere, dar daca i-am si gasi...
Focus owner...
valistoica
Gold Member

Maşina:

Mesajde Mihai L » 11 Oct 2009, 00:09

Un proprietar de Trabant in magazinul de piese auto zice vanzatorului:
“- Pentru Trabantul meu, as dori doua stergatoare de parbriz!”
”- Este in ordine. Mi se pare ca e un schimb cinstit!”...
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP

Mihai L

Maşina:

Mesajde temir » 11 Oct 2009, 02:44

un proprietar de lastun, la o firma de tuning:
- as vrea sa-mi puneti jante de 17, un eleron adevarat, scaune incalzite, clima, abs, o instalatie de sunet de macar 600w, modificari pe la frane (discuri ventilate, si pe fata si pe spare, stiti voi), sa-i mariti cumva puterea (macar la vreo 100-120 de cai) si... ma mai gandesc, va spun eu
- ok, toate astea va costa un dolar!
- ... matale glumesti?
- pai matale ai inceput
temir
Member

Maşina:
VIN:

Mesajde forbidden27 » 11 Oct 2009, 09:45

Trenul opreste intr-o gara si un calator ce se credea istet scoate capul pe geam si il intreaba pe impegat:
- ce gara-i asta?
- Carcal, raspunde impegatul.
- A, locul unde s-a rasturnat caruta cu prosti... hahaha!
- Da, da, tot de la Bucuresti venea! raspunde impegatul.
------------------------------------------------------------
Basescu si Nastase se intalnesc la Muzeul Zambaccian.Asistenta e convinsa ca cei doi s-au ignorat reciproc si un ziarist il intreaba pe Presedinte cum apreciaza aceasta atitudine:
-Ba dimpotriva!Eu consider ca Adrian m-a salutat foarte discret numai ca era incomodat pentru faptul ca tinea doua oua in mana, asa ca am fost la fel de discret si l-am salutat cu un singur deget!
-------------------------------------------------------------
Un pusti vine revoltat de la scoala si ii spune tatalui sau ca acolo il pun sa invete numai lucruri inutile. Tatal il intreaba uimit:
- Cum adica?
- Pai la istorie ne pune sa memoram niste ani: 1848/1877-1878/1907/1944/1989. Cica sint importanti!
- Altceva...
- Pai la geografie tot asa trebuie sa retinem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpatii "Scurburii", Strimtoarea "Fosfor" si Dardanele, de parca mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Daca ma intraba careva merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google si aflu... simplu, nu?
- Da, fiule, da' sa zicem ca iesi si tu cu o fata, si cum va tineti voi asa, de mina, ea te intreaba ce inaltime are virful Chomolugma?
- Nu-i problema! Merg repede la un Internet Cafe, ca-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu si ma intorc sa-i spun...
- Da, da' pina te intorci tu sa-i spui ca are 8848 m s-ar putea sa o gasesti ocupata!
- Cu cine?
- Pai, tot cu un prost asa ca tine, da' care are laptop!
------------------------------------------------------------------
- Se poate pune baza pe politicieni?
- Se poate, dar v-am recomanda acid.
-------------------------------------------------------------------
Dumnezeu,in Marea Lui Bunatate,la chemat pe om si i-a spus:
"Omule,iata aici ai CINSTEA,INTELIGENTA si CARNETUL DE MEMBRU PSD.Poti sa alegi doua din cele trei si ale tale vor fi pe veci,dar al treilea,nu-l vei avea niciodata.Si omul a ales...
--------------------------------------------------------------------
Relaxarea este o modalitate psihofiziologica de depasire a crizei de adaptare. In mod normal, o minte care este supusa incontinuu unui efort considerabil va avea de suferit de pe urma acestei presiuni.

Iata mai jos o metoda de relaxare in 5 pasi simpli, foarte eficienta, care te poate ajuta intotdeauna:
1. Imagineaza-ti ca te afli la munte, langa un izvor;
2. Pasarile se aud ciripind in aerul rece si curat;
3. Nimic nu te poate deranja aici. Nimeni nu cunoaste locul tau secret;
4. Sunetul unei mici cascade creaza un fundal sonor linistitor;
5. Incearca sa-ti imaginezi cu claritate figura persoanei pe care o tii cu capul sub apa! Ok!...

Nu-i asa ca te simti mult mai bine acum?
--------------------------------------------------------------------
Un tata isi aduce aminte ca e ziua fiicei
sale. Intra intr-un magazin de jucarii si o intreaba pe vanzatoare: - Cat costa papusa Barbie din vitrina?
- Avem: Barbie la gimnastica - 19,95 euro, Barbie jucand volei - 19,95euro, Barbie la cumparaturi - 19,95 euro, Barbie la plaja - 19,95 euro,Barbie la dans - 19,95 euro, Barbie penelista - 299,95 euro.
Barbatul, uimit, intreaba:
- Si de ce Barbie penelista costa 295,95 euro?
- "Barbie penelista" are si: Masina de la Patriciu, Casa de la Patriciu, Mobila de la Patriciu, Calculatorul de la Patriciu...
---------------------------------------------------------------------
La Radio Erevan, un ascultator amarat din Romania intreaba: - De ce trebuie sa strangem cureaua in perioada asta de criza?
Radio Erevan raspunde: - De gat.
----------------------------------------------------------------------
-Ford Kuga 2.0Tdci 180 CP; Titanium, Ruby Red, 2016
-Ford Mondeo MK4 1.8Tdci 125cp Trend, 2008
-Ford Focus MK2 1.6 Tdci 90cp, 2007
-(Ex) Ford Sierra 2.0 1985 aka Logan Killer
-
-
forbidden27
1nsane Member

Maşina:
VIN:

Mesajde ALEKSS » 13 Oct 2009, 10:58

Ursuletul alb se juca p'afara-n Groenlanda lui, intra subit in casa si-o-ntreaba pe mama-sa:
- Mama, tata sigur era urs polar?
- Da puiule, sigur!

Dup-un sfert de ora:
- Mama, da' si bunicu' era urs polar?
- Sigur, puiule, si bunicu'!

Dup-un ceas:
- Mama, da' tu esti foarte sigura ca si strabunicu' era urs polar?
- Da draga, da! Dar de ce ma tot intrebi?
- Nush' ce p*** mea mi-e asa frig...
ALEKSS
Gold Member

Maşina:
VIN:

Mesajde DGAlexandru » 13 Oct 2009, 11:19

Un tip isi conduce nevasta la aeroport. La despartire, ea il intreaba ce ar dori sa-i aduca.
- O italianca, spune el.
Peste 2 saptamani ea se intoarce si dupa imbratisarile de rigoare, barbatul o intreaba unde-i cadoul lui.
- Ce cadou?
- Italianca!
- A...am facut tot ce am putut, acum trebuie sa asteptam 9 luni sa vedem daca e fata.

Dupa ce a examinat-o temeinic pe domnisoara, ginecologul spune:
- Deci, cand va vedeti sotul asta-seara ...
- Nu sunt maritata domnule doctor!
- Atunci, cand va vedeti logodnicul .....
- Nu sunt nici logodita...
- Sa zicem atunci, prietenul ...
- Nu am nici un prieten si, pana acum, nu am avut nimic cu vreun barbat!
Ganditor, doctorul se duce la geam si priveste in zare. Saturandu-se sa stea cu picioarele in sus, duduia intreaba:
- La ce priviti atat de atent domnule doctor?
- Astept un pic! Ultima data cand s-a intamplat ceva asemanator, a aparut la rasarit o stea!
DGAlexandru

Maşina:

Mesajde ALEKSS » 13 Oct 2009, 11:43

La poarta Raiului, un tip foarte ofticat:
- Nu se poate, domle, am 35 de ani, nu fumez, nu beau, seara ma culc linistit si dimineata ma trezesc mort, in ceruri?
Sfantul Petru:
- Cum spui ca te cheama fiule?
- Grigore Manivela!
- Si ce meserie zici ca ai avut?
- Mecanic auto la Ford.
- Aha, gata, am gasit fisa ta. Scrie ca ai murit de batranete!
- De batranete?! Cum de batranete?
- Pai da, ca am insumat orele de manopera din facturile tale si a iesit ca ai peste 100 de ani
ALEKSS
Gold Member

Maşina:
VIN:

Mesajde catalin1972 » 13 Oct 2009, 11:55

Cica femeia trebuie tinuta numai in puf : PUF o palma , PUF un sut ...
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde DON GYOVANY » 13 Oct 2009, 23:39

La pescuit,pe balta suparare mare,la nimeni nu mai vrea sa traga numai la unul mergea.
Asta avea o caramida la el si o punea cand in stanga cand in dreapta lui si schimba undita dintr-o mana in alta.
Unul de era langa el se duce si il intreaba:
-Cum faci domne de prinzi,care e smecheria cu caramida aia?,ca la nimeni nu merge.Si asta ii raspunde:
-Trimiteo pe nevastata si ii spun ei.Se duce asta la nevasta si o trimite la ala sa ii spuna,si aceasta il intreaba:
-Cum reusiti sa prindeti peste,m-a pus barbatumeu sa va intreb?
-Daca ma lasi sa te foot iti spun..si tipa fu de acord,si dupa ce terminara il mai intreba odata si asta ii raspunse:
-La undita nu prinsai nimic,dar la caramida esti a treia pe care o prind... :))
Vorba nashului meu: de la fiecare "om" inveti cate ceva.
Instalator sanitar,montez centrale termice,cazane pe lemne si carbune,aparate aer conditionat,panouri solare e.t.c.
DON GYOVANY
Member

Maşina:
VIN:

Mesajde Mihai L » 13 Oct 2009, 23:42

Fusesi pe aproape, doar ca are o "mica" inconsistenta: la inceput prindea dar la final cam nu... =))

Mihai L

Maşina:

Mesajde DON GYOVANY » 13 Oct 2009, 23:45

Mie imi place de voi care incercati sa vorbiti ca oltenii si nu va iese.
Se spune fusasi la olteni. :D
Instalator sanitar,montez centrale termice,cazane pe lemne si carbune,aparate aer conditionat,panouri solare e.t.c.
DON GYOVANY
Member

Maşina:
VIN:

Mesajde Mihai L » 13 Oct 2009, 23:48

Asa s-o spune, dar de scris cum se scrie??? =)) =)) =))

Mihai L

Maşina:

Mesajde DON GYOVANY » 13 Oct 2009, 23:53

Folosind tastele "f","u","s" de doua ori,"a","i". :))
DON GYOVANY
Member

Maşina:
VIN:

Mesajde Paulp » 14 Oct 2009, 07:23

Asta de la urma e cel mai tare banc, multam Don Gyovany :lol:
Paulp
Petrol Head

Maşina:

Mesajde Paulp » 14 Oct 2009, 11:07

Doua tipe imbracate super sexi se plimbau alene pe strada in puterea noptii. O patrula de politie le opreste si le legitimeaza. Dupa verificarea actelor unul dintre politisti o intreaba pe una dintre fete:
- Dar cu ce treaba in oras la ora 3 dimineata ?
- Stiti eu sunt Stewardesa si am cursa la ora 4 si a trebuit sa plec catre serviciu sa pegatim cursa.
- Si Dumneavoastra Domnisoara ? intraba politistul pe cea de a doua tipa
- Si eu tot curva sunt dar nu stiu sa vorbesc asa de frumos.
Paulp
Petrol Head

Maşina:

Mesajde irsido » 14 Oct 2009, 11:20

Intr-o celula trei detinuti:
Cel mai solid spune:
-Am aflat ca azi ne va veni un nou coleg. Sper ca nu aveti nimic impotriva ca
acesta sa fie sotia mea!
Cel mijlociu spune:
-Daca va fie sotia ta, atunci va fi amanta mea!
Cel mai pirpiriu spune si el:
-Daca va fi sotia ta si amanta ta, va fi deci, prietena mea.
Brus se deschide usa si intra un tip inalt foarte musculos, plin de cicatrici si
spune:
-Copii, eu de astazi sunt mama voastra, si pentru ca am o singura tita, veti suge
pe rand din ea..
Mondeo Mk4 2.0i
irsido
1nsane Member

Maşina:

Mesajde Paulp » 14 Oct 2009, 13:13

Invatatoarea: Copii, astazi am sa va explic cum vin pe lume copiii mici. Suzi, din ultima banca: „Da’ noi astia care ne-am futut deja, putem iesi afara la o tigara?”
Paulp
Petrol Head

Maşina:

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum