ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
14 Mar 2007, 13:44
Urmare reusitei de la Paltinis, voi incerca sa innod traditia prin a va intreba despre un mic sejur la Durau - Neamt.
http://www.cazari.ro/Hotel_Brandusa-Neamt.htm
Cazarea e super avantajoasa... trasee de urcat pana la Toaca...
Va rog sa va manifestati in toate felurile incat sa iasa....
14 Mar 2007, 15:59
eu unu fost cu ideea altu furat ideea
anul trecut eu am fost in durau(prin august)
si arata ca o ruina statiunea mai degraba mai batem ceva km pana in vatra dornei sau pana la lacu rosu
mai ales ca subsemnatu vrea sa mearga dar nu poate urca pe ceahlau
14 Mar 2007, 16:51
Lacu Rosu ma, ca Duraul e mort vara, iarna te mai dai cu sacu pe ceea ce a ramas din pirtie
14 Mar 2007, 17:25
OK si lacu rosu....
Paul, te bagi!?!?!?
14 Mar 2007, 17:28
Daca e Lacu Rosu, m-as baga

, chiar si o Vatra Dornei
Deja eu am votat, 22 aprilie, sa fie cald, sa ma dau cu barca pe lac
14 Mar 2007, 19:21
20-22 am votat si eu, dar depinde daca sunt in tara la acea data.
14 Mar 2007, 22:24
Pacat ca nu e mai tarziu, adica prin iunie , pe la Bicaz va trece traseul de vacanta
14 Mar 2007, 22:35
Interesanta propunerea, mai ales ca eu sunt pe aproape, insa nu stiu cum pic de serviciu in aprilie; tre' s-astept sfarsitul lunii sa se faca graficul de tura.
PS: E adevarat ca Duraul e cam ruinat (ma refer la vechile hoteluri) dar exista si pensiuni.

O urcare pe Ceahlau ar fi si asta interesanta, o cazare ar putea fi la cabana Izvoru Muntelui, dincoace de Durau, aproape de Bicaz, mai degraba de baraj, poate o plimbare cu vaporasul pe lac?.
15 Mar 2007, 08:06
$1 scrie:$2u unu fost cu ideea altu furat ideea
...
Pe idei nu exista drepturi de autor... sau cel putin nu am intentionat sa fur ideea... pur si simplu am pus-o pe site.
Asa e, si mie imi surade mai mult 22 ... dar.. asteptam votul final.
15 Mar 2007, 09:35
Lasa ma Marius, ca o sa-ti dea Cip o bere pentru idee
15 Mar 2007, 10:46
Ii dau o bere sus la toaca, ca dupa un urcush beton... mere o BERE!
15 Mar 2007, 10:53
vin si eu...nush daca la vatra sau in alta parte..dar vin
15 Mar 2007, 12:20
Paul, stii ceva de cazare?? pe net apare ceva.... 2 hotele si un motel, toate arata bine...
Daca, vreti Vatra-Dornei... o dam acolo....
hai... ziceti cu voce tare
15 Mar 2007, 13:51
la tonaju meu nu mia pot urca pe ceahlau am incercat si vara trecuta si m-am lasat pagubas asa ca un lacu rosu sau o vatra dornei e ok