Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
02 Oct 2009, 17:53
salutare, doamnelor si domnilor
nu uitati, avem in curand noua intalnire lunara - pentru aceia dintre voi care nu frecventeaza si cele de seara; asadar, ne vedem pe 10 octombrie, pe lumina, la Iulius Mall
in alta ordine de idei, se fac liste de necesar cu suporti de numere personalizati ClubFord; va rog sa va anuntati intentia de a intra in posesia unui set fie prin mesaj privat catre mine, fie prin posturi in acest topic
02 Oct 2009, 18:04
Salutare!
eu sunt plecat in state pana pe 21 .. deci nu voi fi prezent nici acum
probabil la intalnirea din noiembrie
cat despre suporti de numere, nu folosesc
bafta,
cristi
02 Oct 2009, 18:40
nu uitati, ca in 10 oct este etapa 2 de la KO racing la Dezmir, daca sunt doritori ramane sa discutam...
02 Oct 2009, 19:36
Am avea o deosebita placere sa va avem alaturi la concursurile care se vor desfasura in weekendul 10-11 Octombrie la Cluj.
Pentru detalii:
http://www.timesquad.ro
02 Oct 2009, 19:37
repejor repejor ca la 21 se deschid usile in statia SUN.
04 Oct 2009, 13:18
am postat pozele de la
Campionatul European de Drift; n-am vazut mare lucru din Campionatul asta, pentru ca m-am concentrat pe fotografiere; a fost, totusi, o domnita din Hungaria, cu un BMW vechi, care mergea pe traseu precis ca un tramvai pe sine, reusind sa driftuiasca regulamentar la fiecare trecere si sa dea clasa unora dintre domnii care se dadeau si ei pe acolo; acum stiu ce vreau sa ma fac cand o sa cresc mare: drifterita

pentru cei care nu stiu cum arata sepcile ClubFord, mai jos 'monstra' ")
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

07 Oct 2009, 09:16
e cu tot cu urechi? daca da, as opta pentru varianta fara cercel....
07 Oct 2009, 16:00

haha...
07 Oct 2009, 17:31
De data asta sper sa ajung si eu .. Daca Diana a postat poze de la drifting eu am cateva in galeria de poze de la offroadul urban.
07 Oct 2009, 20:23
Cine-i "Diana"? o fii oare femininul de la "Ovidiu"?
07 Oct 2009, 21:45
toxxic: hai ma ovidiule, nu fi rau
08 Oct 2009, 08:14
Mă înscriu şi eu la întâlnirea de luna asta.
08 Oct 2009, 11:08
fara promisiuni marete, dar incerc sa ajung si eu.
Pentru cei care nu stiu cine e "Diana", va spun eu:
char WhoIsDiana ()
char Dana;
int i=5
{
while (i>0)
{
Dana[i]=Dana[i--];
--i;
}
Dana[1]="i";
return Dana;
}
Altfel spus, daca o luam pe "Dana" de coada si mutam pe rand caracterele o pozitie spre dreapta pana la a doua pozitie inclusiv, pe aceea a doua pozitie putem insera un "i", iar sirul final de caractere va fii "Diana". (programare de clasa a 9-a)
08 Oct 2009, 14:57
salut... vin si eu cu siguranta ca de un an tot aman si am zis ca nu conteaza daca ploua daca ninge vin si eu numa va rog sa imi ziceti cum ajung in parcarea de la iulius fiindca n-am fost niciodata
08 Oct 2009, 16:43
Pai ca sa zic tot drumul: în Cluj intri pe Calea Turzii, la baza ei o iei la dreapta prin Gheorgheni pe Nicolae Titulescu şi tot mergi înainte pana ajungi sa treci de depoul de troleibuze. E o curba de 130-140 grade (vezi poza).
Clădirea roşie mare e Iulius. Săgeata e spre parcarea supraterană. Urcarea în parcare e chiar după un drum de lângă Iulius (acela e ieşirea din parcare). Cercul e locul de întâlnire (chiar în capătul parcării).
Poate te ajuta ÅŸi harta:
http://www.qbox.ro/qbox/harta-Cluj-stra ... drese.html
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

- Ruta Calea Turzii - Iulius Mall
-

- Acces local parcare supraterană Iulius
08 Oct 2009, 17:47
@ suspectii de serviciu vinerea aceasta, adunare la Sun, ora 21:00, cu plecare fie spre Valahia, fie spre Pizza Soriso (parcare pe Clinicilor), fie in afara orasului - unii ziceau ceva de mancaruri pe la Huedin, Turda and other big cities of the world
lista de propuneri e deschisa, ca doar nu e dictatura degeaba
08 Oct 2009, 18:39
Scuze "Diana". Se pare ca va trebui sa vin cu cele necesare pt botez
08 Oct 2009, 21:44
tot ce-i posibil ca 21 la mine sa fie 22+ pt ca, as usual, sunt la munca

ps: propun sa nu mergem la leghia ca am fost deja si e destul de sinistru
ps2: propun niste papanasi la valahia
ps3: oricum nu putem merge foarte departe si nu putem sta foarte mult datorita faptului ca, probabil ati uitat, sambata e intalnirea lunara la care trebuie sa fim in forma maxima (oricum forma e la alegere: de sticla si altele)
ps4: tai-tai
08 Oct 2009, 22:03
ferrari, prinsei gust de Valahia, ai?
bring your wife, too
cum ni-i repartizam pe ceilalti complici? tu pe cine suni si eu pe cine?
08 Oct 2009, 22:26
1 Eu ma sun pe mine , ca sa va scutesc de niste cosuri suplimentare,
2 A vorbit careva de rezervare? Nu de alta, dar e prea cald ca sa mai stam pe terasa
3 Are cineva idee daca cei de la ON-BOARD se prezinta la intalnire? sau am inteles eu gresit si vor aparea doar in Dezmir
4. Atat deocamdata.
08 Oct 2009, 22:29
Primiti si un sibian la intalnirea de saptamana asta?
08 Oct 2009, 22:47
vineri sau sambata? beuta sau povesti ?
09 Oct 2009, 08:19
Sau 'DA' pe scurt.
09 Oct 2009, 11:20
astazi sigur si sper ca si maine.
deseara a ramas la Sun la 21, nu?
09 Oct 2009, 16:48
@bsk_miki vino la Sun, nu direct la Valahia - avem de recuperat un sibian
@toxxic n-a facut nimeni rezervare; masa de: ferrari +1, toxxic + 1, bsk_miki, dbodarnea, mihai 3000, shade, Kyx81? adica de 9 persoane?
ai un numar la indemana? iti dau minutele inapoi cand ne intalnim
09 Oct 2009, 17:37
dana, sa stii ca ferrari poate fi numai +1 ca altfel ar fi ... focus

. nu stiu daca o sa ajunga si anca, oricum mai vb.
09 Oct 2009, 17:58
ferrari, sa stii ca n-am fost niciodata buna la matematica, nu stiu nici macar sa numar pe degete, punctul meu forte e literatura

zii repede, cine a scris "Iona"?
to whom it may concern adunarea la Sun, ora 21:00, plecare spre Valahia la 21:20, masa de 8 persoane rezervata incepand cu ora 21:30; daca vom fi mai multi, ne orientam la fata locului
pentru cei care vor sa vina direct: str. Govora 6, in Manastur, langa cimitir
09 Oct 2009, 19:50
te referi la "cartea lui iona"?. Cartea lui Iona este a cincea în colecţia celor douăsprezece cărţi profetice minore din Vechiul Testament.
09 Oct 2009, 22:09
$1 scrie:$2asadar, ne vedem pe 10 octombrie, pe lumina, la Iulius Mall
Ce inseamna pe lumina?O ora anume?
09 Oct 2009, 23:48
dbodarnea a scris:
asadar, ne vedem pe 10 octombrie, pe lumina, la Iulius Mall
a se citi : 11:00 - 11:15