Totul despre membri

Ford Focus Trend

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Ford Focus Trend

Mesajde Avitar » 22 Noi 2008, 13:51

Salut all! Sunt de ceva timp inregistrat pe forum,dar pana acum nu am postat nimic .M-am gandit sa pun si eu cateva poze cu ''furia albastra'' :)) .Masinuta are 3 luni si doar 5000 km ,consumul undeva la 11% motor 1.6 Ti-Vct.
Imag000.jpg
Imag242.jpg
Imag240.jpg
Imag237.jpg
https://www.olx.ro/oferta/vand-faruri-xenon-ford-focus-2-facelift-ID7xriU.html
Avitar
HAOS Crew

Maşina: Ford Focus 2008, 1.6 Ti-VCT, 115 cp, Trend Sport Pack

Re: Ford Focus Trend

Mesajde adispan » 22 Noi 2008, 15:44

bine ai venit

ce culoare e?
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde Avitar » 22 Noi 2008, 16:10

ms e Vision
Avitar
HAOS Crew

Mesajde adispan » 22 Noi 2008, 16:14

merci frumos

sa fiti sanatosi si bucurosi amandoi :D

ps - ne dam in vint dupa peripetii cu dealeru, si alte povestiri ...
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde Emil_Greus » 22 Noi 2008, 18:33

SA O STAPANESTI SANATOS!

Din cate am vazut echiparea e Trens sport. Ai facut comanda, sau ai luat ce era pe stoc? Ceva probleme sau nemultumiri in astia 5000 de km?

Partile bune le stim.... :)

CAT MAI MULTI KILOMETRII FARA PROBLEME!
Emil_Greus
1nsane Member

Maşina: Ford Expedition Max XLT, 3.5 V6; Ex. Ford Focus, 2008, 1.6 benz+GPL

Mesajde razvaldinho » 22 Noi 2008, 19:55

Frumoasa masina =D> ...s-o stapanesti sanatos
Ceva greieri pana acum?:D
You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs <):)
razvaldinho
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2
VIN: Feteasca_Neagraaa

Mesajde Avitar » 23 Noi 2008, 11:56

Pana acum nu a aparut nici o problema sau vreun greieras.In ceea ce priveste dealerul am fost foarte multumit,baiatul de la Romcar Motors a fost ok.Masina am luat-o din stoc pentru ca nu am vrut sa astept si era pe gustul meu in ceea ce priveste dotarile,motor,culoare.Per ansamblu sunt multumit masina se comporta exceptional .
Avitar
HAOS Crew

Mesajde mihaiordie » 19 Dec 2008, 17:46

Salut asulica. Aproape poti spune ca suntem frati. Astazi face 2 saptamani (si aproape 1700 km) "furia mea albastra";)) Tot de la Romcar (si eu am fost foarte multumit de ei), tot Vision, tot Trend. Eh insa motorizarea mea este 1.6i 100CP :D
S-o stapanesti sanatos :D

PS: momentan nici eu nu am greieri, desi prin drumurile zilnice am portiunea Ambasada Chinei -> Charles de Gaulle -> Piata Victoriei unde piatra cubica ma cam agita.
mihaiordie

Maşina: Focus MK2 1.6; Focus MK2 ST 2.5

Mesajde mirceamc » 23 Dec 2008, 12:19

S-o stapanesti sanatos! La multi km fara probleme!
Culoarea e frumoasa si in plus Focusurile sunt cunoscute pt multe alte calitati :D .
Mircea M - Ford Fusion Comfort 1.4 TDCI 68CP (2007), Bucureşti
Prezentare maşină: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=9010
Imagine
mirceamc

Maşina: Fusion 1.4 TDCI Comfort, 2007

Mesajde gfocuss » 23 Dec 2008, 21:29

$1 scrie:$2ana acum nu a aparut nici o problema sau vreun greieras.In ceea ce priveste dealerul am fost foarte multumit,baiatul de la Romcar Motors a fost ok.Masina am luat-o din stoc pentru ca nu am vrut sa astept si era pe gustul meu in ceea ce priveste dotarile,motor,culoare.Per ansamblu sunt multumit masina se comporta exceptional .

frumos focosu.. sa il plimbi ,,bine,,
..ar fi culmea sa aiba la 5000 km parcursi probleme,, eu am avut un ff1 , de 1.8 tddi si nici dupa 200.000 km nu am avut nici o problema.
ford focus 1.8 TDCI 115 cai activi, din 2006 echipare trend.
STOCURI GERMANIA http://www.weku.ro
gfocuss
Member

Maşina: Ford Focus 115 HP
VIN: WF0WXXGCDW6S85852

Mesajde Avitar » 08 Oct 2009, 09:58

Salut all again imi cer scuze pentru absenta , masinuta are acum 13.000 km si a primit cateva upgradeuri daca pot sa le zic asa. I-am pus folie autorizata rar si instalatie xenon aftermarket. Am pus si cateva poze pentru edificare(scuze pentru calitatea lor)
Avitar
HAOS Crew

Mesajde alexandrusavu » 08 Oct 2009, 10:04

La partea cu xenonul aftermarket te-ai stricat :|
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde andrey23 » 08 Oct 2009, 18:47

Arata bine, de ce sa se strice? Sa o stapanesti sanatos! :)
Use your head!
andrey23
Member

Maşina: Focus 2 `07, 1.6 100cp
VIN: WF04XXWPD47T61967

Mesajde Younick_wlf » 08 Oct 2009, 19:30

Frumoasa si ea si culoare n-am nici o treaba cu xenonu din faruri, insa xenon in proiectoare... :-t :(
Ps: sa vezi ce bine se vede pe ceata cu xenonu...o nebunie :-S
Younick_wlf
1nsane Member

Maşina: Ford FOCUS 3 Hatch, 2017

Mesajde alexandrusavu » 08 Oct 2009, 21:02

Strică pentru că oricum îl pui tot în copaci bate și orbește lumea pe contrasens :)
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde netcupeter » 09 Oct 2009, 08:51

Sa o stapanesti sanatos!

p.s. Xenon faza scurta plus proiectoare, visul oricarui volzvaganist.
Nu ai avut bani de Volzvagan? :D
Este indicat sa iti dotezi si casa cu vreo doua frigidere. :-"
netcupeter
Ford Freak

Maşina: Ford Focus wagon, 1.5 ecoboost, Race Red

Mesajde Avitar » 09 Oct 2009, 09:58

Ma rog n-am inteles reactiile negative, nu ma supar ,sunt binevenite criticile :D . Eu asa am considerat si am pus si pe proiectoare, am mers pe ceata cu ele si mi s-a parut ca bat ok,deci n-ar fi o problema asta .
Avitar
HAOS Crew

Mesajde Avitar » 09 Oct 2009, 10:02

$1 scrie:$2a o stapanesti sanatos!

p.s. Xenon faza scurta plus proiectoare, visul oricarui volzvaganist.
Nu ai avut bani de Volzvagan? :D
Este indicat sa iti dotezi si casa cu vreo doua frigidere. :-"

Nu ti se pare ca esti cam rautacios, asa ca idee. Nu cred ca am batut/omorat pe nimeni :)
Avitar
HAOS Crew

Mesajde razvaldinho » 09 Oct 2009, 10:39

in mare parte n-avem nimic cu xenoanele din faruri atat timp cat sunt bine reglate.
dar totusi nu inteleg care a fost logica de ti-ai pus xenon in proiectoare? ceata nu e decat de cateva ori pe an si lumina galbena stock e suficienta...rolul lor e doar de a lumina mai puternic in imediata apropiere a masinii pentru a vedea marcajele benzilor sa nu iesi de pe sosea.

Si da, daca le aprinzi pe vreme buna nu faci decat sa-ti iei injuraturi de la restul participantilor in trafic. Ce rost are sa le pui doar n-o sa ti le admiri tu, tu conduci masina, ti le vor admira doar loganistii cocalari

...si totusi, dupa cum lumineaza proiectoarele pe soarele ala, e clar ca noaptea iti vor lasa pete pe retina
You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs <):)
razvaldinho
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2
VIN: Feteasca_Neagraaa

Mesajde Maxy » 09 Oct 2009, 10:57

Nu am sa inteleg niciodata de ce ai pune xenon in far cu reflector, in afara de faptul ca efectiv ii omori pe ceilalti nici macar practic nu e deoarece bate aiurea. Nu este nimeni rautacios insa ceea ce ai facut tu poate deranja foarte rau ceilalti participanti la trafic. De xenoane in proiectoare ma abtin sa comentez.
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Maşina: ex Ford Focus Titanium fl 2.0 TDCi 2008

Mesajde DanielArdelian2 » 09 Oct 2009, 11:08

$1 scrie:$2..si totusi, dupa cum lumineaza proiectoarele pe soarele ala, e clar ca noaptea iti vor lasa pete pe retina

Imagineaza-ti ce fain o sa lumineze noaptea pe asfalt ud, cand se vede si becul si reflexia acestuia din asfalt... :-S
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde darksun » 09 Oct 2009, 11:47

$1 scrie:$2u am sa inteleg niciodata de ce ai pune xenon in far cu reflector, in afara de faptul ca efectiv ii omori pe ceilalti nici macar practic nu e deoarece bate aiurea. Nu este nimeni rautacios insa ceea ce ai facut tu poate deranja foarte rau ceilalti participanti la trafic. De xenoane in proiectoare ma abtin sa comentez.

Eu zic ca exagerezi. Eu am xenon pus after market pe a mea si nu am lupa, sunt reglate de mine la un zid si nimeni nu mi-a dat flash-uri. Chiar am vb cu prieteni la care mergeam in spate daca e deranjant si au zis ca nu este foarte ok. Chiar baiatul de la BDT Vest mi-a zis ca bag cam putin, dar le-am reglat astfel incat sa fie ok pt toata lumea. Si da sunt multe masini care au xenon din fabrica si far fara lupa. :-"

Plus ca lumina care o fac este MULT mai buna! :-"
~ Fiesta ST Driver, MINI Cooper S FAN ~
darksun
Ford Freak

Maşina: Fiesta ST

Mesajde DanielArdelian2 » 09 Oct 2009, 12:32

$1 scrie:$2hiar am vb cu prieteni la care mergeam in spate daca e deranjant si au zis ca nu este foarte ok.

Reglajul facut de tine nu mai valoreaza doi bani in momentul in care ai trecut peste o mica denivelare, o panta sau tu vii pe contrasens pe interiorul curbei. Lupele si sistemele de autoreglare mai compenseaza totusi.

$1 scrie:$2i da sunt multe masini care au xenon din fabrica si far fara lupa. :-"

Extraordinar de multe...Logan de exemplu, nu?

LE: Culmea obrazului gros romanesc, cica exista dealeri care isi aburesc clientii oferindu-le ca bonus la achizitionarea unei masini montarea de xenon chinezarie after-market, desi legea nu permite asa ceva.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Mesajde Avitar » 09 Oct 2009, 14:33

Se pare ca am starnit o disputa fara sa vreau. Eu mi-am pus pentru ca asa am considerat si lumina este mult mai clara si mai puternica . Am cateva luni cu ele si nu am primit injuraturi,carne in frigider sau alte chestii de la ceilalti participanti sau de la prieteni. Pe ceata cand folosesc proiectoarele ele isi fac treaba foarte bine . Imi cer scuze daca am jignit pe cineva.
Avitar
HAOS Crew

Mesajde darksun » 09 Oct 2009, 15:17

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2hiar am vb cu prieteni la care mergeam in spate daca e deranjant si au zis ca nu este foarte ok.

Reglajul facut de tine nu mai valoreaza doi bani in momentul in care ai trecut peste o mica denivelare, o panta sau tu vii pe contrasens pe interiorul curbei. Lupele si sistemele de autoreglare mai compenseaza totusi.

$1 scrie:$2i da sunt multe masini care au xenon din fabrica si far fara lupa. :-"

Extraordinar de multe...Logan de exemplu, nu?

Ce zici tu este la fel ca la jeep-uri. Cand merg pe autostrada si vin in spatele meu chiar daca au lupe, ma orbesc pentru ca masina este prea ridicata, mai ales ma orbesc in oglinzile laterale. Si alea au din fabrica. Eu sustin sus si tare ca farurile mele nu deranjeaza. Probabil ai vazut prea multe logane cu xenon de ai facut afirmatia cu damb/logan/fabrica.

Un exemplu de masina care vine fara lupa este POLO GTI.
~ Fiesta ST Driver, MINI Cooper S FAN ~
darksun
Ford Freak

Maşina: Fiesta ST

Mesajde DanielArdelian2 » 09 Oct 2009, 15:33

$1 scrie:$2Ce zici tu este la fel ca la jeep-uri. Cand merg pe autostrada si vin in spatele meu chiar daca au lupe, ma orbesc pentru ca masina este prea ridicata, mai ales ma orbesc in oglinzile laterale. Si alea au din fabrica.

Ok, si ce legatura are asta cu discutia noastra? Daca ale altora deranjeaza atunci este ok sa ne facem cu totii de cap? Cred ca asta inseamna "democratie", nu?

$1 scrie:$2Eu sustin sus si tare ca farurile mele nu deranjeaza. Probabil ai vazut prea multe logane cu xenon de ai facut afirmatia cu damb/logan/fabrica.

Exact asa sustin pe Internet toti loganistii / focusistii / golfistii / mondeoistii si ce mai vrei tu cu csenon "made in china" in faruri cu oglinda: "da, ale alorlalti deranjeaza, ale mele sunt reglate de nea' caisa in spatele blocului..."

$1 scrie:$2n exemplu de masina care vine fara lupa este POLO GTI.

Din ce an? :-/

LE: Daca vrei exemple de masini cu xenon in far cu oglinda, iti spun eu: O varianta veche de Laguna si una de Mercedes C Class. Acestea au fost produse insa inainte sa intre in vigoare reglementarea UE care impune faruri cu lupa, spalator de faruri si sistem de autonivelare la becuri HID (xenon).

LE2: faptul ca au existat masini care au avut xenon in far cu oglinda nu te ajuta cu nimic in sustinerea cauzei tale. Pentru ca in oricare caz, oglinda trebuie proiectata in functie de punctul de pe bec care genereaza lumina, ca sa o poata focaliza. Becurile cu filament incadescent (halogen) produc lumina intr-un loc, cele cu xenon in alt loc. Deci chiar daca sunt oglinzi, ele sunt diferite.
DanielArdelian2

Brainiac

Mesajde addrian » 09 Oct 2009, 15:49

darksun, te-ai gandit ca becul de la polo e altfel fata de rahaturile chinezesti montate de toti iubitorii de pasarele (ca altfel nu ar lumina toti copacii in cautarea lor) ?
2005 Форд Фокус хетчбэк 1.6 Дизель 16-клапанный Рядный 4
addrian
1nsane Member

Mesajde Maxy » 10 Oct 2009, 05:38

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2u am sa inteleg niciodata de ce ai pune xenon in far cu reflector, in afara de faptul ca efectiv ii omori pe ceilalti nici macar practic nu e deoarece bate aiurea. Nu este nimeni rautacios insa ceea ce ai facut tu poate deranja foarte rau ceilalti participanti la trafic. De xenoane in proiectoare ma abtin sa comentez.

Eu zic ca exagerezi. Eu am xenon pus after market pe a mea si nu am lupa, sunt reglate de mine la un zid si nimeni nu mi-a dat flash-uri. Chiar am vb cu prieteni la care mergeam in spate daca e deranjant si au zis ca nu este foarte ok. Chiar baiatul de la BDT Vest mi-a zis ca bag cam putin, dar le-am reglat astfel incat sa fie ok pt toata lumea. Si da sunt multe masini care au xenon din fabrica si far fara lupa. :-"

Plus ca lumina care o fac este MULT mai buna! :-"

Fals, masinile care vin cu xenon nu vin in far cu reflector, mai au in fata un fel de "geam" pentru a proteja razele sa plece aiurea si sa ii omoare pe ceilalti participanti la trafic, acest lucru se aplica la vechiul Volvo S80 sau Mercedes E klasse w210. Oricat de mult ai regla tu acele faruri atata timp cat nu ai autoleveling tot vor bate in plopi pe un drum denivelat. Puterea acestora este mult prea mare pentru a mai si reflecta si astfel nu odata ma trezesc ca vad stele verzi de la tot felul de skodisti, loganisti si altii care fac asa ceva. Daca chiar vreti sa facei un upgrade mai bine montati niste philips silver vision care sunt oricum mult mai bune decat farurile stoc.
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Maşina: ex Ford Focus Titanium fl 2.0 TDCi 2008

Mesajde Avitar » 30 Noi 2009, 22:07

Zilele astea o sa primesc un filtru k&n ca acesta :

http://www.knfilters.com/search/product ... rod=E-2993

Ma gandeam daca masina va trage mai bine sau sa nu ma astept la mari ''minuni''.
Avitar
HAOS Crew

Mesajde DanielArdelian2 » 01 Dec 2009, 12:11

Cu cat a fost mai scump filtrul, cu atat efectul (placebo) va fi mai intens.
DanielArdelian2

Brainiac

Următorul

Înapoi la Totul despre membri