Totul despre membri

Ford Focus Titanium 2.0 TDCi

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Re: Ford Focus Titanium 2.0 TDCi

Mesajde Maxy » 05 Iun 2009, 11:39

Pai se pare ca focusul :D la o diferenta de o masina. Love it, motorasul asta tdci e super.
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Maşina: ex Ford Focus Titanium fl 2.0 TDCi 2008

Mesajde Maxy » 10 Iul 2009, 16:09

Se da una bucata cocalar de cea ma joasa speta posibila, este acel tip de taran pe care il gasesti in cinematografe, vorbind tare la telefon, scuipand seminte pe jos si facand caterinca cu tovarasii lui cu voce cat se poate de tare ca sa arate la toata lumea cat de smecher e el.
In fine... sa revenim, cum ma plimbam si eu linstit megand spre casa, observ cum cocalarul cu una bucata Saab 9-3 cabrio, o forja de o rupea. Semafor de semafor ii dadea intr-una vrand sa arate el la tovarasii lui ce masina smechera are si ce sofer extraordinar e. Din plictseala probabil si usor indignat de manevrele foarte periculoase pentru ceilalti participanti la trafic, am zis sa dau si eu nitel in masina sa vad ce se intampla... faza trista pentru cocalar e ca si-a luat-o destul de urat nestiind parca ce l-a lovit(de doua ori s-a intamplat sa plec din spatele lui si pe treapta a 4-a treceam fluierand pe langa el). Acum daca in mod normal aceste "distractii" de regula se termina cu un salut prieteneste sau cu o eventuala intrebare (ce ai sub capota?) indiferent de rezultat, de data asta m-am trezit cu taranul venind langa mine, zbierand: "CE BAH CE VREI SA IMI DEMONSTREZI TU MIE, CA VII TU SI MA FACI?? BA BAIATULE VIN CU MASINA DE FUGA SI TE FAC DE NU TE VEZI CA IO SUNT SMECHER SI AM BANI ASA CA VEZI DE TREABA". Raman efectiv stupefiat si ma uit ca prostul la el nestiind daca sa rad sau sa ma atac. Ii raspund: "E grav pentru tine ca te-ai facut de ras fata de tovarasilor tai, ti-ai luat-o asa de rau ca nici nu stii ce te-a lovit de la o biata compacta dizal, insa intentia mea nu a fost asta. "CA CE?? CA MA DUC ACUM ACASA SI IAU CEALALTA MASINA SI ITI ARAT EU CE INSEAMNA VALOARE BAI ASTA, CA IO AM 10 MASINI CA ASA SI PE DINCOLO".
Eu recunosc am facut marea tampenie sa ma pun la mintea unui astfel de dobitoc, nu stiu ce a fost in capul meu. Am fost deranjat de manevrele total cretine si taiatul fetei la greu la toti participantii la trafic, nu mai are rost sa zic ca boul dupa ca ce vedea ca vin calare peste el a incercat sa ma scoata efectiv de pe drum cu masina lui de agatat(asa a desris-o tembelul) insa a realizat la timp ca ar fi foarte nasol si pentru el.
Dupa acest dialog minunat, respectivul bou a luat-o in fata scotand telefonul si vorbind chipurile cu cineva.
Observ din ce in ce mai multi astfel de tembeli in trafic cu tot felul de pitipoance vrand sa demonstreze ceva, din pacate ceea ce s-a intampalt aseara nu m-a mirat astfel deloc si mi-a amintit incaodata in ce tara de rahat traim si de ce ne merge cum merge, este de ajuns doar sa ne uitam la ce cretini sunt in jurul nostru peste tot, in trafic, in supermarketuri, in concedii samd. Cocalarul totdeauna va fi nelipsit oriunde, el trebuind sa isi faca simtita prezenta, sa se faca vazut cumva.
Ghinionul acestui gibon infect este ca am aflat cine e si am toate detaliile despre el, cu urmatoarea ocazie am sa renunt la calmul si bunul simt de care incerc sa ma agat cat pot ca sa evit astfel de situatii.
Drive safe si sa fiti ferititi de astfel de evenimente.
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Mesajde alexandrusavu » 10 Iul 2009, 16:37

Nu mai bine mergeai tu liniștit spre casă în continuare ?

Așa ți-ai irosit nervii, motorina și la o adică îți luai și niște alice în cur de la primata aia coborâtă din pom de curând.

O singură dată am întâlnit o primată cu un comportament asemănător care mergea periculos și m-a șicanat și pe mine și pe alții, am trecut frumos pe banda 1 și am lăsat maimuța să se desfășoare.
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde Maxy » 10 Iul 2009, 16:40

Ai dreptate dar deh daca m-a mancat... vorba aia m-am scarpinat. Cand am acasa exact asta mi-am spus si eu... ce m-o fi mancat pe mine nu stiu. De la oboseala mi s-a tras probabil.
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Mesajde alexandrusavu » 10 Iul 2009, 17:07

Eu când sunt obosit îmi suprim orice gest de vitejie prin trafic și merg lejer. Nu se știu cum fac o nefăcută.
Imagine
Cars :
alexandrusavu

Mesajde razvaldinho » 10 Iul 2009, 19:22

Il luai o data si apoi il lasai in pace. Oftica era mai mare pentru el daca nu-i mai raspundeai la provocari. Asa i-ai dat apa la moara si i-ai scos complet la iveala comportamentul de maimuta manelista
You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs <):)
razvaldinho
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2
VIN: Feteasca_Neagraaa

Mesajde shalimar189 » 31 Iul 2009, 00:38

Intr-un fel a fost bine ce i-ai facut...intr-un fel nu.Dar motorina e cat e nervii sunt irositi dar mimica fetei taranushului care stupefiat vede cum "aspiratorul" e intrecut de o masina in opinia lui de cacat ramane nepretuita.Bravo tie,ca el va ramane cu tovarasii lui care vor face misto de el.
shalimar189
Gold Member

Maşina: Focus&LandCruiser
VIN: 7mai1986FINALISTI

Mesajde Maxy » 31 Iul 2009, 09:38

Daaa de asmenea boi nu ai cum sa te feresti, vorba lui Razvan si eu i-am dat apa la moara dar cum bine zici si tu... asa am gandit si eu, poate pe undeva a meritat treaba. Oricum incidentul s-a uitat, noi sa fim sanatosi. Stupefactia mea a fost la ceva timp dupa acest incident cand dupa cum v-am spus, am aflat cine e cocalarul si nu mare mi-a fost mirarea sa aud ca sub capota lui zace un 1.8 Turbo de 175 de cp cu cutie automata. In cazul asta cred si eu ca s-a atacat in halul ala :)))))
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Mesajde irsido » 31 Iul 2009, 12:09

S-a atacat ca avea "cealalta masina", care o tine prin reviste sau ca wallpaper pe monitor. Sa fim seriosi, o persoana care trage de masina in halul in care ai povestit, nu mai raman toti caii in herghelie, mai si scapa si fug :)
Mondeo Mk4 2.0i
irsido
1nsane Member

Maşina: Mondeo Mk4 2.0i

Mesajde catalin1972 » 01 Aug 2009, 11:53

Bine i-ai facut Maxy ! =D> =D> Pacat de Saab-ul ala... :(

Nu ma mai pot opri din ris =)) =)) =)) am mai vazut cocalari da chiar asa ....
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde ddwrc » 24 Aug 2009, 19:43

Am patit si eu ceva de genul asta cu italienii, spaniolii si francezii nostri. dar i-am lasat sa se duca dracu'. Au cumparat si ei cate una buc. jaf de masina si cred ca i-a apucat Dumnezeu de picior. Intamplarea face sa fi venit recent din Germania unde chiar functioneaza, pe alocuri, politetea in trafic. Nimeni nu este perfect. In special romanu' cu covrigu' in fata.
This is the beginning of a beautiful friendship
ddwrc
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta
VIN: WF0JXXGAJJBD00729

Mesajde Maxy » 23 Sep 2009, 17:20

Lasand la o parte cretinii de care povesteam mai sus, nu am mai scris de ceva vreme pe aici. Masina in continuare se prezinta excelent... probleme 0 greierai 0 si alte rahaturi, probabil oi fi prins un lot strain =)). Recent a fost printr-o plimbarica prin tara unde am bagat vreo 3500 de km asa ca de inceput de vacanta(acum din pacate s-a sfarsit :( ).
Am fost la o plimbarica pe Transfagarasean unde din pacate drumul era tandari abia in apropiere de Balea Lac am avut asfalt calumea unde nu m-am putut abtine si am mers asa cum ii place unui Focus sa mearga. Incaodata am fost absolut uimit de aceasta masina, de directia si suspensia ei, era un penal in spatele meu cu o Octavia care incerca in disperare sa se tina dupa mine dar nu l-am mai vazut dupa vreo 2 ace de par :D De asmenea daca tot vorbim de penali m-am mai lovit de un dobitoc tare grabit pe A1 care a vrut el sa imi arate ce bolid de A4 are, m-am dat pe dreapta i-am dat forja a inceput si el sa o calce, de pe la 180 disparea in oglinda :)
Consumul pe toata durata drumului a fost aproximativ 7.0 in situatia in care cam peste tot s-a mers destul de tare, pe drumul spre Sibiu si mai departe catre Orastie soseaua este impecabila... nu m-am puttu abtine sa nu ii dau un 200 asa de control.
In rest... toate bune si frumoase, de o luna ma tot batea si pe mine gandul sa o vand sa imi iau ceva mai puternic si eventual mai mare, am studiat nitel piata + ceva candidate noi din clasa compacta si sincer va zic incaodata am ajuns la concluzia ca pentru mine am facut de departe cea mai buna alegere iar aceasta masinuta este perfecta pentru gusturile si neovile mele. Singura optiune care chiar am luat-o in calcul era noul RS dar mai stau momentan deoarce am o impresie ca preturile or sa scada si mai mult decat acum si nu vreau sa ma grabesc, momentan si tractorasul isi face treaba foarte ok.

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Mesajde razvaldinho » 24 Sep 2009, 19:02

superbe pozele si masina =D> ...e fratiorul mai mare al masinii mele :D
You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs <):)
razvaldinho
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2
VIN: Feteasca_Neagraaa

Mesajde ddwrc » 24 Sep 2009, 19:09

Vad ca ai masina idem cu a mea, mai putin faptul ca a ta este diesel, cred ca la 136 CP. Si eu ma gandesc sa imi iau un RS peste vreun an (second) sau poate un EVO 10. Vreau numai sa imi spui daca la plecarea de pe loc cu 1-a, simti ca se ineaca motorul daca nu calci tare acceleratia. Am avut in trecut o Fiesta tot pe benzina care facea la fel.
ddwrc
Ford Freak

Mesajde Maxy » 24 Sep 2009, 19:14

@Razvan: Merci frumos, cand mai treci pe aici da un buzz ca vreau sa iti vad farurile alea misto rau mai in detaliu :D.
LE: Salut ddwrc, stiu si masinuta ta, e foarte misto poate mai scrii despre ea impresii, cum mai merge etc. Nu am simtit vreo subturare sau inecare a motorului cand calc acceleratia, motorul are doar lagul specific turbo dieselor care pana in 2000 e mort. Ca punct minus daca incerc sa plec mai infipt de pe loc tot la fel de infipt e si ESP-ul care taie cam mult gazul, de doua ori s-a intamplat treaba asta si e cam deranjat. In rest... toate bune :)
Evo 10 si mie imi place super mult e senzationala masina.
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Mesajde ddwrc » 24 Sep 2009, 19:24

@Maxy: mersi de aprecieri. Daca nu o sa iau alta masina, cred ca o s-o tunez pe a mea, insa era mai bine daca era diesel pentru ca se preta mai bine la tuning. Oricum nici asta pe benzina nu este rea si am vazut ca masina ia foc in mod progresiv cu acceleratia. De exemplu: m-am luat la intrecere la urcarea unei rampe lungi cu un Mitsubishi diesel si la inceput m-a luat, dar pe masura ce cresteam turatia puterea crestea si la viteze mari l-am intrecut. In rest nicio problema de fiabilitate/manevrabilitate, dar sunt putin dezamagit de calitatea asamblarii. A propos, masina nu este nemtoaica, ci spanioloaica.
ddwrc
Ford Freak

Mesajde Maxy » 24 Sep 2009, 19:27

La tine cu o evacuare si un filtru CDA ar schimba nitel zgomotul motorul si l-ar face putin mai nervos in ture joase. Oricum Focus cu 2.0 benzen se misca foarte misto am mers cu unul si mi-a placut iar sunetul e chiar misto.
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Mesajde ddwrc » 24 Sep 2009, 19:37

Drept sa spun, masinaria este putin zgomotoasa la peste 3500 ture (putere max la 5600 ture, pe care nu am atins-o pana acum, pt ca nu am avut unde), dar nu ma deranjeaza prea tare, ci chiar imi place. Da, ma gandesc ca un tuning pt masinaria mea ar insemna: schimbare evacuare, schimbare soft computer, schimbare filtru aer, si numai stiu ce. Am o pila la Brasov, la o firma care se ocupa de masinile din camiponatul national de raliuri si cand o sa aflu mai multe o sa te/va informez.
ddwrc
Ford Freak

Mesajde Maxy » 24 Sep 2009, 19:39

Si eu ma pregatesc sa bag ceva bani in ea, un remap mai intai si mai intai si dupa aia sa vad de niste jante si un kit ST cum am vazut pe masina colegului LEX care arata superb.
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Mesajde ddwrc » 24 Sep 2009, 19:41

Ok, hai ma ma bag si eu la televizor pt ca este meci - Dinamo cu Zlatna. Mai povestim...
ddwrc
Ford Freak

Mesajde Maxy » 15 Oct 2009, 18:54

Si.... din pacate cu o mare tristete trebuie sa va anunt ca aici se termina acest jurnal de bord. In acest moment masina arata ceva de genul asta :

Imagine
Imagine
Imagine

Cat despre restul... nu cred ca mai e mare lucru de spus. Am pierdut controlul masinii si am iesit cu ea in balarii din cauza unor tiganusi care s-au gandit ei ca ar fi distractiv sa sara in fata masini + niste cacati infecti cu ochi care au grija sa ude strazile ca tu sa te duci sanie. Din pacate tiganusi nu au mai fost de gasit ca altfel ma trezeam si cu un dosar penal.
Masina a fost declarata dauna totala. Motorul si cutia sunt functionale. Airbagurile culmea, nu au sarit.Momentan nus tiu ce sa fac cu masina ori o sa le-o dau celor de la asigurari, ori sa incerc sa o vand asa ori sa o dezmembrez. In orice caz... Focusachele a fost o masina super si nu am ce sa ii reprosez un an mi-a fost alaturi si nu mi-a gresit niciodata cu nimic. Ata e.
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Mesajde Cornel001 » 15 Oct 2009, 19:13

si am avut o premonitie cand ai vazut ca ai postat :|
bine macar ca n-ai patit tu nimic.
pe unde s-a intamplat asta ?
probabil n-au sarit pt ca a fost destul de destept cb-ul sa calculeze ca la acel impact nu era cazul si mai rau iti faceau ?
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde biruk » 15 Oct 2009, 19:56

OMG, pacat.
Ce ai lovit cu ea cand ai pierdut controlul ?
Nu pare dauna totala.

Nici nu pot sa ma gandesc cum este sa ti se intample asa ceva.
Cel mai importatnt este ca nu au fost victime.

Care este diferenta daca o opresti tu pentru dezmembrare sau o dai lor (in bani ma refer) ?
Daca o opresti tu te rog sa ma anunti, este pacat ca o parte din ea sa nu traiasca in continuare intr-o... verisoara :)
Ultima oară modificat de Cornel001 pe 15 Oct 2009, 20:06, modificat de 2 ori în total.
Motiv: avem buton de modifica ! cat timp il vezi, foloseste-l !
"Fără Dumnezeu, omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri."
Petre Tutea
biruk
Ford Freak

Maşina: Focus 2 Facelift 1.8 TDci, Trend+, Avalon
VIN: WF0PXXGCDP8L05556

Mesajde alexandrusavu » 15 Oct 2009, 22:34

Bine că n-ai lovit pe cineva și că n-ai pățit nimic.
Fierul e fier.

Îți doresc multă răbdare cu formalitățile acum.
Imagine
Cars :
alexandrusavu

Mesajde joe06 » 15 Oct 2009, 22:41

Bine ca tu nu ai patit nimic. Pacat si de masina, dar e bine ca ti-au dat dauna totala. Sa ne tii la curent cu ce urmeaza.
joe06
Gold Member

Mesajde muzica9 » 16 Oct 2009, 00:01

clar dauna totala. in service ford astfel de reparatie depaseste 15000 euro, pt ca cel putin un lonjeron trebuie inlocuit iar putea fata centrata.

leasing sau inmatriculata pe persoana?

cu parere de rau iti spun ca ai laudat prea mult fordul focus si acesta te-a tradat.
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde Maxy » 16 Oct 2009, 00:56

@Cornel: Accidentul s-a intamplat pe calea Victoriei dupa intersectia cu bvd Regina Elisabeta. Airbagurile nu au sarit deoarece accidentul nu a fost taman frontal si intradevar in opinia mea a fost un lucru bun ca acestea nu au sarit deoarece ma puteau lovi destul de sanatos. Defapt... in timp ce am facut accidentul asta a fost si cea mai mare "frica" sa nu imi zboare teasta punga aia.
@Biruk: Ti-am trimis PM.
@ Restul: Ata e si eu am fost de aceeasi parere... bine ca am scapat. Stiu ca poate am ridicat in slavi mult Focusul insa am condus destule masini la viata mea si ceea ce am crezut despre masina asta... asta am spus. Asta e astept sa se termine tot carnatul asta cu formalitatile and other crap.
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Mesajde VIPER » 16 Oct 2009, 08:08

Nu vad de ce l-a tradat Focusul, vad din poze un interior perfect protejat, parca e masina de teste de impact. E pacat ca s-a facut zob, e bine insa ca soferul a fost protejat. "Tradare" era daca ii facea vreo figura tehnica si din motivul respectiv se intampla ce vedem mai sus...

Lasa nepoate, tu esti ok, restul s-or rezolva ele cumva ;)
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde muzica9 » 16 Oct 2009, 12:33

da. am uitat sa pun in ghilimele. pt a remarca figura de stil :) ideea era ca atunci cind lauzi pe cineva sau ceva, nu te astepti ca taman el sa-ti faca zile negre.

in alta ordine de idei, probabil airbagurile nu s-au declansat pt ca:

1.ori viteza in momentul impactrului scazuse foarte mult, deci nu mai era nevoie.
2.nu a fost impact frontal si nu s-a rupt lonjeronul.
3.masina s-a rotit 180* sau 360* si nici in acest caz nu se declanseaza airbagurile.
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde Florin Dumitrescu » 16 Oct 2009, 12:51

pacat de ea...

dar parerea mea e ca se poate repara foarte repede si ushor, iar apoi se poate vinde cu un profit substantial, mai ales ca nu trebuiesc schimbate multe repere de caroserie

in acest sens, Maxy, da un semn, ca vreau sa povestim
Asta-i tot, ne vedem pe strazi / Te las sa iti combini mashina cu ce crezi
avem doua roti la sol, mereu e una dintre ele / avem un motor si-o viata intreaga fara portiere
avem demnitate, ingenunchiem doar in viraj / avem urlete-n pistoane, in loc de basi in portbagaj

0728 395 935 sau 0740 021 784; pe messenger, mykedany
B 68 RZF
Florin Dumitrescu
Gold Member

Maşina: Ford New Focus Ghia X 2007, 2.0 TDCI, 136 CP, full options, on 18" machined rims
VIN: wf05xxgcd57s01178

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Totul despre membri