În ţară şi peste hotare
Răspunde

Traseu Bacau-Tg.Jiu

16 Oct 2009, 10:49

s-ar parea ca trebuie sa ajung luni la Tg. Jiu si v-as ruga sa-mi spuneti care ar fi traseul cel mai bun de urmat, daca sunt ceva drumuri inchise/in lucru si daca ar trebui sa-mi pun cauciucurile de iarna :D (inca n-am schimbat rotile)
situatia e destul de presanta si as aprecia ceva raspunsuri rapide
multumesc

Re: Traseu Bacau-Tg.Jiu

16 Oct 2009, 11:36

bacau - adjud - sf gheorghe - brasov - sibiu - rm valcea - tg jiu: cam 570 km, adica spre 8 ore de mers, pt ca ai niste munti de trecut

pune-ti rotile de iarna

16 Oct 2009, 14:34

Adjud nu, mai degraba Onesti :D

Exista ceva blocaje/inzapeziri pe portiunea Brasov-Fagaras-Sibiu sau pe Valea Oltului, are idee cineva ?
cat despre roti, mi-am propus sa le schimb maine dimineata, m-am gandit ca nu mai e de joaca

16 Oct 2009, 15:42

starea drumurilor: http://www.andnet.ro:6060/itn/and.asp

16 Oct 2009, 15:50

http://www.iturism.ro/distante_intre_orase.php Sper sa iti fie de folos. Eu dupa asta ma orientez. Si eu luni plec la Sighisoara.

16 Oct 2009, 18:08

Man eu ti-as recomanda ca traseu Bacau - Bucuresti - Rm. Valcea - Tg. Jiu. E mai lung poate dar e cel mai bun.
BC - B il cunosti, B - VL pana in Pitesti ai autostrada, Dealul negru daca nu ai noroc sa fie vre-un blocaj (accident) il faci in aprox. 50 min pana in Rm. Valcea, apoi VL - GJ e liber si daca nu ai noroc de vre-un radar :D il faci in max. 2 ore. (Ultima parte a traseului l-am facut eu Duminica, am fost pana la Resita si pot confirma ca e foarte bun. )
Cat despre zapada, pe traseul asta nu stiu pe unde ai avea zapada. Poate daca vrei sa urci pana la Ranca (GJ) :)), vezi si aici http://www.mobotix.ro/ro/index.php?id=10017&lang=ro unde este zapada.
Dar posibil sa ai noroc de ploaie pe traseu din belsug.

Sa ai drum bun!!

16 Oct 2009, 21:57

multumesc, baieti
ma gandisem si eu sa merg pe un traseu putin mai lung, dar mai lejer, care sa evite portiunea Brasov-Campulung, unde sigur se circula mai greu si cred ca e si zapada
alesesem un traseu tot pe E85, dar de la Buzau spre Ploiesti-Targoviste-Gaesti si de acolo sa intru pe autostrada spre Pitesti
stie cineva cum se prezinta portiunea Ploiesti-Targoviste-Gaesti ?

si...intre Rm.Valcea si Tg.Jiu ce fel de drum e ?

16 Oct 2009, 22:05

$1 scrie:$2tie cineva cum se prezinta portiunea Ploiesti-Targoviste-Gaesti ?
?

Este cel mai distrus drum intre 3 orase din Romania. :|
Sfatul meu este sa-l ocolesti , ca anul trecut era sa-mi rup masina pe acolo si
nu cred ca e reparat !!!

16 Oct 2009, 22:18

mda, am mai gasit un topic care zice exact ce-mi spui si tu, ca portiunea respectiva e distrusa viewtopic.php?f=117&t=12979
doar daca au mai facut ceva anul acesta, desi ma indoiesc; probabil il voi evita si voi merge prin Bucuresti

16 Oct 2009, 22:30

$1 scrie:$2..si...intre Rm.Valcea si Tg.Jiu ce fel de drum e ?

Am spus mai sus... e OK. Cam multe localitati dar se circula foarte bine. :D
$1 scrie:$2.. apoi VL - GJ e liber si daca nu ai noroc de vre-un radar :D il faci in max. 2 ore. (Ultima parte a traseului (aici m-am referit la Rm. Valcea - Tg. Jiu) l-am facut eu Duminica, am fost pana la Resita si pot confirma ca e foarte bun. )...

16 Oct 2009, 22:39

buuun pana aici :)
pe de alta parte, am traseul Bacau-Onesti-Brasov-Campulung-Curtea de Arges-Rm.Valcea-Tg.Jiu; are 440 km in total, deci e mai scurt cu aprox. 130 km, drumul e relativ bun, dar e preponderent in zona de munte si e posibil sa prind zapada, polei, blocaje, etc....

shit, nu stiu ce sa fac :-?
mai dati-va si voi cu parerea :D

16 Oct 2009, 22:49

$1 scrie:$2..Campulung-Curtea de Arges-Rm.Valcea...

E varza omule, crede-ma! Daca tii la masina ocoleste ruta asta.
Am facut traseul acum 2 luni (Rm. Valcea - Curtea de Arges - Campulung - Bran Moeciu ) si stiu ce spun. Nu cred ca la asfaltat nimeni de atunci pana azi.

Eu zic sa alegi varianta Bucuresti.

17 Oct 2009, 07:18

orice ar fi, sa nu mergi pe brasov-bran-rucar-campulung k e varza; d-aia ti-am sugerat bv-sibiu, pt k e f bun drumu

17 Oct 2009, 14:06

pai si-atunci ar fi varianta Brasov-Fagaras-Sibiu-Rm.Valcea-Tg.Jiu, asta insemnand si Valea Oltului...sunt 496 km, ar fi mai aproape, dar mi-e cam frica de vreme
mi-am pus azi rotile de iarna; totusi ma gandesc la blocaje prin munti, pt. ca nu stiu cati (probabil putini) vor fi echipati de iarna, iar disponibilitatea autoritatilor de a-si face datoria o cunosc prea bine :-"
mai ninge pe la Brasov/Sibiu, stie cineva ?

o intrebare pt. bucuresteni: venind dinspre Urziceni/Afumati, care ar fi traseul care m-ar scoate cat mai repede spre A1 ?
sa intru pe soseaua de centura inainte de Colentina sau sa ma bag prin centru ? e rupta centura ?
precizez ca voi ajunge in Bucuresti undeva pe la ora 03.00 dimineata, deci probabil problema aglomeratiei nu e chiar asa de importanta...

18 Oct 2009, 19:39

am făcut bucureşti-târgu jiu şi retur într-o zi cu un fiat doblo!
principala chestie este că de pe drum am cumpărat cireşe...
drumul a fost excelent şi cireşele vă spun exact când am fost eu acolo... =))

20 Oct 2009, 11:20

mda, pana la urma am preferat traseul Bacau-Bucuresti-Pitesti(A1)-Rm.Valcea-Tg.Jiu-Rovinari si la dus si la intors, in total 1200 km
am plecat din Bacau la 10.00 seara si am ajuns la Rovinari la 08.00 dimineata, cu cateva opriri, bineinteles; spre casa am plecat pe acelasi traseu, in aceeasi zi, la ora 14.00 si am ajuns in Bacau la 12.00 noaptea :D

drumul a fost foarte bun (ma refer la calitatea asfaltului), in schimb am mers si la dus si la intors numai pe ploaie; n-am vazut asa-ceva, sa ploua efectiv pe toti cei 600 km de drum :-t
pe unele portiuni, de exemplu pe A1, am mers pe o ploaie torentiala, cu tunete si fulgere, ca vara
important e ca am ajuns cu bine acasa, fara incidente neplacute, chiar daca timp de 26 de ore n-am dormit decat o ora, in masina :D

20 Oct 2009, 16:35

$1 scrie:$2.. am preferat traseul Bacau-Bucuresti-Pitesti(A1)-Rm.Valcea-Tg.Jiu-Rovinari ...

Deci pana la urma ai ales traseul cel mai lung dar cel mai bun! =D> Vorba romanului "ti-am spus io'!" :D
Bine ca nu ai luat-o pe Curtea de Arges ca si acum ai fi injurat la RAJDP! :))
Si...ai luat ceva carbune de la Rovinari? Cat mai ajunge tona?

Cu respect.

20 Oct 2009, 20:26

da, chiar daca m-am lungit cu vreo 250 km, am decis ca nu merita sa-mi asum riscuri suplimentare, mai ales ca din cele aproximativ 20 de ore petrecute la volan, doar 5 am mers pe lumina, restul numai pe ploaie+noapte :D
cat despre carbune, suntem in negocieri, mai dureaza putin pana stabilim pretul final :D
multumesc pt. sfaturi :)

20 Oct 2009, 20:37

bv, Alen, era sa iti recomand un traseu mai scurt prin Satu Mare sau Oradea :)) (joke); ;am mers de multe ori Bacau-Brasov-Sibiu-Rm Valcea -Tg Jiu, din pacate am vazut prea tarziu postul ;)
Răspunde