Mai intreaba inca o data la Forcar sa vezi ca este 250lei bucata, nu setul mie asa mi-au spus...

Atasez mai jos raspunsul lor de pe iarna trecuta cand erau 190lei... vezi ca tie ti-au dat preturile la Delphi, la acelea este pretul de 240lei/set... In orice caz, mie mi le-a adus cineva de dincolo si cred ca si-a mai pus si el, dar macar am certitudinea ca sunt din Germania...
BUNA ZIUA ,
DISCURI FRANA FATA = 190 LEI / BUC ORIGINALE PE COMANDA EXTERNA 5-7 ZILE GERMANIA
= 240 LEI / SET DELPHI STOC
SPATE = 185 LEI / BUC ORIGINALE PE COMANDA EXTERNA 5-7 ZILE GERMANIA
=170 LEI / SET DELPHI STOC
PRETURILE CONTIN TVA_UL.
CU RESPECT ,
CRISTINA IORDACH
De suparat nu ma supar in legatura cu ce ai spus dar cu rectificatul tin sa te contrazic... Daca erau mai mult uzate si trepida rau volanul la franare brusca atunci era problema..., dar dat fiind faptul ca uzura este minima se pot rectifica foarte usor si poti sa mergi cu ele mult timp fara a avea probleme, iti pot confirma si alti colegi de forum... Eu nu am gasit la mine in oras pe nimeni sa mi le rectifice si m-am enervat si m-am hotarat sa le schimb. Daca tu zici ca sunt scumpe, fa tu un pret la ele, sa vedem... Dar nu greutatea lor inmultita cu pretul la fier vechi adica 40 de bani inmultit cu aproximativ 15kg = 6lei...