ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Vrem autostrazi?

19 Oct 2009, 19:50

Cu preturile e si multa intoxicare de presa, de multe ori se compara mere cu pere. Lucrarile de arta fac ca pretul per km sa explodeze.

19 Oct 2009, 20:01

@toxicristi ai dreptate ... insa atunci cind aceste lucrari sunt necesare ... tocmai aminteam de viaductul inutil de la Surplacul de Barcau ... a dorit "cineva" acest viaduct ... si se executa ...

LE eu nu am luat preturile din ziare ... este totusi demn de verificat si site-ul http://www.elicitatie.ro ... se regasesc acolo preturile de atribuire a lucrarilor de executie, proiectare samd ... exceptie face autostrada transilvania acordata prin atribuire directa

19 Oct 2009, 20:07

Nu-mi merge site-ul :( La tronsonul Moara Vlasiei - Ploiesti ce pret era?

19 Oct 2009, 20:22

da, intr-adevar vad ca e-licitatie e blocat ... iar pe site companiei de autostrazi sunt publicate lucrarile licitate pina in 2007 .... daca nu ma insel, Bucuresti - Ploiesti, cele 2 tronsoane, este licitata/incredintata in 2005 ... [e partea de lucrari in derulare 183,62 Mil Euro tronson 19km (bucuresti - moara vlasiei) + 238 Mil Euro 62km (moara vlasiei - ploiesti)

19 Oct 2009, 20:31

Pe site-ul cnadnr am vazut si eu preturile.
Răspunde