Treaba a stat cam in halul urmator: Ne-am strans. Multi. Vreo 12 masini de la tata' Ford plus un invitat de onoare cu un frumos Lancer. Adica Mitsubishi. Pe scurt, un Mitsubishi Lancer 2008 2.0 DI-D 160 CP.
De data asta eu am intarziat. In nesimtire. Adica mi-am luat revansa pentru celelalte intalniri Club
Ford ... si am pus cate un minut-doua pentru fiecare intalnire la care am venit mai devreme. Asa ca acum am venit cu o ora si ceva mai tarziu

(sorry baieti, chiar nu a depins numai de mine!)
Cum mai nou intalnirile au loc in parcarea de langa sediul Ford, adica sa stam in picioare si sa n'avem nimic de baut/mancat a trebuit sa facem niste mici improvizatii ... asa ca baietii au adus o masuta cu cateva scaunele, suc si niste ceva de rontaiala. Adica ne-am simtit ca acas'. Dar ulterior am ajuns la concluzia ca nu e bine asa, cu statul in picioare deci data viitoare facem intalnirea in format vechi ... mergem sa stam intr-un local. Si s-a mai ajuns la o concluzie: nu ne intalnim lunar ci de 2 ori pe saptamana.
Buun ... sa nu-l uitam pe Sorinaccio ... ca trebuia sa se intample ceva si de data asta: a facut poza de grup la masini dar la poza cu proprietarii jucariilor nu a mai putut sa stea ... deci nu apare in poza.
In speranta ca data viitoare doboram si recordul de 15 masini, va invit sa ne intalnim pe data de 9 octombire la ora 19 in parcarea din Mercur. Daca nu avem loc acolo, mergem in cealalta parcare de la Mercur (cea cu Asirom). Apoi in unul din barurile de acolo.