VAND Apartament 3 camere TITAN
Pe scurt, ai mei parinti s-au hotarat sa vanda apartamentul in care am crescut. Asta pentru ca se retrag la casa, sora este de mult pe ale ei picioare iar eu imi pregatesc plecarea din tara.
Strada Codrii Neamtului 9 (ca punct de reper este blocul de 10 etaje de langa Edenia Titan), etaj 4 din 10, comfort 1, decomandat, an constructie 1976, suprafata 70m patrati, fara imbunatatiri (sunt montate doar repartitoare caldura, in ultimii ani mai mult s-a dormit in el decat s-a locuit, atat eu cat si tata avem un program incarcat si haotic deci nu se justifica o renovare), este mobilat decent. Un grup sanitar, 2 balcoane (primul interior al doilea exterior), fara termopan si alte chitibusuri, cadastru efectuat, dosarul de intabulare trebuie depus.
Mai multe nu-mi vin in cap, dar astept intrebari (e mai firesc asa)
[b] Pret: 75.000euro[b]
Telefon: 0758 010 915
Persoana contact: Mihai Costin (adica eu)
Strada Codrii Neamtului 9 (ca punct de reper este blocul de 10 etaje de langa Edenia Titan), etaj 4 din 10, comfort 1, decomandat, an constructie 1976, suprafata 70m patrati, fara imbunatatiri (sunt montate doar repartitoare caldura, in ultimii ani mai mult s-a dormit in el decat s-a locuit, atat eu cat si tata avem un program incarcat si haotic deci nu se justifica o renovare), este mobilat decent. Un grup sanitar, 2 balcoane (primul interior al doilea exterior), fara termopan si alte chitibusuri, cadastru efectuat, dosarul de intabulare trebuie depus.
Mai multe nu-mi vin in cap, dar astept intrebari (e mai firesc asa)
[b] Pret: 75.000euro[b]
Telefon: 0758 010 915
Persoana contact: Mihai Costin (adica eu)
-
miacon - Member
- Maşina: Ex Mondeo mk3 2.0 Durashift 131cp - Ex Mondeo mk2 GLX 1.8 116cp - Vectra B2 CDX 2.5 v6 170cp = win