Pai te cred si eu ca nu i-au placut,cel mai ieftin cred ca e 1000lei

,dar sa stii ca "prostii" aia de nemti au facut arta cu acele panouri radiante cu ceramica.
La vechea firma unde am lucrat am luat de la Bucale cateva panouri din alea si am incercat sa copiem si noi unul,sa producem si noi.S-au investit bani multi in acel "proiect" si tot timpul dadea cu radical,da se ardea rezistenta,ba crapa ceramica,ba se facea nisip,ba era prea moale,ba prea tare dar nu a fost chip sa il copiem,poate daca angajam un chinez ala reusea

,dar noi nu am reusit si sa "clasat proiectul"
Sa stii ca asa fac majoritatea clientilor,vrei sa ii ajuti si ii inveti de bine si ei fac tot cum cred ei de cuviinta,si faza cea mai tare este ca dupa ce vede ca nu ii iese vine cu coada intre picioare la tine si te roaga sa ii faci tu,si bineinteles pe el il costa dublu "distractia" iar tu cum e si normal ii cresti manopera si atunci se invata minte si nu mai face dupa capul lui.
Cum s-a intamplat de exemplu cu o clienta care i-am montat cazan pe lemne si am pus si la vecina de peste drum acelasi tip.Noi i-am recomandat sa isi faca cos de fum izolat cu diametrul de cel putin 200mm si cu inaltimea de minim 7m.Vecina s-a conformat si l-a facut din caramida de 25X25 cu inaltimea de 8m super beton,iar asta a scos un cos neizolat si de 150mm su inaltimea de 2 sau 3m si iti dai seama ca poola caldura.A consumat trei masini de lemne,baga in cazan pana a reusit performanta sa il roseasca si in casa murea de frig,de ne-a innebunit cu telefoanele si nu vrea ea de nici o culoare sa priceapa ca nu are nimic cazanul si e din vina cosului,iar vecina murea de cald in casa.A zis ca am pacalito si sa ii punem cazan mai mare,dar nu avea nevoie de asa ceva.Cum s-a convins si ea pana la urma,s-a dus pe la o verisoara de a ei si a vazut acelasi tip de cazan si la aia era cald de murea si consum mic de lemne,si a intrebato paia cum de la ea e asa si aia ia zis ca si ea la inceput a avut cosul neizolat si mic si ardea lemne in draci dupa care a facut cos de caramida si gata problema rezolvata.Asta cand a auzit s-a dus acasa si a facut si ea cos de caramida cu interiorul de 25X25 si inalt de 7-8m si ne-a chemat sa ii mutam cazanul langa cos.Ne-am dus,l-a mutat un metru mai incolo,am echilibrat instalatia termic,si am facut focul in cazan.Pai nu zici ca a venit tipand din casa de bucurie ca frige caloriferul si cand a vazut ca are 85 grade pe tur si 75 pe retur se inchina si nu putea sa creada,chiar nu credea ce vede,si ii straluceau ochii de fericire,ne-a dat un bacsis frumos si am plecat multumiti ca era si asta in sfarsit fericita.
Deci la un cazan pe lemne inima lui e cosul cum e la motor uleiul,dar nu toti vor sa asculte si de obicei ii costa dublu fata de cum i-ar costa daca ar asculta si de noi,dar asa suntem noi romanii,caposi,si avem impresia ca le stim pe toate.