Am tot urmarit topicul asta, m-am amuzat si uneori m-am intristat. Am zis sa contribui si eu, asa ca pun un calup de poze adunate de-a lungul timpului. Nu stau acum sa rasfoiesc dvd-urile cu poze, dar pe masura ce mai dau ele o sa mai uploadez.
Undeva langa blocul meu:
Prima serie de mare am fost cazat la Hotel Majestic in Jupiter, peste drum un camping unde nu o sa merg niciodata

:
In seria doi de mare am fost la Dana in Venus, acolo era concurs de limuzine, lambo si ferrari dar nu mai gasesc acum poza din pacate. Va urma...
In drum spre cota 1400 se pot observa pe fundal niste tampiti care incercau sa sperie ursul. Ghiciti ce, au fost alergati

:
Super parcare la paraul rece, inculpat fiind o specie rara de soferi (pe care ii stimez de fiecare data cand imi ies in fata fara sa se asigure), taximetristul de oras:
Land of choice 1 (undeva prin plaiul foii):
Land of choice 2 (undeva pe langa Campulung - de Arges):
Desi nu sunt chiar din trafic, merita. In timp ce cautam cazare prin Sibiu, la o pensiune (unde chiar ne-am cazat, daca vedeam afisul inainte probabil ca plecam. una peste alta, camerele foarte frumoase si vila foarte ingrijita. totusi proprietarul probabil ca nu si-a dat seama ca Sibiul este in Romania si nu in Ungaria):
La Cetatea Neamtului, proaspat restaurata cu bani europeni (merita vazut, nu mai are nici o legatura cu modul cum arata inainte), inainte sa plecam am zis sa dam pe la baie. La intrare doua usi, pe una scria "Barbati" si pe cealalta

: