Include si Hobby

22 Oct 2009, 09:54
Poate daca nu s-ar vinde toti fotbalistii de mici sau s-ar avea grija mai mare de ei inca de la centrul de copii si juniori,li s-ar oferi conditii decente poate am avea o tara mai bogata in mai toate sporturile insa aici ma refer in special la fotbal pentru ca si eu am fost in fenomen si cam greu treci de perioada cand esti copil si dupa antrenament faci baie cu apa rece iarna si nu ai un cuier in care sa-ti pui geaca..plus atentia banutilor care la un copil conteaza foarte mult..

Daca cel putin acesti factor ar putea fi remediati am avea o tara ''mai bogata'' din punct de vedere sportiv
22 Oct 2009, 14:16
Si eu sunt de acord cu cele afirmate mai sus si am mai spus-o si pe alte site-uri.Avem talent in privinta jocului cu balonul rotund dar asta nu este de ajuns .Eu cred ca tine si de mentalitate privind pe cei ce sunt in jurul unui tinar talentat jucator si aici ma refer la parinti ,antrenor ,patron,impresar etc.La noi cum apare un jucator de talent si se transfera la un club de unde ia niste bani mai bunicei cum se plafoneaza si se multumeste cu atit.Nu-l mai intereseaza performanta ,perseverenta ,care se obtin binenteles prin munca si seriozitate ci il intereseaza mai mult masinile ,femeile,cluburile .Asta este diferenta intre noi si sirbi de exemplu .Ei au ambitie si ara terenul pe cind noi .........
Ultima oară modificat de
Alen pe 23 Oct 2009, 20:03, modificat 1 dată în total.
Motiv: sters quote-nu e necesar daca citati mesajul anterior !
22 Oct 2009, 14:18
la ce ora sunt meciurile azi si cine le transmite?
22 Oct 2009, 14:26
de la 20 pe ProTv si Sport .ro
22 Oct 2009, 14:29
Si eu sunt de acord cu cele afirmate mai sus si am mai spus-o si pe alte site-uri.Avem talent in privinta jocului cu balonul rotund dar asta nu este de ajuns .Eu cred ca tine si de mentalitate privind pe cei ce sunt in jurul unui tinar talentat jucator si aici ma refer la parinti ,antrenor ,patron,impresar etc.La noi cum apare un jucator de talent si se transfera la un club de unde ia niste bani mai bunicei cum se plafoneaza si se multumeste cu atit.Nu-l mai intereseaza performanta ,perseverenta ,care se obtin binenteles prin munca si seriozitate ci il intereseaza mai mult masinile ,femeile,cluburile .Asta este diferenta intre noi si sirbi de exemplu .Ei au ambitie si ara terenul pe cind noi .........[/quote]
dar stie vreo unul di voi cat trebuie sa cotizeze un parinte, ca fiul lui sa intre macar ca rezerva?Daca aveti ocazia intrebati-l pe An Cristea de la Dinamo, care era suma lunara la CSS Bacau.Stiti ca toti juniorii de la Dinamo isi platesc siguri totul, de la mingi-la echipamente, iar cand vor sa plece li se cer 50mii E?
sigur ca nu stiti
22 Oct 2009, 20:50
Pe vremea mea veneau la scoala toti antrenorii de la CSS si ne imbiau sa mergem la diferite sporturi sau jocuri (asa am ajuns candva sa joc la juniorii "mici" ai Dunarii). Imi amintesc ca tot atunci erau la Pitesti doua cluburi de copii, Aripi si Viitorul. Acuma ce jucatori sau sportivi o sa mai vindem, ca juniorii nostri nu prea mai fac sport nici macar la scoala, dar sa se mai antreneze si dupa...
22 Oct 2009, 22:05
Nu pot sa nu remarc NESIMTIREA de care au dat dovada suporterii dinamovisti care au facut deplasarea in Turcia, cand, inainte de a incepe meciul au scandat injurii la adresa lui Hagi - pe departe cel mai iubit roman la Galata. JEGOASA ATITUDINE, JEGOSI OAMENI - PACAT CA SUNT DE-AI NOSTRI !
22 Oct 2009, 23:11
Concluzia dupa acest mijloc de saptamana: noroc cu Uimirea!!!
In rest, jale...
22 Oct 2009, 23:23
performanta a facut clubul cu, conducere competenta, inclusiv patron si antrenor. restu, pe asemanarea circarilor care le conduc (clujul ar face oarecum exceptie dar n-are antrenor). pleaca din ghencea, nesimtitule, si ia-ti si gloabele cu tine.
23 Oct 2009, 10:18
daca nu ma insel, 1 gol in ultimele 8 meciuri de Europa League pentru echipele romanesti. asta da realizare.
23 Oct 2009, 11:05
...plus că e dat în deplasare!!!
23 Oct 2009, 12:04
Eu m-am uitat mai mult la CFR pentru ca asteptam mai mult decat de la Steaua.
Cine a vazut aseara CFR-UL? Mi se pare mie sau intr-adevar clujenii au jucat ofensiv intregul meci??? Astept impresiile celorlalti care au vazut CFR-ul, cu privire la tactica de aseara...
Ce sperau? Sa-i desculte pe cehi in primele 30 min? Poate n-am inteles eu bine ce joaca CFR-ul dar ce au facut aseara mi s-a parut tactica 100% sinucigasa. Eu privesc meciurile care ma intereseaza cu sonorul pe "mute" pentru a nu ma lasa influentat de comentarii. Caut sa privesc si sa inteleg eu meciul, nu sa mi-l traduca/bruieze unul (comentatorul) despre care am indoieli ca intelege prea multe...Dupa meciurile din aceasta saptamana am ramas cu ideea ca doar Dan Petrescu stie exact ce are de facut in functie de mersul jocului, ca stie ce vrea si ca se concentreaza doar pe ce are de facut cu ce are la dispozitie.
LE: Pe Stoichita il iert de data asta pentru ca oricum nu avea aseara prea multi jucatori la dispozitie (alde Bicfalvi nu prea se pot numi jucatori)...
23 Oct 2009, 12:17
si eu tot la CFR m-am uitat, si mi-a placut cum au jucat.Din steaua-Fenerbahce am vazut(sau mai retin) cum Szekely s-a izbit de Roberto Carlos ca de perete

, asta a fot de fapt diferenta...
23 Oct 2009, 12:45
Mie nu mi-a placut rezultatul...Preferam un 0-0 cu spectatorii cehi fluierandu-ne in draci.
Punctele = bani, banii = multe
23 Oct 2009, 14:49
atunci de ce sa ne plangem ca nu vine nimic din urma?Sau nu mai au parintii bani?
23 Oct 2009, 20:06
niste muraturi...din p.m.d.v. nu e nimic de comentat
24 Oct 2009, 13:13
sau mai bine spus promovarea non valorilor, prin puterea banilor
29 Oct 2009, 09:45
Vai de capul nostru....cu Mitica si cu Sandu ajungem in AfricaLeague
02 Noi 2009, 12:04
rad: ala nu e pe goluri (ultima faza) e fotbal pe bare
03 Noi 2009, 15:04
Cel mai mare terminat. Da e bine de el. Daca esti prost, esti mai fericit.
03 Noi 2009, 22:28
Muicaaaaa, ce sut trase Ronaldinho din 11m!!!!! Si facu 1-1 in Milan-Real.
03 Noi 2009, 22:49
io nu cred c-a fost penalty, mi s-a parut ca l-a lovit mingea in spate, nu in mana
tre' sa mai vedem ceva reluari si din alte unghiuri
03 Noi 2009, 22:55
si mie la fel... poate ne lamurim la vreo reluare... dar sutul... imparabil!
Ia arunca o privire pe uefa.com! Ca daca nu e greseala ma ia cu frisoane: MU-TSKA 1-3 in min. 60!!!
03 Noi 2009, 23:43
3-3
03 Noi 2009, 23:52
marseille-zurich 6-1

elegant de vara