de FLICOFLEC » 10 Oct 2005, 13:33
Hellllllloooooooooooooooo baby!!! Here i am!! Granada stiu eu cateva de vanzare, ideea e ce vrei sa faci cu ea dupa ce o iei!!Gigea, gigea cu ea sau o alergi pana cade?!? :icon_sad:
Nu de alta, dar eu am luat-o cu 500 euro anul trecut si i-am pus numai piese originale, se gasesc fara probleme, iti spun eu de unde!
Pentru mine Granada e masina pe care mi-am dorit-o mereu, as putea sa o schimb cu multe modele mai scumpe dar...cu alte masini ma deplasez, cu asta in schimb...e altceva!!!
Daca chiar te pasioneaza si nu te va deranja un consum putin mai mare(nu balariile pe care le-am auzit la multi cu..."sonda in curte: si alte tampenii) tinem legatura si te ajut cu ce stiu eu.Oricum eu mai imi aduc una din Germania la primavara, poate ne combinam si iei de pe ea ce iti trebuie si eu la fel!!
A, apropo de Germania, spre surprinderea multora, tocmai am venit de Frankfurt acum 2 saptamani, mi-a consumat aproape 400 litri benzina, in regim de autostrada, 2 oameni in masina, 3 geamantane in spate!!
Bafta la facultate si spune-ne excat ce cauti!Te ajut cu placere!!
Uite in formativ cateva preturi PIESE BOSCH SAU LUCAS!!!
-pivoti inferiori-superiori=500.000 bucata(lei vechi)
-capete bara=850.000 bucata
-amortizoare fata-spate= de la 1.850.000 bucata
-etrierii fata= 4.000.000 bucata(scumpi, asta e...)
-cilindrii frana spate=400.000 bucata
-conducte frana fata-spate=350.000 bucata
-rulmenti fata=500.000 bucata
rulmenti spate=2.000.000 bucata(iar scump...)
-si piesa de rezistenta...CASETA DIRECTIE =11.000.000!!!
Eu nu am pus pe ea tot ce am scris, caseta e de la dezmembrari dar probabil va trebui sa pun una originala la anul
!!
"...Un fleac!.....M-au ciuruit!..."
'...Nu credeam ca doare asa..."
"...Pistruiatule...da-i banii astia profesoarei de istorie...si spune-i sa ma ierte ca am uitat sa-i las pe noptiera..."
"...Andrei...ai patit ceva, Andrei?!?..."