de alex230ro » 19 Mar 2007, 10:35
@Mariuscociorva-Ursu l-am dat destul de ieftin:2250E si inca mai plang dupa el.Atasez o poza cu el ca idee sa vezi cum era.
@mihaid-nimic nu au mai lasat in afara de reducere nu au mai dat nimic,aceasi situatie si la BDT,in ambele cazuri au spus ca e deja reducere si nu mai pot da nimic
-on topic am deja 1100 km,am facut un drum extraurban de 700 km consum 4,5-5% facut cu aproximatie masina incarcata cu 4 persoane+bagaje nu s-au depasit 3000 ture, in mare s-a mers legal.Multumit de consum mai ales ca jumate din km s-au facut pe drumuri de munte,inca nu ma impac bine cu:zgomotul motorului,stabilitatea pe viraje(ma rog aici e vorba de virajele luate la limita).Inca ceva stie cineva cati litrii ar trebui sa aiba rezervorul?In carte zice 43 litrii dar cand am oprit sa alimentez indicatorul de motorina era undeva sub ultimul sfert am facut plinul si au mai intrat doar 30 litrii,mi s-a parut ciudat ma asteptam sa intre mai mult mai ales ca eram aproape pe rezerva(pe bord zicea ca mai merg 80 km cu motorina din rezervor)
- Fişiere ataşate
-
CIMG0073.jpg
- (248.82 KiB) Descărcat de 340 ori