Salut Alen,
Te.am cautat deoarece am 2 probleme neclare si poate ma ajuti,stii ca tu m.ai sfatuit intotdeauna:
1.Stiu ca la unele evenimente Club Ford ai participat cu sotia si fetita,daca nu sunt indiscret te.as ruga sa mentionezi,in poza de mai jos care am gasit.o pe forum,care este una si care este cealalta.
2.A doua nedumerire (si de fapt am si mentionat ca astazi am un anunt de facut)este ca in aceasta zi implinesc(140kg,scuze)1 an de zile de cand ma suportati pe acest forum si nu stiu pe care cafenea sa ma exprim,pe cea a lui Vali fiind de bine,sau pe cea a mea fiind de rau datorita stresului la care v.am supus?
Indiferent care ar fi raspunsul tau,cu aceasta ocazie cer scuze tuturor carora de.a lungul timpului,considera ca le.am creat probleme de orice gen si aici fac referire mai mult la colegiul de administrare si moderare deoarece utilizatori sunt decat 2.
Daca vreunul din ei vor sa.mi recomande ceva sau sa.mi aduca ceva critici,mi le insusesc fara a comenta ceva,scuzele sunt in genere pentru persoanele mentionate de mine aici intr.o lista comunicata anterior si primele 3 locuri pe podium arata cam asa:
1.Toxicristi
2.DanutArdelian2
3.Viper