27 Oct 2009, 17:15
ma streseaza ... cu reclama la ledurile lui facute pe vapor. imi trimite mesaje in privat. cum ii dau ignore ?
Ultima oară modificat de
Cornel001 pe 27 Oct 2009, 18:13, modificat 1 dată în total.
Motiv: cred ca putem rezolva si fara cuvinte tari...
27 Oct 2009, 17:44
dai pm la un admin...
27 Oct 2009, 18:13
va vedea un admin despre ce e vorba, cu proxima ocazie.
28 Oct 2009, 13:13
Merci pentru atentionare
29 Oct 2009, 16:06
ha! de mult nu am mai vazut faza asta. stiam ca forumurile care fac asa ceva, mor de la sine.
pacat ca si in 2009 (la sfarsit chiar) inca se folosesc practicile ceausiste de a cenzura ceva ce nu iti place a vedea.
eram increzator din ce am citit pana acum, dar se pare ca in fiecare padure mai sunt uscaturi.
Ultima oară modificat de
Cornel001 pe 29 Oct 2009, 16:11, modificat 1 dată în total.
Motiv: utilizator avertizat
29 Oct 2009, 16:10
Nu am inteles nimic din ultimul tau post...
L.E. Se modifica doar ce depaseste limita limbajului de bun-simt.
29 Oct 2009, 16:27
poate nu conteaza asa de mult, mai ales pe forum`uri unde se accepta o mica relaxare de la anumite reguli gramaticale, dar tin sa precizez ca NU EU SUNT AGRAMATUL care a scris primul post, acesta a fost modificat ulterior, postul initial fiind urmatorul :
"ma streseaza un idiot cu reclama la ledurile lui facute pe vapor. imi da mesaje in privat. cum ii dau ignore?
daca un raspuns la intrebare nu a fost capabil sa dea, respectivul nostalgic s`a limitat la ce stie sa faca .
si pana la urma, nu este si o dovada de ipocrizie ? ma indoiesc ca respectivul este usa de biserica, ca nu a spus si el cel putin odata pana acum cuiva idiot, dintr`un motiv sau altul.
oricum, stiu un lucru. odata ce un precedent este facut, acel lucru va continua ptr ca a devenit o regula.
CENZURA PLACUTA IN CONTINUARE TOVARASE Cornel001 !!!
ma intreb oare daca asta e numele conspirativ care il purtati si pe timpul defunctului...
29 Oct 2009, 16:36
Pe forumul nostru, incercam sa pastram decenta in limbaj, indiferent de situatie - consider indreptatita masura de modificare, te rog pe viitor sa respecti regulamentul. De asemena, consider indreptatita masura de avertizare atat pentru penultimul cat si pentru ultimul tau mesaj.
Ca urmare a mesajului tau, am analizat situatia, am sters toate mesajele private trimise de respectivul si l-am banat.
29 Oct 2009, 23:17
mai omule, "tovarasul" Cornel001 avea doar cativa anisori pe vremea impuscatului si nume conspirativ purta probabil doar la gradinita

mai uitati-va si pe la profiluri inainte de a da cu bata in balta...