@MihaiL
In cazul de fata vorbim de om care a lucrat 6 ani in domeniu - si salariu net cerut (din cate am inteles) era de vreo 8-900.
Si pentru a fi ontopic, sunt suparat pe romanii idioti (nu este o chestie generala, doar pentru cei care se simt cu musca pe caciula) - in Timisoara au pictat in ultimele luni piste de biciclete (adica au trasat o linie cam la jumate de m de bordura - in unele locuri nu a intrat tot desenul ala cu bicicleta pe latimea benzii) si ceea ce e mai rau, au pictat banda 1 pe mai multe strazi cu bus si taxi. In conditiile in care stai 5-6 semafoare dimineata pe doua benzi, ma intreb cate semafoare faci acum cu o singura banda disponibila.
Sa nu intelegeti gresit, nu e o idee rea, DAR trebuie aplicata cum trebuie. Mai intai trebuie venit cu un program care sa-i faca pe oameni sa renunte la masina in favoarea autobusului (dimineatza in jurul scolilor e roi de masini si sursa inepuizabila de nervi, dar nu au bagat autobuse speciale pentru elevi), care sa fluidizeze traficul, semafoare inteligente, sau macar niste timere care sa-i anunte pe soferii adormiti sa se pregateasca ca vine verde, etc. Sunt piste de biciclete, dar nu e facut reclama (nici nu stiu daca e in lege) sa te asiguri si sa dai prioritate biciclistilor cand vrei sa faci dreapta. La noi, claxoneaza, fac semne si injura ca disperatii daca a indraznit un biciclist sa mearga inainte in timp ce ei vor dreapta.
Nu tragi 3 dungi si cateva litere si ai facut rahatu praf. Se merge din rau in mai rau

Acum de ce sunt suparat: am auzit de pe la colegi ca s-au apucat sa dea amenzi pentru circulat pe banda de autobus.