Subiect închis

Re: Dezbateri orase si date desfasurare Zilele ClubFord 2010

29 Oct 2009, 19:22

sa fie macar o luna termenul limita de depunere al avansului, ca tocmai mi-am folosit alocatia de luna asta pentru hanoracul ala club ford :D

29 Oct 2009, 20:53

Sunt foarte de acord cu alcatuirea unor liste pentru ocuparea camerelor si depunerea avansului. E adevarat ca m-am pripit cand am sugerat ca ar trebui negociat de pe acum discount-ul.
Acum un mic citat de pe 15 august 2009 din propunerile de orase:
"... Daca vi se pare interesanta ideea pot revenii cu cu poze si preturi reale - eventual chiar o oferta concreta din partea patronului care imi este prieten de multi ani.
In principiu preturile nu sunt mari si cu discount ar trebui sa ajunga chiar decente. Dar discountul asta bineinteles v-a fii in functie de cati oameni vom fii pe lista."
Acele promisiuni de care vorbeam erau la modul general pentru ca tot suntem in pragul alegerilor si numai asta auzim, m-am gandit ca asa ar putea proceda si unii patroni care ar dori sa atraga o astfel de manifestare in curtea lor. Deci va rog sa nu va simititi ofensati pentru ca am scris doar ce am gandit.
Cu respect.

30 Oct 2009, 15:41

$1 scrie:$2a fie macar o luna termenul limita de depunere al avansului, ca tocmai mi-am folosit alocatia de luna asta pentru hanoracul ala club ford :D

Eu as pune termen limita ultima zi din luna februarie 2010. Mai raman martie si aprilie pentru a cauta cele mai tari oferte si platit. 3 luni inainte este un termen foarte rezonabil. Cred ca ar trebui un poll :D

30 Oct 2009, 15:49

din ce stiu nu exista cele mai tari oferte, ci doar una singura. si din ce am inteles e bine sa rezervam locurile mai din timp. cei din Brasov sau cine mai cunoaste, stiu mai bine, adica pot confirma/infirma.

30 Oct 2009, 19:11

Februarie e prea tarziu, avem foarte mari sanse ca altcineva sa ne ia locurile de sub nas. Tinand cont ca intalnirea va fi de Rusalii este posibil sa fie bataie pe locuri. Vom discuta si va vom anuntza in cel mai scurt timp.

31 Oct 2009, 10:03

acum, indiferent de perioada de desfasurare sper din suflet sa nimerim si o vreme buna... e clar ca reusita acestei intalniri va tine mult si de conditiile meteo ...anul asta vremea a tinut cu noi la tg mures

02 Noi 2009, 15:05

$1 scrie:$2ebruarie e prea tarziu, avem foarte mari sanse ca altcineva sa ne ia locurile de sub nas. Tinand cont ca intalnirea va fi de Rusalii este posibil sa fie bataie pe locuri. Vom discuta si va vom anuntza in cel mai scurt timp.

mai sunt 2 luni si jumatate, adica martie tot, aprilie tot si ceva din mai. nu e foarte devreme. e aproape cu 3 luni inainte ...

02 Noi 2009, 15:22

pentru zona si timpul acela....ianuarie e tirziu...

02 Noi 2009, 18:50

Intr-adevar, zona are cautare mare.

03 Noi 2009, 14:49

booon...
- avem orasul: Cheile Gradistei - Brasov;
- avem datele: 21-22-23.05.2010 - week endul Rusaliilor pentru care au votat 239 de persoane;
- vom avea si un comitet de organizare nominalizat si acceptat in urmatoarele 2 saptamini;

ce mai avem nevoie:
- idei de sponsori;
- idei de organizare;
- idei/propuneri pentru mini-competitii (fara motoare turate caci astea implica muulte aprobari);
- variante si alternative de cazare in zona fata de cele prezentate;
- variante si alternative de achitare in avans a cazarii si rezervarii;
- suport pentru producerea de materiale promotionale;
- cine are cunostinte in media si poate sa ne ajute sa promovam evenimentul.

dragilor, evenimentul nu este al lui x, y, z (utilizator pe forum), etc, este evenimentul nostru al tuturor forumisti, membri ai asociatiei, simpatizanti. va rog sa incercati sa contribuiti constructiv mai departe la organizarea acestui eveniment.

una dintre modalitatile prin care puteti ajuta este seriozitatea cu care va veti tine promisiunea de a veni la intilnire asa cum v-ati exprimat dorinta si ati dat votul pentru o anume perioada si anume localitate.

03 Noi 2009, 16:13

$1 scrie:$2- variante si alternative de cazare in zona fata de cele prezentate;
- variante si alternative de achitare in avans a cazarii si rezervarii;

Pai ca sa incepem prima tre' sa stim a doua... Eu o sa stau la Toxi. Si maine cred ca ii spun si lui =)).

03 Noi 2009, 17:32

Sambata avem intalnirea lunara unde vom discuta, cine cu ce se ocupa si dupa aceea vom posta care sunt sau nu bubele noastre.

04 Noi 2009, 18:15

n-aveti voie sa aveti bube :))

08 Noi 2009, 22:14

Hai la Braila...ca nu prea se fac chestie de o asemenea amploare. Orasul e mic...Foarte frumos...Dunarea ..insula mare a brailei..superb..ar fi o chestie super

08 Noi 2009, 22:17

Citim si noi topicul? :)

08 Noi 2009, 22:44

neah, ca doare :)

08 Noi 2009, 22:54

cica ...

- Ce ora arata caesu?
- Verde!

PAM! PAM! :|

09 Noi 2009, 11:27

Lasati omul in pace, are si el 5 posturi, are de recuperat & asimilat ... :D

23 Noi 2009, 21:48

se misca ceva ? :)

23 Noi 2009, 22:02

un pic de off: cand am vazut raspuns in topicul asta, am crezut ca iar a propus vreun "agitat" vreo locatie :))

23 Noi 2009, 22:04

las sa propuna, ca sa vada baietii ca au concurenta si sa se trezeasca :P

26 Noi 2009, 13:09

putin offtopic: sunt nou pe aici :D
cu ce se mananca intalnirea? adica cine poate sa participe? cand ? cum? unde? de ce? ... stiti la ce ma refer....
any help? :-??

26 Noi 2009, 13:14

da
1. foloseste "search"
2. citeste topicurile din acest forum
3. cauta pe google "intilnirea fordistilor tg mures 2009"

27 Noi 2009, 20:57

viewforum.php?f=154 si gata :D

27 Noi 2009, 21:32

am cautat !
am citit !
am dat cu search !
imi vine masina in 10 zile si in ziua 11 ma inscriu :D

28 Noi 2009, 13:13

Deci, inteleg ca nu exista inca o data / locatie concreta?

Locatia nu ma intereseaza dar daca se poate ca data sa fie dupa mijlocul lunii iulie... atunci imi iau si eu carnet :D

28 Noi 2009, 13:32

glumesti nu? (cu tot ... nu doar cu carnetu) Nu iti cere nimeni sa citesti 14 pagini ... dar o pagina mai in urma sau 2 daca dadeai ... nu mai scoteai p..orumbei "pe gura". :D

29 Noi 2009, 17:09

Ah... whoops... :D

29 Dec 2009, 01:36

ne putem caza undeva ... sau putem veni si dimineata si pleca seara? :D

29 Dec 2009, 01:54

Nu prea ai unde sa te cazezi acolo si tre sa te duci acasa si sa vii innapoi =)) =)) =))
Cica doar vreo 800 de oameni ar avea loc de cazare dar vin foarte multi si deja s-au ocupat toate locurile =)) =)) =))
Subiect închis