Moartea(sa nu ma ia pana in 2080 sa pot vedea si eu eclipsa

)nu ma oftic,eu
sunt mandru ca sunt oltean si oltenii vorbesc cel mai curat limba romana cu perfectul simplu,iar eu ma distrez copios cand vad pe cate unul si altul ca incearca sa vorbeasca olteneste si nu ii iese de nici o culoare
Si in legatura cu asa zisele vaccinuri,prosteala pe fata.Citez cateva fraze dintr-un articol care eu cred ca e foaaaarte adevarat:
Platim pentru propria moarte:vaccinurile care imbogatesc companiile producatoare pot sa ne ucida.
In spatele mediatizarii desantate a vaccinurilor se ascunde un adevar inspaimantator:
niciunul dintre vaccinurile existente la ora actuala,pentru niciuna dintre boli,nu este cu adevarat eficient.
Nu s-a demonstrat stiintific eficienta vaccinurilor,ci din contra s-a demonstrat ca ele sunt foarte periculoase,transmitand un numar mare de virusuri si generand veritabile epidemii.In plus,substantele care fac parte din vaccinuri,precum
mercurul si aluminiul,pot produce
autism,Alzeheimer,cancer,etc.Prin vaccinare,
suntem pacaliti sa platim bani grei si sa ii imbogatim chiar pe cei care incearca astfel sa ne ucida.In alte articole publicate pe site-ul nostru am prezentat multe dovezi cara arata ca "ingrijorarea"anumitor grupari influente internationale privind
suprapopularea planetei si diminuarea resurselor naturale au dus la conceperea si aplicarea unor "masuri".Acestea sunt veritabile
planuri criminale de reducere a populatiei planetare la 1 miliard de oameni.Aerosolii,tantarii si vaccinurile sunt principalele modalitati "de lupta" fara oponenti,ale guvernelor cu suprapopularea planetei.
Aerosolii si tantarii,mijloace eficiente pentru infectarea cu virusuriVaccinurile sunt metoda cea mai simpla de a imbolnavi populatiaVirusul HIV a fost raspandit prin vaccinareGuvernul experimenteaza pe populatieVaccinuri care produc cancerulVaccinarea copiilor mareste mortalitatea infantilaSubstantele aditionale din virusuri sunt ucigatoareDupacum afirma James Shannon,fost director al Institutului National pentru Sanatate (NIH) din SUA:
CEL MAI SIGUR VACCIN ESTE CEL CARE NU ESTE FOLOSIT NICIODATAMai continui cu detalierea acestiu articol mai tarziu,cand mai am timp de fapt,ca este foaaaaarte interesant de adevarat.