$1 scrie:$2sa acum crezi ca am nevoie sa imi spui de unde ai luat piese chiar nu ma intereseaza
si 2 baieti de la noi si-au facut treaba ...,ai dat la cereri in stanga si in dreapta nici nu mai sti la cine ce ai cerut
si nici pe viitor nu voi servesc genul asta de client ......,imi pare rau aviz amatorilor

Daca doi baieti mi-au trimis vreo oferta pe mail, eu nu am primit nimic.
Sincer nu vad care este problema cu "GENUL ASTA DE CLIENT" ca sa va citez. "AVIZ AMATORILOR" , nu cereti oferta in stanga si in dreapta ca ALTGRAD nu va mai serveste. Cereti doar la ei ca nu aveti dreptul sa fiti informati. Banii pe care voi ii munciti cinstit trebuie aruncati la prima strigare fara a face o comparatie intre firmele concurente. Si in nici un caz sa nu intrebati cand veti primi un raspuns ca este suparare maxima.

Lasand gluma vreau sa va mai spun un singur lucru.
Modalitatea de a va alege si servi clientii va apartine in totalitate, la fel cum va apartine si dreptul de a vorbi politicos sau de a jigni clientii, la fel cum mie ca si client imi apartine dreptul de a cere mai multe oferte si de a alege in funtie de criteriile personale. Nu uitati ca sunteti o mica parte din ceea ce inseamna piata pieselor auto, nu oferiti nimic in exclusivitate si nu produceti nimic care sa nu se gaseasca in alta parte, concurenta exista deci chiar nu va inteleg atitudinea.
Daca Dvs considerati ca v-am jignit cu ceva pana in acest moment imi cer scuze. Sper sa intelegeti ce am vrut sa zic, intr-un context in care pentru consumatorul roman incep sa conteze si alte aspecte conexe pretului.
Este ultima data cand mai intervin pe tema asta pt ca sunt constient ca eu singur nu pot schimba nimic si pe nimeni.
Va felicit pentru rapiditatea cu care ati inceput sa raspundeti la solicitari azi, din momentul in care mi-am spus parerea. Sper sa mentineti aceasta atitudine si promptitudine pentru ca va vor aduce doar lucruri bune.
Sanatate!