de DORTMUND » 08 Noi 2009, 15:42
In primul rand, multumesc celor care mi-au trimis mesaje pe privat! Le raspund tuturor aici si anume:
1.Prima data am ajuns acolo in ianuarie anul trecut, cu un ARO 244 motor de Brasov, am mers pana la teren, deci se poate intra iarna, mai ales ca cei de la Lord of bla, bla, bla chiar fac drumuri in zona, nu va ganditi la asfalt ci la drumuri pe care, facand o plimbare pana in zona, veti vedea ca sunt si Tico si Matiz si Loganuri care intra, nu iarna e adevarat, dar in restul anului acolo!
Iarna, cu zapada si tot tacamul am ajuns la teren cu un ARO.
2. Pretul mic este ultima grija dupap parerea mea, atata vreme cat restul conditiilor sunt indeplinite: va place terenul, inconvenientele sunt rezolvabile sau nu va deranjeaza(utilitati, distanta fata de Bucuresti etc). Daca eu am fost prost, da, da nu e o rusine sa recunosti, e mai grav sa nu-ti dai seama!! si m-am intors in tara platind 6000 euro pe un teren care nu valora mai mult de 3000 asta e povestea vietii mele...
Daca ceream 4000 NIMENI nu se arata interesat de el, era pretul zonei si atunci primeam 2-3 reply-uri si anume up-uri de la mine...
Eu pe 23 noiembrie plec si pana atunci il voi vinde, in pierdere dar nu am ce face, orice ar fi vreau sa-l dau pana plec!!!
3.Cand l-am luat evident ca am facut tranzactia la notariat, terenul avand CADASTRU SI INTABULARE, SITUATIE JURIDICA CLARA SI LIMPEDE!!!!!
Numai bine tuturor!!!