Ai dreptate,am observat si eu asta,dar ca orice parinte ca are fata vrea ce e mai bun pentru copilul lui,adica un baiat stabil financiar care sa poata sa aiba grije de fata lui si sa nu ii lipseasca nimic,eventual avocat,doctor,fotbalist sau un baiat de milionar in dolari si ce e cel mai important apropiat de varsta.
Nu ti-am zis eu ca nu ma vrea nimeni,ce sa faca cu un instalator parlit.Eu am o meserie de se kk toti in ea,adica montez wc-uri...
Sa iti zic faza ce mi s-a intamplat azi cand ma grabeam sa ma duc la scoala,Eu eram pe banda intai ca banda doi era ocupata de prea multe masini si o calcasem pe coaje scorpiuta si la un moment dat dupa ce am depasit muulte masini de erau pe doi,la trecerea de cale ferata se ingusteaza pe o banda,si eu venind tare din spate am incercat sa ma bag pe banda doi ca banda unu se ingusteaza pana treci calea ferata si am semnalizat sa intru in fata unui Ka condus de o muiere.Bai frate cand a vazut aia ca vreau sa intru in fata ei a acclerat si nu a vrut sa ma lase nici dea draq,desi daca eram badaran puteam bine mersi sa ii intru in fata ca la cata vaporul am eu fac pariu ca nu avea tupeu sa faca ceva cu lighioana aia de masinuta,dar am zis sa fiu un gentleman ce p***a mea si sa nu o sperii ca intra aia pe contrasens si asta imi mai lipsea,dar norocul ei ca nu am mai avut banda unu libera ca intram in fata ei si o disperam

,dar pana la urma am ajuns cu bine la scoala,dar data aviatoare cand mai vad ka-ul ala in oras a belit p***a cu mine,o disper pe aia,n-ai vazut asa ceva,s-au facut muierule ale draq mai ceva ca barbatii
Noapte buna bibane.
Niapte buna
taticule
Noapte buna la toata lumea.