au aparut doua probleme:
1. nu mai pot deschide portbagajul decat din cheie...nu merge nici din butonul din bord, nici din telecomanda
am fost azi pt. constatare la Neco Motors si trebuie schimbat actuatorul de pe hayon; operatiunea se incadreaza in garantia extinsa, s-a dat comanda pt. piesa si voi fi sunat pt. montaj in cateva zile
2. am atins ceva cu portiunea de sub pragul dreapta, cam in dreptul portierei dreapta fata si am reusit sa cojesc masticul/chitul sau ce-o fi substanta aceea de culoare galbuie de pe dedesubtul masinii
tabla nu s-a strambat, nu s-a dus nici vopseaua de pe ea, ci doar acel strat de protectie, pe o portiune de cca 4-5 cm patrati (deci destul de mica)
deocamdata, pt. a proteja cat de cat tabla de rugina care poate aparea, suprafata respectiva a fost data cu un spray pe baza de zinc; ma gandesc cum si mai ales
cu ce as putea sa refac acel strat de chit/mastic, gros de cca 2 mm, astfel incat sa nu fie diferente de grosime fata de restul suprafetei

va rog dati-va si voi cu parerea pt. cea de-a doua problema, poate stiti vreo solutie