de VIPER » 23 Noi 2009, 11:23
Prosti, da' multi... Aka Romtelecom... Sa incep povestea:
Ne-am mutat. Am chemat echipa Dolce sa demonteze antena. Ne-au pus-o in brate in ideea sa o monteze la noua adresa, doar dupa ce obtinem acordul de la locatarii etajelor superioare si de la administratie (asa e legea, fie ca ne place, fie ca nu). Cum asta nu s-a intamplat (administratia a fost de acord fara rezerve, dar la ultimele etaje sunt niste stafide comuniste pe care, vezi Doamne, le iradiezi!), am renuntat. S-a dus soatza la Romtelecom la sediu sa rezilieze contractul. A facut-o. A primit numar de ordine sau de reziliere sau de pana mea. Le-a zis ca eu voi fi cel care va preda aparatura, e scris in contractul de reziliere (cu datele mele complete si de contact). Asta era saptamana trecuta pe la jumate cred. Primesc telefon ieri (duminica) la pranz sa ma intrebe unu daca am primit acordul sa vina sa monteze. Ii zic ca nu, ca am reziliat. Ma intreaba unde sunt. Ii zic candid ca in oras, ca e ziua mea. Ma intreaba daca e cineva acasa. Ii explic ca e duminica. Ramane de comun acord sa ne vedem luni (azi) intre 10 si 12. Vine unu pe la 11. Zice ca are hartie de instalare. Ii explic si la asta ca am reziliat, sa ia troacele. Imi zice ca nu are cum, ca nu are hartie de ridicare. Ii zic ca nu e treaba mea, noi avem contractul reziliat si a ramas ca vine cineva sa ia fiarele. Imi zice ca oricum trebuie sa fie soatza acasa, ca ea e titular. Ii explic ca de aia stau ca bou' acasa in loc sa-mi vad de treaba, ca eu le predau conform celor convenite. Imi zice ca nu are cum. Ma intreaba: "aveti un telefon fix sa sun si eu?" Ii zic: "NU" (DOH!!!). O suna pe una. Il suna aia inapoi. Balmajesc ei intre ei pe limba lor. Zice ca o sa revina cu alt ordin, si zice ceva cu vechea adresa. Il intreb: ce treaba are vechea adresa? Pai se va emite un ordin pe vechea adresa ca aia apare in contract. Ii explic ca vechea adresa nu mai exista, e vanduta. Se uita la mine exact ca oaia la bariera. Ii explic candid ca sui troacele in masina si le plantez la ei in geam. Prin geam. Gratis. Se uita la mine ca turma de oi la bariera. Si pleaca. Asta a fost singura chestie inteligenta pe care a facut-o. O sun pe soatza, imi zice ca sunt idioti, ca are numar de reziliere si ca s-a convenit clar sa fiu eu acasa, au numarul meu de telefon si datele de identificare, ca sa predau troacele. A ramas ca se duce diseara la ei, iarasi, sa se incalzeasca un pic cu ei.
Cam atat.
In contrapartida, vizita la RDS/RCS (pe care ii urasc organic, dar aia e, ei au retea in bloc) a fost un moment Kodak. O doamna draguta, rabdatoare, ne-am uitat pe oferte, am ales ce ne trebuie (sper), totul a durat 10 minute.
Sa fim sanatosi...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017