De vreo luna jumate l-am dat pe berbecut (baiatul meu, are 7 ani) la taekwondo. Se face de doua ori pe saptamana, la el la scoala. Nu este genul foarte sportiv, atras de miscare, asa ca am zis ca nu i-ar strica asa ceva.
Am stat in sala primele 3-4 antrenamente, hmmm, se vedea ca e la inceput si ca nu mai facuse asemenea sport (se bazeaza destul de mult pe lovituri cu piciorul, prin urmare si antrenamentele insista pe asa ceva).
Azi am aflat cand l-am dus la antrenament ca maine are primul examen de centura, la Polivalenta. In fine, ne spune sa venim ceva mai devreme sa-i luam ca sa ne dea toate datele.
Booon, ma duc asa cum ne-a zis, ei erau toti asezati si un pusti care executa cateva comenzi, raspundea la diverse intrebari (cam ce va fi si la examen). Si dupa ce termina cu pustiul asta, il mai ia pe unul si apoi scoate 3 odata, cam de acelasi "calibru" - dintre care unul era baiatul meu. Si ii ia la fel cu comenzi si diverse intrebari... stupoare! Mormolocul se misca foarte bine si stia si raspunsurile!
Vreau sa va zic ca taaare bine m-am simtit in acel moment!
Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat dupa cateva sedinte deja antrenorii nu ne mai lasau in sala (probabil sa nu fie incomodati copiii, i-am inteles aici), iar de cate ori il intrebam ce au mai facut o scalda ca au facut ca dat trecuta...

Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP