Constientizarea soferilor: acorda atentia necesara sofatului
Ceva care la inceput am zis ca e funny.. vedeam din poza de preview ca e un accident intre un Ka si un Mondeo 2 asa ca am zis ca trebuie sa vad asta; apoi mi-am dat seama ca e vb. de un filmulet de campanie pt. constientizarea soferilor asupra faptului ca atunci cand conduci nu ar trebui sa mai faci altceva care iti distrage atentia.
Desi nu e real, e foarte marcant: http://www.break.com/index/dont-text-and-drive.html
E un pic tras de par.. Ka-ul trebuia sa fie facut varza avand in vedere ca a fost lovit a 2-a oara din lateral.. iar cei din Mondeo cam trebuiau sa scape - dar nici nu spun ca au murit, pentru a lasa ideea ca desi soferul vinovat scapa, constiinta sa nu ii va da pace; geamurile Ka-ului sunt filmate cum se sparg, dar la final, cand toate masinile se opresc, sunt cam intregi.
As dori ca in cazul in care mai dati de asemenea filmulete sa le puneti aici, poate asa ne vom face sa renuntam la unele activitati pe care le facem cand suntem la volan si astfel ne vom tine departe de asemenea accidente auto.
Desi nu e real, e foarte marcant: http://www.break.com/index/dont-text-and-drive.html
E un pic tras de par.. Ka-ul trebuia sa fie facut varza avand in vedere ca a fost lovit a 2-a oara din lateral.. iar cei din Mondeo cam trebuiau sa scape - dar nici nu spun ca au murit, pentru a lasa ideea ca desi soferul vinovat scapa, constiinta sa nu ii va da pace; geamurile Ka-ului sunt filmate cum se sparg, dar la final, cand toate masinile se opresc, sunt cam intregi.
As dori ca in cazul in care mai dati de asemenea filmulete sa le puneti aici, poate asa ne vom face sa renuntam la unele activitati pe care le facem cand suntem la volan si astfel ne vom tine departe de asemenea accidente auto.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

-

DGAlexandru - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Daca sunt singur, bag manuta frumos in 'marsupiul' din spatele scaunului fata-dreapta si imi scot sticla de apa/suc, beau repede si o pun la loc (in tot timpul sunt cu ochii cat cepele in fata si in oglinzi)
. Filmuletele sunt bune, daca soferii ar constientiza macar 5% ca poate au fost intr-o situatia foarte apropiata si au scapat ca prin urechile acului
, cauta ceva prin masina sau vorbeste cu pasagerii, etc ), etc doar mergand in urma lui sau in lateral, ba chiar si in fata.