Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Monstruletul meu, Ford Focus Tournier 1.8 TDDi la 75CP

17 Noi 2009, 11:20

Monstruletul a luat nastere la sfarsitul lui Octombrie 2001 si a avut primul stapan prin vara lui 2002 (daca ne luam dupa certificatul de nastere). Acum 3 ani a fugit de fostul stapan si a ajuns in curtea cu mea, avand parcursi doar 160.000 km. In momentul de fata are ~230.000 km si desi sunt cam nemultumit din cand in cand de imensa putere de 75 CP, monstruletul isi face treaba cu brio.
Am avut o singura data probleme cu ea, primavara aceasta, cand mi s-a dus un bolt de la un piston si a trebuit sa schimb toti boltii de la pistoane si arborele cotit, dar cu aceasta ocazie i-am facut si motorului o curatare chimica.
Fişiere ataşate
mabist.jpg
My beast, imediat dupa ce am scos-o de la spalatorie.

Re: Monstruletul meu, Ford Focus Tournier 1.8 TDDi la 75CP

17 Noi 2009, 11:36

Sa-l stapanesti sanatos in continuare.Este unul dintre cele mai fiabile motoare.Poate ca puterea lasa de dorit dar fata de noile tdci-uri este mult mai fiabil

17 Noi 2009, 21:06

Sa-l stapanesti sanatos Emil si fara incidente in trafic.

19 Noi 2009, 22:38

Mersi baieti. In general sunt extrem de multumit de ea, singurul lucru care ma mai deranjeaza e faptul ca atunci cand sunt prin Timisoara cu ea mi-e greu sa fac rost de un loc de parcare... eh, break-urile astea.

03 Dec 2009, 19:30

Sa o stapanesti in continuare sanatos.Ce sa iti zic, cred ca te-ai obisnuit deja cu puterea ceva mai redusa dar ai un cuplu suficient de mare.Am avut si eu un Mondeo break cu care imi era mai greu la inceput cu parcarile dar apoi m-am obisnuit.Drive safe ;)

05 Dec 2009, 21:01

frumoasa foca :D imi poti spune de unde ai luat semnalizarile albe si cat au costat?
Răspunde