Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin , sau printr-un mesaj .
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
21 Aug 2009, 08:51
@taxon: eu ti-si recomanda service-uri (nu am nici o obligatie fata de ei) ca Ena -Seat ( unitatea de pe Cosbuc, nu cea de pe Traian ), Citroen - criza i-a facut mai serviabili si au si dotari
23 Aug 2009, 07:35
Mi-a zis cineva de service-ul Mitsubishi ca a deschis in sfarsit service-ul Ford de lunea trecuta adica de pe 17 .08.A mai trecut cineva pe centura ?Daca mai treceti va rog sa va uitati daca e deschis.
23 Aug 2009, 09:43
eu am avut drum, in zona respectiva, acum 3 - 4 saptamini, si nu era deschis nimic ... scazuse numarul de autoturisme din stoc ... si nimic altceva ... dar o sa-mi fac din nou drum
23 Aug 2009, 09:50
pana deschid astia de la noi service ford .... duceti-va vis-a-vis, la ecotech...asa sa ne invatam cu zona
eu am 4 revizii facute la ei. sunt super ok si preturi bune.
la 100.000 am shimbat distributia si toate filtrele, cureaua te alternator+rola intinzatoare ca era cam uzata, incarcare cu freon, bracaj (nu prea era nevoie dar cand ai "pitici" platesti) si cu manopera cu tot am dat 1500 lei.
p.s. uleiul l-am avut eu
26 Aug 2009, 10:32
multam de hint, isotech_ro.
un duplicat dupa cheie unde pot sa fac in galati? cred ca am pierdut-o pe cea simpla, fara butoane...
26 Aug 2009, 10:43
@taxon : cu cheiile nu stiu ce sa-ti spun ... sunt mai multe centre si nu ar fi rau sa verifici la mai multe, ca sa nu fi "ars" la pret
26 Aug 2009, 11:48
astazi am avut drum in zona Service Roadhill (centura) si se intimpla ceva ...

... au facut ceva ... au pus sigla Ford pe cladire ... de neinchipuit ... in rest lucrurile arata ca acum 12 luni
15 Sep 2009, 12:10
Ce mai stiti de service-ul Ford de pe soseaua de centura? S-a deschis? A fost cineva?
15 Sep 2009, 13:55
am auzit ca s-ar fi redeschis .... nu am prea ajuns prin zona in ultimile 3 saptamini
15 Sep 2009, 20:36
Da s-a deschis .......
19 Oct 2009, 19:34
Stie cineva de unde pot lua din Galati anvelope iarna + jenti. Ca vad ca astia de la Ford nu au nicio oferta. Mersi.
19 Oct 2009, 22:03
Pentru jante intra in legatura cu cei de la cromtunning si au jante la preturi foarte bune...iar pt.gume dute langa moldova pe partea cu benzinaria LUKOIL la cateva case mai in jos gasesti un anunt pe un gard cu vand cauciucuri noi si sh tot asa la preturi bune...
30 Oct 2009, 12:28
service-ul de pe centura e deschis, efectueaza revizii, doar ca inca nu pot efectua reparatii in garantie momentan, mecanicii sunt aceiasi baieti, adik OK, au o super hala !
24 Noi 2009, 11:06
Cum se apropie momentul cand trebuie sa fac revizia de 1 an: stie cineva sigur daca se pot face revizii la service-ul redeschis din Galati (mai precis a facut cineva vreo revizie la ei)? Daca nu, unde ar fi cel mai avantajos si cam cat costa prima revizie pentru un motor pe benzina?
26 Noi 2009, 11:20
Poti face revizia acolo,eu am facut pe cea de 2 ani si am dat 550 lei,tu pe benzina dai mai putin ,suni inainte pt.programare la nr.0726367304 Daniel Vlad responsabil cu programarile,dar deocamdata nu sunt aglomerati si te programeaza rapid.....
11 Dec 2009, 11:42
Am facut astazi revizia de 15000 km. Totul a fost ok. Cost 363 lei pentru 1.6 benzina. Sper sa nu apara problema dupa asta.
07 Feb 2010, 10:08
salut.
se poate sta langa masina? au dat drumul la garantii? care ati mai fost la service roadhill?
07 Mar 2010, 09:53
Salutare ,
Am fost pentru prima data la RoadHill si am facut revizia de 30K si a mers repejor si ca preturi sunt corecti (~400RON) si m-au lasat sa intru si in hala sa vorbesc cu mecanicul care lucra la ea .
Mie imi pare un service OK pentru Ford fata de cei din Bucuresti unde am mers pana acum, dar am doua sugestii pentru ei : sa-ti faca si statie ITP si sa lucreze si sambata dimineata, macar pentru revizii si reparatii usoare .
Gim
21 Ian 2011, 08:58
Stie cineva daca intre timp se poate face si ITP-ul la Galati?
24 Ian 2011, 10:10
Nu se face si ITP.-ul la Galati...
27 Apr 2011, 12:35
Oameni buni, unde este servicul asta ca am batut azi de 2 ori toata centura, din micro 19 pana la talcioc si innapoi! Nu l-am gasit...pe site la Roadhill au un telefon care nu exista! Serviceul mai exista?
Multumesc anticipat,
27 Apr 2011, 20:44
@isotech_ro: Multumesc de info. Intre timp m-am lamurit si eu de pe la prieteni. Macar nu ma mai oftic ca-s chior

Are cineva idee daca la Barila, la Ada motors astia de la carrefour se fac reparatii si pe garantie? Incaltea sa nu bat drumul degeaba.
Multumesc.
29 Apr 2011, 11:30
Nu vreau sa fiu rautacios sau...tendentios !!
suni, te programezi si se rezolva (cam scump dar .... asta e Braila .... sau service de reprezentanta).
...se rezolva ce ?
Ca am fost si eu la ei si pentru 620 de lei in 6 ore nu au rezolvat nimic...ca vorba aia romaneasca : si xxx si cu banii luati.
Stima
02 Mai 2011, 21:24
nu ma incanta nici pe mine dar trebuie sa merg si sper sa se rezolve pe garantie...adica moaka. revin cu detalii, joi am programare la Ada motors Braila.
12 Mai 2011, 08:02
ca titlu informativ, am aflat, ca noul dealer pentru Galati, inclusiv ca service, va fi SF Tex ( cel care are Mercedes )
...
cind se va oficializa ??? asta nu se stie !!!
20 Mai 2011, 18:40
Dupa cum se stie Ada Motors a preluat si Wolkswagen Scorpion la Galati asa ca va puteti duce si la ei cu masinile in service eu am avut un dosar de dauna si am avut de ales intre ei care au si fordul pe Galati sau alt service...si am inteles ca mecanicii de la Roadhill sunt acolo acum,iar la Braila am fost si mi s-a parut ok si preturile si serviciile iar la ford nu e nicaieri ieftin va spun ca am ani de zile de ford...
29 Iun 2011, 12:45
din pacate nu mai este reprezentanta in Galati. cred ca am sa schimb marca. o experienta cu Ada este deja prea mult.
29 Iun 2011, 14:26
Din pacate aveti dreptate, cei de la ADA Motor Braila sunt in afara de probleme pe partea mecanica. Cat de curand am sa va povestesc ce am patit la ei, pur si simplu au refuzat sa-mi rezolve o problema la aerul conditionat la o masina in garantie.
De evitat complet aceasta "Reprezentanta FORD" care este reprezentanta cand le convine si mai ales la luat bani!