Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie
25 Mar 2007, 13:46
am inteles; deci masina e "precomandata" de ei, si probabil se asteapta ca in data de 30 si ceva aprilie sa le soseasca lotul
zvony a raspuns in locul meu la treaba cu intalnirile
28 Mar 2007, 19:53
In orasul Piteti, cu mers prin trafic stresat, cu alergaturi prin trafic lejer, cu turatii mult peste un mers linistit: 6,5%
Pentru Bucuresti... nu ma pronunt.
28 Mar 2007, 20:35
Super Zvony, as zice ca este un consum super pt un diesel care chiar trage.
Pe de alta parte, daca nu gaseste nimeni un grafic, oare aveti idee daca scade cuplul mult cand trece de 1750 rpm (dupa cuplul maxim)?
29 Mar 2007, 15:09
timpul meu de asteptare cica se cam termina. maine iau masinuta . cred acum intr-un final ca acest timp de asteptare depinde de mai multe lucruri : in primul rand cat de repede te rezolva dealerul cu rezervatul masinii si cat de repede ti-o poate aduce , apoi de banci de leasing de broker . Parerea mea cu cat ii stresezi mai mult cu atat se vor misca mai repede. nu-mi place sa cred ca am avut noroc ca luni am depus avans si vineri iau masina .
05 Apr 2007, 15:16
Cred ca depinde de dealer pana la urma,de la Colina am luat si eu masina si o aveau pe stoc am platit miercuri si vineri aveam masina,ma rog a mea era in Bucuresti in parc la Cernica