Jante cu si fara cacuciucuri pt. Ford, mai mult seturi
Jantele nu sunt originale Ford de aceea le postez in sectiunea tuning.
Toate seturile au dimensiunea pt. fuzeta de minim 65 mm, deci nici o problema in a fi montate pe ford. Ele au si inele de centrare de plastic insa nu stiu daca sunt pt. Ford. Daca se nimeresc e norocul cumparatorului, daca nu trebuiesc achizitionate inelele: 20-30 RON.(nu de la mine, eu nu am de vanzare, sunt colegi pe forum).
Trimit si prin curier, nu este nici o problema, deja m-am specializat la facut pachet un set de roti. Rugamintea mea este de a fi transferata suma necesara transportului inainte, pt. a evita eventualii cumparatori neseriosi. Costul pt. un set pe. 14" cu cauciucuri este 110 RON, 15" cu cauciucuri 130-150 RON, pe 16" cu cauciucuri nu am trimis dar probabil este pe la 150-170 RON. Un set fara cauciucuri pleaca de la 60 RON pt. 14" si pana in 100 RON pt. 16". Preturile includ si taxa de ramburs de 15 RON. Daca se transfera suma integral in avans, pretul pt. transport scade cu 15 RON.
De asemenea nu este nici un fel de problema din punctul meu de vedere ca seturile sa fie ridicate din Timisoara direct de la mine. Cumparatorul vede/testeaza ce cumpara, chiar prefer metoda asta.
- saxxen
- Ford Freak
- Maşina: Ford Focus Tournier, 2001, 1.8 TDDI, 75 CP