Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Ford Mondeo 2.0 TDDi

26 Mar 2007, 20:19

Acesta e Mondeo meu din decembrie 2001 ( 2002 asa rotunjit un pic)
Motor 2.0 TDDi cu 115 CP
Dotari( destule :D )
70.000 km bord.....
Fişiere ataşate
FordMondeo2.JPG
(251.9 KiB) Descărcat de 301 ori
FordMondeo.JPG
(232.77 KiB) Descărcat de 301 ori

26 Mar 2007, 21:10

frumoasa masina...multi km fara evenimente neplacute
Bafta

26 Mar 2007, 21:52

Foarte faina masina! Sa ai parte numai de momente minunate alaturi de ea!

26 Mar 2007, 21:53

S-o stapanesti sanatos,dar de ce-ti ascunzi numerele?

26 Mar 2007, 22:10

Sa o stapanesti sanatos. Multi kilometrii fara probleme.

Daca nu as tine masina in garaj si nu ar fii mai tot-timpul supravegheata, si eu mi-as ascunde numerele :)

Offtopic : ma intreb daca acolo unde la tine scrie http://www.ford.ro (pe plasticul de sub numar) nu am putea face noi un colant sau ceva pe care sa scrie http://www.clubford.ro :)

27 Mar 2007, 00:27

Da ce aveti fratilor cu ascunsul numerelor,cand circulati pe strada le dati jos sau ce faceti?

27 Mar 2007, 05:56

masina f. buna , multi km fara incidente

27 Mar 2007, 08:35

Frumoasa, sa o stapanesti sanatos

27 Mar 2007, 09:01

Sa o stapanesti sanatos! Numai 70 mii km?? esti singurul proprietar?? sau asa ai luat-o din DE??

27 Mar 2007, 15:46

sa te bucuri de ea milioane de km

27 Mar 2007, 15:47

Felicitari si sa te bucuri de ea... iar cand vrei sa o schimbi... sa o schimbi cu un alt Ford :)

27 Mar 2007, 16:48

Foarte frumoasa masina culoarea super,sa o stapinesti sanatos si multi km fara probleme.

27 Mar 2007, 17:42

N-ar fi o idee rea sa am si http://www.clubford.ro pe numar mi-ar placea foarte mult. Numerele mi le-am sters doar asa, nu se stie niciodata cand ma lasa iara fara capace la roti :D
Masina am luat-o de la cineva cu doar 46.000 km si in 2 am ajuns la 70.000. Eu consider ca a fost aproape ca noua la atati km.
Incidente am avut deja din pacate, cand o domnisoara cu prea frumosul Logan a reusit sa-mi "pupe" partea stanga a masinii, de la aripa din fata pana la cea din spate. Dar s-a rezolvat problema asta si eu zic ca arata foarte bine acuma.
Si voi sa aveti cati mai multi km fara incidente, si numai placere cand sunteti la volanul Ford-ului vostru! :wink:

27 Mar 2007, 20:36

Ce numere de inmatriculare are?

27 Mar 2007, 20:46

Lasati omul in pace cu numerele de inmatriculare! S-a speriat ca-i admirati prea mult masina si nu vrea sa i-o deochiati... Sau sa-l vanati prin trafic :P
Masina conteaza! Numerele nu au nici o importanta! :P

@Nicolae: pune si tu locatia ta si tipul masinii in semnatura:). Asa poate scapi de curiosi :P . Sa-ti conduci masina fericit si fara incidente :) ... Eventual sa o conduci catre cat mai multe intalniri Ford :)
Iar domnisoara cu Loganu... Cred ca incerca sa intre in vorba cu tine :mrgreen: si era timida...

28 Mar 2007, 10:45

Salutare
Multumesc tuturor de urari.Vad ca am creat o adevarata problema cu ascunsul numerelor si nu am avut nici o secunda intentia asta. Adevarul e ca fiul meu, caruia i-am transmis ''microbul ford'' ,a pus poza la ID-ul lui de messenger asa ca sa faca sange rau unora. Avand problema cu furtul celor 4 capace(prinse cu coliere,alarma ,etc.)i-am zis ca numai bine da ponturi celor care urmaresc asa ceva. Deci asta e simpla explicatie.
Oricum pentru cei care tin neaparat sa stie si numerele.acestea sunt: AR-66-NYK,sunt din Arad,nascut clujean si ratacit pe plaiurile astea. Numele meu este Nicu Toader , am 41 ani si pot fi gasit la tel.0744 826647. Oricare dintre voi ,daca trece prin zona,ma poate contacta sa stam la un suc,o cafea si o barfa despre ford sau altele.
Oricum in lista cu numerele forumistilor,se pot gasi si numerele,lista la care am subscris si eu.
Inca o dat va multumesc de urari si va doresc la fel si voua. :D
Răspunde