ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
08 Mar 2007, 15:03
Foloseam MOL Tempo 95 (sau cum se cheama benzina aia de 3.13 RON). Dupa o tura pe autostrada cand n-a vrut sub nici o forma sa urce peste 170, m-am suparat si am revenit la MOL Evo. Rezultat:
- demaraj sensibil mai bun
- viteza maxima atinsa: 190 (desi cred ca mai putea, dar n-am avut loc)
08 Mar 2007, 18:04
Tot degeaba daca nu ai avut gume de iarna cand a trebuit...
12 Mar 2007, 11:20
Eu am avut o surpriza neplacuta cu Luk. Am bagat benzina 95 fara plumb de la ei si nu mi-a mai tras masina nici sa o bat cu parul sau cu rugaciuni catre maica sfanta. In general bag petrom 95 fara plumb dar am bagat OMV Carrera 100 si a mancat pamantul nene
12 Mar 2007, 14:21
se pare ca tb sa incerc si eu carrera 100 de la omv ca vad ca toti o lauda.
eu bag petrom 99 si mi se pare ok.
19 Mar 2007, 15:20
daca cumva doresti sa castigi o liniutza utilizand un diesel...recomand omv sprint diesel...macar derutezi adversarul cu norisorul de fum negru lasat in spate...

)
in schimb mereu alimentez de la OMV..masina daca vede benzinarie OMV de de la distanta semnalizeaza singura...
tot asa....m-am plimbat ..si o chestie ce m-a suparat...ca pe ruta targu mures sovata-odorheiu secuiesc-m.ciuc-sf.ghorghe-brasov nu am gasit nici o statie OMV...doar la tg-mures si brasov...ma apucase bazdacul..
19 Mar 2007, 15:24
Pana acum am facut trei plinuri:
1. OMV top speed sau cum ii zice
2. Petrom
3. Petrom (Nordic sau Top Nordic)
Nu am simtit nicio diferenta.
Cred ca cel maio bine ar trebui facut un chestionar cu statiile de unde alimentam: Petrom, OMV, MOL, Rompetrol, etc. Se baga cineva?
19 Mar 2007, 16:12
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ihai_Gh, masina de la BDT e cumva adusa din Germania? a fost in jur de 15500 fara TVA? Are cam tot fara Xenon, piele si navigatie?
Mda, este "de Germania", 15 650 cip, nici vorba de xenon/piele/navigatie/computer-bord, are in schimb altele moca (senzori parcare, jante, 6 trepte etc) - ok masina (mai ieftina decat skoda la aceleasi dotari

)
== OFF TOPIC ==
Te-am luat... eu am 1600 Km... aceiasi masina (de fapt acelasi lot din germania)
Eu in schimb am primit-o cu un sfert de rezervor...

) Lucky me
Sa o stapanesti sanatos oricum...
== OFF TOPIC ==
Si ca sa fiu si eu On Topic
Eu am tot pus de la Rompetrol si sunt multumit... am pus si de la Petrom... dar parca merge mai prost nitel... sau poate mi-se pare mie!
19 Mar 2007, 16:23
nu cred ca ti se pare. si eu am observat acelasi lucru cu motorina de la Petrom.
19 Mar 2007, 16:30
$1 scrie:$2ana acum am facut trei plinuri:
1. OMV top speed sau cum ii zice
2. Petrom
3. Petrom (Nordic sau Top Nordic)
Nu am simtit nicio diferenta.
Cred ca cel maio bine ar trebui facut un chestionar cu statiile de unde alimentam: Petrom, OMV, MOL, Rompetrol, etc. Se baga cineva?
Uite eu incepusem in alta parte ceva referitor la acest subiect
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t= ... &start=360
Am vazut ca esti din C-ta o perioada de timp , incearca efix de la Rompetrol Dobrogea si astept pareri
Ultima oară modificat de
dmmoisi pe 19 Mar 2007, 16:33, modificat de 3 ori în total.
19 Mar 2007, 16:31
A bun... bine de stiut... credeam ca am senzatii!
Oricum cu Petromul de la Favorit (Dr. Taberei) am mai avut neplaceri si la benzina... nu numai la motorina... asa ca prefer Rompetrol... OMV-ul este prea departe de mine
27 Mar 2007, 20:35
Ieri am fost pana la Petromidia in Navodari si nu mai aveam motorina si am zis sa bag si eu de la ei (Rompetrol). Am bagat de 20 Ron Euro 5 si nu pot spune ca s-a simtit ceva. Inainte aveam in ea Petrom. Voi de pe unde mai bagati?
27 Mar 2007, 20:47
Pai de 20 ron, baga si tu mai mult ca atunci cand are putin combustibil nu mai trage asa de bine. Plus ca sa-i dai timp sa se mai 'curete' de aia dinainte, sa se obisnuiasca cu asta noua eventual.
27 Mar 2007, 21:06
live4ever dar ce s-a intamplat ca eu am alimentat 70 % de la DR.Taberei dar nu am patit nimic.Oricum am trecut pe ROMPETROL EFIX 4
27 Mar 2007, 21:07
Si chiar trage mai bine.
27 Mar 2007, 22:12
mi-am facut card la MOL numai euro 4 am bagat

prea mare procopseala cardurile astea, mai mult face plasticul de card decat valoreaza punctele de pe el
28 Mar 2007, 08:04
Eu tot d la Petrom, nu am nimic de comentat in privinta lor. Masina trage dupa cum apas pe acceleratie
28 Mar 2007, 10:05
$1 scrie:$2eri am fost pana la Petromidia in Navodari si nu mai aveam motorina si am zis sa bag si eu de la ei (Rompetrol). Am bagat de 20 Ron Euro 5 si nu pot spune ca s-a simtit ceva. Inainte aveam in ea Petrom. Voi de pe unde mai bagati?
Cred ca pe forumul vechi era o explicatie de a mea in care spuneam ca nu este indicat sa bagi de la statia din Navodari deoarece rezervoarele sunt vechi si au infiltratii mari

, chiar de aceea eu stau in Navodari dar alimentez de la statia de la Dobrogea si este totul ok.
28 Mar 2007, 10:15
Aaa asta nu stiam.
Cei cu duratec-uri, ce recomandati ?
28 Mar 2007, 10:26
$1 scrie:$2ive4ever dar ce s-a intamplat ca eu am alimentat 70 % de la DR.Taberei dar nu am patit nimic.Oricum am trecut pe ROMPETROL EFIX 4
Mergea zici ca am pus benzina in loc de motorina... cat despre benzina de la Petrom Favorit... nu mai cuvinte de "lauda", am avut un "Reno" pe fara plumb... nu pot sa-ti spun in ce hal mergea masina cand alimentam de acolo...
28 Mar 2007, 10:53
Eu unu votez pe moment pentru Rompetrol...

ca tot zicea cineva pe aici de un chestionar
28 Mar 2007, 12:00
Eu am pus motorina de pe la toti producatorii mari, mai putin Rompetrol (dupa cum am explicat si in alt mesaj, nu am nimic impotriva lor, dar inteleg ca si-au supraaditivat produsele iar in cartile masinii scrie clar ca nu am voie sa folosesc combustibili aditivati). M-am fixat pe PetromV pt ca mi se pare ca motorina lor E4 face motorul sa mearga rotund, nezgomotos si sa raspunda mai ferm la comenzi (ma rog... parere profund subiectiva, nu bag mana in foc ca asta e realitatea).
O mentiune: vedeti ca in momentul de fata exista benzinarii atat Petrom, cat si PetromV, cu combustibili si preturi diferite (mi-a picat fisa tocmai a propos de preturi, in CT fiind un Petrom si un PetromV situate pe acelasi bulevard, vis-a-vis unul de celalalt).
28 Mar 2007, 13:39
Incepem un topic nou cu chestionar?Sa vedem care cum voteaza?
10 Apr 2007, 21:27
$1 scrie:$2e pare ca vechiul topic nu mai exista si trebuie sa ne reexprimam parerile din nou.
Plin Petrom - Top nordic - foarte puturoasa si galagioasa
Plin OMV -tot ala de iarna nu mai stiu exact - Trage dar motor galagios
Revenit la Rompetrol - Efix -26 grade - Motanul a reinviat (toarce din nou) , motorul este din nou mai puternic decat dorintele mele
Vot Rompetrol
14 Apr 2007, 22:11
Benzinaria de la podul cotroceni spre ANEFS. Are o benzina de 99+ super buna. Daca pot am sa bag numai de acolo. Este a doua oara cand bag de acolo si m-a surprins placut. Se simte diferenta la pedala.
14 Apr 2007, 23:16
De curiozitate ai bagat MOL Evo 5?
15 Apr 2007, 15:41
Haideti sa dam rasppunsurile la topicul cu chestionar.
15 Apr 2007, 21:02
Da dar nu in Focus. Dar nu cumva MOL Evo 5 este cu aditivi !?
15 Apr 2007, 21:40
Nu stiu, dar la mine MOL Evo 5 se simte fata de restul benzinelor. Recunosc, n-am incercat Carrera 100.
17 Apr 2007, 22:25
Daca are aditiv eu nu bag. Nu este recomandabil sa bagi aditivi in benzina la motoarele noastre, mai ales ca sunt noi si nu este nevoie sa le cureti de nimic. Poate pe la 150k!?.