Re: Mergeti la vot?
-
catser - Gold Member
- Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango
Moderator: Automatistul
de catser » 29 Noi 2009, 18:51
de temir » 29 Noi 2009, 18:54
$1 scrie:$2i unii si altii isi merita idolii
de catalin1972 » 29 Noi 2009, 18:59
$1 scrie:$2ohannis NU va fi premier - este cel putin suspecta linistea asternuta asupre subiectului in cauza, cit si linistea aproape tatala dinspre psd
l
de isotech_ro » 29 Noi 2009, 19:06
de VIPER » 29 Noi 2009, 19:09
de Darth-Claudiu » 29 Noi 2009, 19:12
de zaboss » 29 Noi 2009, 21:07
$1 scrie:$2 sa se treaca cu vederea ce s-a scris mai sus asa cum se trece si ce e pe pagina anterioara referitoare la geoana si ai lui (aia cu troznitul unor oameni nevinovati, inclusiv a unui minor). Ca deh, la ascuns adevarul comunistii sunt campioni...
de catalin1972 » 29 Noi 2009, 22:39
de zaboss » 29 Noi 2009, 22:55
$1 scrie:$2red ca Basescu e singurul presedinte care a sustinut real lupta anti-coruptie !
$1 scrie:$2inistrul sustinut de el ,Macovei , a fost singurul ministru de justitie laudat de straini pt lupta anti-coruptie !![]()
$1 scrie:$2In plus , a fost singurul care a incercat sa aduca un plus de credibilitate politicienilor prin sustinerea votului uninominal.![]()
$1 scrie:$2L-a propus si sustinut pe Ciolos in ciuda opozitiei PSD !
$1 scrie:$2Pe 7 decembrie voi merge voios la munca !(nu cred ca pe patronii coreeni ii intereseaza daca presedintele e democrat sau comunist )
de Darth-Claudiu » 29 Noi 2009, 23:48
de Mihai L » 30 Noi 2009, 00:09
$1 scrie:$2.. Eu am spus că votez pe Geoană fiindcă este un rău mai mic decât Traian Băsescu...
de temir » 30 Noi 2009, 00:15
$1 scrie:$2e ce ne va fi mai bine decat cu PSD-PNL-UDMR & Geoana? Zi-ne chestia asta, pentru ca vad ca le ai cu politica, deci inseamna ca gandesti cu cel putin o mutare inainte, nu?
$1 scrie:$2i acum cand mai avem putin pana la deschidere, aflu ca statul ma lasa sa-mi desfasor activitatea abia peste 11 luni . Uite unde s-a ajuns cu haosul in tara asta...
$1 scrie:$2Eu unul zic ca in spatele lui Geoana este mai nasol.
de Mihai L » 30 Noi 2009, 00:22
$1 scrie:$2$1 scrie:$2red ca Basescu e singurul presedinte care a sustinut real lupta anti-coruptie !
Sunt sigur că Videanu, Udrea, Ridzi & comp te aprobă din toată inima.
de capricosti » 30 Noi 2009, 00:53
de temir » 30 Noi 2009, 03:27
$1 scrie:$2sunteti tarisi va admir pt rabdarea si logica din replicile voastre
am mai spus-o deja.
Multi care voteaza base se cred inteligenti si superiori, ii dau zor cu 'numai comunistii voteza Geoana', si isi inchipuie ca democratie inseamna sa dea toata lumea votul unui singur om -evident lui base- iar cand altii nu sunt de acord cu ei fac spume la gura la fel ca idolul lor.
...
![]()
![]()
ADIO base, ADIO !
![]()
![]()
![]()
(Da, ma repet cu salutul asta, dar imi place s-o fac)
de catalin1972 » 30 Noi 2009, 07:07
$1 scrie:$2$1 scrie:$2red ca Basescu e singurul presedinte care a sustinut real lupta anti-coruptie !
Sunt sigur că Videanu, Udrea, Ridzi & comp te aprobă din toată inima.$1 scrie:$2inistrul sustinut de el ,Macovei , a fost singurul ministru de justitie laudat de straini pt lupta anti-coruptie !![]()
A fost lăudată. Dar a obţinut vreun rezultat? A, da, s-au opus politicienii corupţi. Măgarii, în loc să se încoloneze unul câte unul şi să vină singuri de bună voie la puşcărie. Ce nesimţiţi.
Pai tu cum sti ca a fost schimbata de la justitie ?Aplecat cumva de buna voie ?$1 scrie:$2In plus , a fost singurul care a incercat sa aduca un plus de credibilitate politicienilor prin sustinerea votului uninominal.![]()
A, deci asta a fost chestia cu uninominalu. Ca să vezi. Şi eu care credeam că vrea doar să elimine PNL din politică. Cum de nu m-am gândit la asta.
PNL-ul se va elimina singur , n-are nevoie de ajutor !Probabil de asta multi s-au opus uninominalului ,nu l-au inteles ...$1 scrie:$2L-a propus si sustinut pe Ciolos in ciuda opozitiei PSD !
Aici s-ar putea să fie ceva. Să vedem însă votul din Parlament. După reacţiile Germaniei şi Angliei, este foarte posibil ca Cioloş să fie picat. [Pentru cei mai puţin familiarizaţi cu procedurile de la Bruxelles, în fiecare Comisie există 1-2-3 comisari de sacrificiu care sunt "trântiţi" de Parlament, care îşi dovedeşte astfel vigilenţa şi fermitatea.] Să sperăm că nu.
Se poate , grav e PSD-ul i-a bagat bete-n roate de la inceput !$1 scrie:$2Pe 7 decembrie voi merge voios la munca !(nu cred ca pe patronii coreeni ii intereseaza daca presedintele e democrat sau comunist )
Succese nebănuite.
Next.
de isotech_ro » 30 Noi 2009, 07:13
$1 scrie:$2.. Vreau şi eu nişte răspunsuri simple la o întrebare simplă "Ce guvern face Geoana / Băsescu, cu cine şi în cât timp?" ...
de catalin1972 » 30 Noi 2009, 09:40
$1 scrie:$2reau doar sa ii amintesc lui temir ca Geoana a fost ministru de externe (din punctul meu de vedere chiar acolo trebuia sa ramana, se descurca foarte bine). Base a fost doar marinar.
de capricosti » 30 Noi 2009, 09:46
de catalin1972 » 30 Noi 2009, 09:49
de zaboss » 30 Noi 2009, 09:50
$1 scrie:$2u unul zic ca in spatele lui Geoana este mai nasol.
$1 scrie:$2cum, ca tot veni vorba, ritzi a ajuns in justitie, nastase parca nu prea... si daca iese prostanacul, crezi ca il va mai intreba cineva ceva, ever???
$1 scrie:$2Pai tu cum sti ca a fost schimbata de la justitie ?Aplecat cumva de buna voie ?
A plecat o dată cu PD-ul, din guvern. Dacă le era atât de dragă, şi bună, şi iubită, de ce n-au pus-o până acum? Sunt 3 guverne PD în care aveau posibilitatea.
PNL-ul se va elimina singur , n-are nevoie de ajutor !Probabil de asta multi s-au opus uninominalului ,nu l-au inteles ...
Într-un fel, ai şi tu dreptate. Numai că una este să fii omorât şi alta este să te sinucizi.
Se poate , grav e PSD-ul i-a bagat bete-n roate de la inceput !
PSD-ul îşi susţinea propriul candidat, nu i-a pus beţe în roate.
Dar cel mai important e ca Base A CONDAMNAT OFICIAL COMUNISMUL !
Aşa, şi? Care e rezultatul concret? Şi Ceauşescu condamna imperialismul, dar nu-l băga nimeni în seamă. Din contră, s-a ales praful de legea Lustraţiei, de CNSAS. BIneînţeles, Traian Băsescu nu are nici o vină. Când o să încetaţi să vă uitaţi LA CE VORBEŞTE CINEVA ŞI SĂ VEDEŢI CE FACE? CĂ UNEORI E O DIFERENŢĂ CA DE LA CER LA PĂMÂNT!
$1 scrie:$2@zaboss ... prima la mina, l-am adaugat si pe prostanac in ecuatie (citat) ... ca sa putem lucra cu o ecuatie de variante
de catalin1972 » 30 Noi 2009, 10:05
de zaboss » 30 Noi 2009, 10:19
$1 scrie:$2aboss , cum poti sa zici ca , atunci cind Basescu a condamnat comunismul in sedinta de la parlament, nu l-a bagat nimeni in seama ?Eu tin minte ca a fost un mare circ in sala facut de cei ce se simteu cu musca pe caciula !A fost de parca se turnase apa sfintita intr-un cuib de draci![]()
http://www.infostud.ro/articole/condamn ... or-40.html
In opinia lui Geoana , Basescu a gresit...
de isotech_ro » 30 Noi 2009, 10:25
de Nic_Bv » 30 Noi 2009, 10:30
de catalin1972 » 30 Noi 2009, 10:35
de zaboss » 30 Noi 2009, 11:02
$1 scrie:$2ai nu e vorba doar de vorbele lui Vadim ,in primul rind e interesant ce a zis Geoana si faptul ca PSD nu a participat initial la sedinta iar Iliescu n-a venit deloc!
de Nic_Bv » 30 Noi 2009, 11:14
de isotech_ro » 30 Noi 2009, 11:16
de catalin1972 » 30 Noi 2009, 11:22
Înapoi la Discutii libere/forum
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori