01 Dec 2009, 10:23
. In 1990 sau 1991 cand era la primul mandat de ministru al transporturilor a dat 'ordin' ca masinile mai vechi de 8 ani sa nu mai poata fi inmatriculate in RO
. In 1996 cand Vacaroiu a vrut sa anuleze legea aia base era seful comisiei parlamentare la Transporturi, si a blocat proiectul de lege in comisie, pe motiv ca daca el a interzis inmatricularea vechiturilor cu ani in urma , n-o sa o anuleze ca sa castige PDSR-ul voturi populare...
Eu a trebuit sa dau 1000 DM la o fundatie non-profit ca sa-mi inmatriculez o masina care a trecut cu brio de RAR cu toate ca era mai veche de 8 ani... Si sa nu mai zic de Taxa de drum initiata tot de el, care la inceput era obligatorie pt toata lumea; dupa ce a venit Nastase prim ministru taxa a fost retrasa si calculata in pretul combustibilului, iar mai tarziu Tariceanu a reintrodus-o din nou separat, dar de data asta nu mai trebuia platita de toti soferii ci numai de cei care foloseau DN sau autostrada.
fata de popor
ADIO, base,ADIO

01 Dec 2009, 10:43
$1 scrie:$2...alen , la tine m-am gandit cand am scris postul![]()
...
01 Dec 2009, 12:17
$1 scrie:$2at despre sansa data lui Ilici, este o manipulare pentru creiere slabe, care inghit pe nemestecate tot ce sloboade marinaru' chior.
01 Dec 2009, 12:37