Discutii libere/forum

Mergeti la vot?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mergeti la vot in 22.11.2009??

Chestionarul s-a închis pe data de 19 Noi 2009, 18:32

Da. Stiu cu cine votez. Votez si la referendum.
45
50%
Da. Nu stiu cu cine votez. Votez si la referendum.
5
6%
Da. Stiu cu cine votez. Nu votez si la referendum.
9
10%
Nu. Sunt satul de politicieni. Nu ma intereseaza referendumul. (100% NU)
18
20%
Nu sunt hotarat, nu cred, nu stiu. (50% da / 50% nu)
5
6%
Da. Votez doar la referendum.
4
4%
Da. Merg la vot dar imi invalidez votul.
4
4%

Voturi totale : 90

Re: Mergeti la vot?

Mesajde capricosti » 01 Dec 2009, 10:23

base a facut 'mult bine' romanilor amarati pe care zice ca-i ajuta INCA dinainte sa fie presedinte :D . In 1990 sau 1991 cand era la primul mandat de ministru al transporturilor a dat 'ordin' ca masinile mai vechi de 8 ani sa nu mai poata fi inmatriculate in RO :( . In 1996 cand Vacaroiu a vrut sa anuleze legea aia base era seful comisiei parlamentare la Transporturi, si a blocat proiectul de lege in comisie, pe motiv ca daca el a interzis inmatricularea vechiturilor cu ani in urma , n-o sa o anuleze ca sa castige PDSR-ul voturi populare... :D Eu a trebuit sa dau 1000 DM la o fundatie non-profit ca sa-mi inmatriculez o masina care a trecut cu brio de RAR cu toate ca era mai veche de 8 ani... Si sa nu mai zic de Taxa de drum initiata tot de el, care la inceput era obligatorie pt toata lumea; dupa ce a venit Nastase prim ministru taxa a fost retrasa si calculata in pretul combustibilului, iar mai tarziu Tariceanu a reintrodus-o din nou separat, dar de data asta nu mai trebuia platita de toti soferii ci numai de cei care foloseau DN sau autostrada.
Asa ca s-o lase mai usor cu dragostea lui :-t fata de popor
:-* :-* :-* ADIO, base,ADIO :-h :-h :-h

@ KomandantuR'
este o rusine sa folosesti lista unor martiri ca sa-ti expui optiunea electorala; puteai sa spui cu cine votezi fara sa murdaresti numele celor care s-au sacrificat pt democratie.
Toti care au murit pt a scapa Romania de comunism si dictatura merita cu adevarat respect !!!
Si fiindca azi e 1 Decembrie :
LA MULTI ANI ROMANIA !!!
Ultima oară modificat de adicristea pe 01 Dec 2009, 10:39, modificat 1 dată în total.
Motiv: Foloseste optiunea Modifica sau Edit pentru mesaje consecutive in limita a 10 minute, te rog!
capricosti
1nsane Member

Maşina: Ford Capri MK3 2.0 DOHC

Mesajde Alen » 01 Dec 2009, 10:43

$1 scrie:$2...alen , la tine m-am gandit cand am scris postul :P >:D< ...

ma bucur sa aud asta...
daca eram mai tanar macar cu vreo 10 ani... ;) :-*
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde VIPER » 01 Dec 2009, 12:17

$1 scrie:$2at despre sansa data lui Ilici, este o manipulare pentru creiere slabe, care inghit pe nemestecate tot ce sloboade marinaru' chior.

Parca era fara atacuri, nu? Ca si noi astia cu "creierele slabe" suntem in stare de asa ceva daca e neaparat nevoie... Astept scuze...

P.S. La multi ani!

Imagine
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde toxicristi » 01 Dec 2009, 12:37

De ziua noastra, va iau jucaria,
LA MULTI ANI, ROMANIA!

<:-P <:-P <:-P
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi