ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Cu cine ati votat?

Chestionarul s-a închis pe data de 23 Noi 2009, 14:26

CRIN ANTONESCU
27
47%
TRAIAN BASESCU
20
35%
MIRCEA GEOANA
1
2%
SORIN OPRESCU
1
2%
C.V. TUDOR
2
4%
KELEMEN HUNOR
1
2%
REMUS CERNEA
2
4%
ALTUL
0
Niciun vot
NU MA INTERESEAZA CINE IESE
3
5%
AM VOTAT DOAR LA REFERENDUM
0
Niciun vot

Voturi totale : 57

Re: Exit poll fordclub

25 Noi 2009, 11:48

http://www.realitatea.net/antonescu--cu ... 88967.html

Declaratia asta ar trebui sa dea de gindit alegatorilor ...uneori cred ca de fapt Crin e agentul sub acoperire a lui Basescu ! :D

25 Noi 2009, 12:19

te intelegem ca esti pro basescu esti acolo la tulcea, probabil lucrezi si pe un vapor deci votezi cu capitanul. (sper sa iei ce zic ca pe o gluma)

25 Noi 2009, 13:57

$1 scrie:$2raian Băsescu a declarat că se bucură că s-a realizat "această alianţă împotriva preşedintelui", formată din PSD, PNL şi UDMR, precizând că aşteaptă ca şi PRM să li se alăture pentru a forma aceeaşi alianţă care l-a suspendat pe şeful statului în 2007

ce ma distreaza foarte tare, este ca ESCU isi plange de mila singurel, si asteapta sa fie considerat o victima a ''Mafiei'', vorba Tribunului.. sau a fortelor ticalosite..
bine ca scapam de el!

25 Noi 2009, 15:31

Axelus , nu lucrez pe un vapor ci intr-un santier naval dar sint aspirant (echivalentul din marina al sublocotenentului ) in rezerva ;)
Sint pro-Basescu in situatia asta ,am votat cu el doar prin prisma faptului ca preferatul meu ,Oprescu, nu avea nicio sansa .In schimb ma dezgusta atitudinea lui Antonescu si de asta am tendinta sa devin radical...

29 Noi 2009, 18:38

nu va luati dupa aparente:

[youtube]http://www.romaniantipsd.ro/video[/youtube]

02 Dec 2009, 09:24

Acesta se inchide. Posibil sa deschidem altul dupa votarea din 6 decembrie sa vedem care sunt optiunile pe CF.
Răspunde