Re: Tara lui ''Ciubuc''...
Eu stiu ca am dreptate, pentru ca nu-i vara sa nu ma sune 2-3 prieteni care cauta urgent medicamente perfuzabile...
LE: Daca patronul Sergianei va veghea sa nu se inrautateasca nimic (pretul poate sa-l creasca cu 5% sa zicem) in zona calitatii serviciului prestat (ingrediente, bucatari, retete, personal de servire, curatenie, consumabile toaleta, ambient, etc, etc) intr-adevar nu va da faliment niciodata. Ba chiar merita sa se dezvolte...Nu ma pricep eu la dezvoltare de restaurante, ca ma duceam la el si ii spuneam ca in Bucuresti, pentru primul lui proiect poate conta pe mine gratis.
Repet, dupa ce umbli mai mult prin lume si vezi ca o friptura la Amsterdam e min. 30 euro, la Bruxelles e min. 20 euro, la Paris 25 euro la o cantitate minuscula, o farfurie mare si mult sos aruncat de-aiurea+2 verdeturi, la Londra (mama-mama, noroc ca a cazut lira)...realizezi ca in Balcani se mananca foarte bine si ieftin iar cand te duci intr-un restaurant ca Sergiana (unde nu e scump pentru ce primesti) si gasesti servicii ca afara, este evident ca nu esti cu nimic inferior strainilor, ba din contra...
Strainii au si ei orgoliul si mandria lor, mai ales astia din tari cu traditie gastronomica dar cand i-am dus la Sergiana, au lasat ciocul mic pentru ca s-au convins ca avem si noi restaurante de top...
Si nu este scump la Sergiana. In Bucuresti este scump si prost...Ultima mea experienta negativa, restaurantul Thalia Victoriei, din str. Sevastopol.
Regret nothing. Fear less.
Socialismul e carja capitalismului.
Buy Romanian! Save your job!
-

Darth-Claudiu - 1nsane Member
- Mesaje: 1019
- Membru din: 23 Iun 2007, 06:31
- Localitate: Bucuresti
- Maşina: FF1, 2002, berlina, ghia, argintie, Zetec 1.8l, 115CP

) la usa cabinetelor sa pot lasa acolo plicul cu numele pacientului si gata!


). 