Arhiva
NOUL MONDEO
Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Moderator: Automatistul
-
toxicristi - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
de Fritz » 20 Mar 2007, 16:14
Asta e raspunsul importatorului:
"Stimata Doamna/Domnisoara bla bla,
Va multumim pentru mesajul dumneavoastra.
Va informam ca noul Ford Mondeo va fi disponibil pe piata romaneasca cel mai devreme in luna iulie, data la care vor fi disponibile toate informatiile cu privire la dotari si preturi.
Va multumim pentru interesul manifestat fata de produsele Ford si va stam la dispozitie.
Cu stima,
bla bla"
"Stimata Doamna/Domnisoara bla bla,
Va multumim pentru mesajul dumneavoastra.
Va informam ca noul Ford Mondeo va fi disponibil pe piata romaneasca cel mai devreme in luna iulie, data la care vor fi disponibile toate informatiile cu privire la dotari si preturi.
Va multumim pentru interesul manifestat fata de produsele Ford si va stam la dispozitie.
Cu stima,
bla bla"
Subaru Forester 2010 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP
-
Fritz - Fondator al Asociaţiei ClubFord
focused - Mesaje: 1405
- Maşina:
Pret Mondeo
de irinelr » 23 Mar 2007, 14:18
ce am citit azi in ZF despre Ford Mondeo
Unul dintre cele mai asteptate modele Ford in Romania este noul Mondeo, a carui premiera mondiala a avut loc in cadrul Salonului Auto de la Geneva, la inceputul acestei luni.
"In Romania, noul Ford Mondeo va fi lansat in luna iunie sau iulie. Un pret nu a fost inca stabilit, insa in comparatie cu generatia actuala acesta va avea un pret mai mare cu aproximativ 7%. Dar deja vorbim de alte dotari de serie, asadar o comparatie intre cele doua este mai dificil de realizat", a subliniat Gavra.
Din punctul de vedere al dimensiunilor, Mondeo se apropie de segmentul mare, fiind chiar mai lung decat ultima generatie de Scorpio.
"Majoritatea constructorilor urmaresc aceasta tendinta de marire a dimensiunilor noilor modele. La fel, noua generatie Mondeo este disponibila in versiune de caroserie cu 5 usi si break, in timp ce versiunea cu patru usi este ceva mai lunga si este orientata catre segmentul premium. Dorim ca in primul an Mondeo sa depaseasca 200 de unitati comercializate lunar", a adaugat directorul general al Romcar.
"Pe piata vest-europeana Mondeo isi va face aparitia in luna aprilie, iar tocmai datorita cererii ridicate pe aceste piete, lansarea pe alte piete precum cea din Romania va fi intarziata pana la crearea unui stoc. Preturile exacte vor fi disponibile in maximum o luna", a declarat Gavra.
Deci pe langa ca-l lanseaza mai tarziu va fi si putin mai scump...pretul e mai orientat spre EU.
Articolul complet la http://www.zf.ro/articol_117134/catalin ... _vest.html
Unul dintre cele mai asteptate modele Ford in Romania este noul Mondeo, a carui premiera mondiala a avut loc in cadrul Salonului Auto de la Geneva, la inceputul acestei luni.
"In Romania, noul Ford Mondeo va fi lansat in luna iunie sau iulie. Un pret nu a fost inca stabilit, insa in comparatie cu generatia actuala acesta va avea un pret mai mare cu aproximativ 7%. Dar deja vorbim de alte dotari de serie, asadar o comparatie intre cele doua este mai dificil de realizat", a subliniat Gavra.
Din punctul de vedere al dimensiunilor, Mondeo se apropie de segmentul mare, fiind chiar mai lung decat ultima generatie de Scorpio.
"Majoritatea constructorilor urmaresc aceasta tendinta de marire a dimensiunilor noilor modele. La fel, noua generatie Mondeo este disponibila in versiune de caroserie cu 5 usi si break, in timp ce versiunea cu patru usi este ceva mai lunga si este orientata catre segmentul premium. Dorim ca in primul an Mondeo sa depaseasca 200 de unitati comercializate lunar", a adaugat directorul general al Romcar.
"Pe piata vest-europeana Mondeo isi va face aparitia in luna aprilie, iar tocmai datorita cererii ridicate pe aceste piete, lansarea pe alte piete precum cea din Romania va fi intarziata pana la crearea unui stoc. Preturile exacte vor fi disponibile in maximum o luna", a declarat Gavra.
Deci pe langa ca-l lanseaza mai tarziu va fi si putin mai scump...pretul e mai orientat spre EU.
Articolul complet la http://www.zf.ro/articol_117134/catalin ... _vest.html
Mondeo 2004 Trend, 1.8l/125CP
- irinelr
- Incepator
- Maşina:
- VIN:
-
toxicristi - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
de dragos » 30 Mar 2007, 19:44
Salut vlad1984 imi pare bine sa te cunosc sunt dragos din 1964.Nu te supara am vrut sa rimeze.Daca citeai cu mai multa atentie m-am bagat si eu in seama cu citeva rinduri mai sus ,si tocmai ziceam ca vreau sa comand un new mondeo 2007 asa pe neve cum ziceti voi.Am citeva zeci de poze cu el si chiar daca nu se compara cu realitatea mie tot imi place mult.Nu are cum sa fie mai urit decit in poze asta dupa parerea mea.In schimb ma calca pe nervi tragerea asta de timp ,cu aparitia ei in luna x sau y.Prima data mie mi s-a spus ca in luna mai ,acum mai nou am inteles ca ar fi si in august.Oricum daca mai intarzie mult poate ma enervez si ma scimb la 180 grade.Si asa desii sunt de foarte multi ani fan ford ,la cum arata Hyundai Sonata de exemplu s-ar putea sa ma schimb.Daca ei isi bat joc de noi nu-si dau seama ca pot pierde clienti .
Respect
Respect
-
dragos - Gold Member
- Maşina:
- VIN:
de Tzepi » 29 Apr 2007, 00:12
ex - 2002 Mondeo Turnier 2,0 TDDi 116CP TREND verde metalizat
ex - 2007 Fiesta 1.4 TDCi 68cp Confort Tango Red
ex - 2019 Mondeo mk5.5 Hatchback 2.0 Ecoblue A8 Titanium Magnetic
2007 Focus mk2 Sedan 1,6 TDCi 90cp Trend 007 Moondust Silver
2015 Focus mk3.5 Sedan 1,5 TDCi 120cp Titanium Premium Moondust Silver
ex - 2007 Fiesta 1.4 TDCi 68cp Confort Tango Red
ex - 2019 Mondeo mk5.5 Hatchback 2.0 Ecoblue A8 Titanium Magnetic
2007 Focus mk2 Sedan 1,6 TDCi 90cp Trend 007 Moondust Silver
2015 Focus mk3.5 Sedan 1,5 TDCi 120cp Titanium Premium Moondust Silver
-
Tzepi - Gold Member
- Maşina:
Road test: Ford Mondeo Titanium 2.5 Estate
de Fritz » 18 Mai 2007, 08:05
Subaru Forester 2010 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP
-
Fritz - Fondator al Asociaţiei ClubFord
focused - Mesaje: 1405
- Maşina:
Re: Road test: Ford Mondeo Titanium 2.5 Estate
de MIHAI. » 23 Mai 2007, 11:19
posesor de focos:> http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=4284
[b]Respect participantilor la trafic care semnalizeaza prezenta agentilor de politie![/b]
[b]Respect participantilor la trafic care semnalizeaza prezenta agentilor de politie![/b]
Oferta la colina pentru noul mondeo
de gsc » 23 Mai 2007, 17:25
- Fişiere ataşate
-
Liste_auto_comanda_Noul_Ford_Mondeo_16_Mai_2007second.zip
- (141.83 KiB) Descărcat de 286 ori
- gsc
- Incepator