Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
05 Dec 2009, 21:05
radu.cmax: multumesc de urari!
Top Cat: a patit ca e plecat din tara, si probabil nu reuseste sa plece prea des spre Romania.
05 Dec 2009, 21:40
Ma gandeam la asta, dar asa cum a zis..parca era sfarsiul lumii, si totusi ii urez sa ne vedem teferi si sanatosi cand se intoarce, daca se mai intoarce.
06 Dec 2009, 14:38
Cred ca voi reusi sa ajung si eu la o intalnire, sunt curios sa va cunosc si mai ales sa vad mai multe forduri frumoase.
06 Dec 2009, 14:52
Multumesc T.C. !Va veni si ziua cand o sa particip si eu la intalnirile brasovenilor(abia astept...

)!Ma oftic ca nici acum de Craciun nu o sa ajung pe acasa...

!
Numai bine...
06 Dec 2009, 16:04
La multi ani
Nicolae si Nicoletelor!
R
07 Dec 2009, 08:55
cu efect intarziat insa la multi ani,nea Nicu

abia acum am avut timp sa intru pe forum,fiind la munca..multa sanatate..
deci cum va fi intalnirea? cand?urmarim ce s-a votat ?
07 Dec 2009, 09:47
eu am votqt intqlnirea vineri 11 cred, dar am aflat ca am fost chemat schimbul 3...sa vad daca atunci va fi intalnirea si daca pot sa fac schimb cu un coleg.
s-a hotarat ce mai facem la intalnire?putem sa ne vedem si seara si sa facem si o excursie dimineata...ce ziceti?
07 Dec 2009, 10:00
da,da..ar fi fain sa ne vedem seara ca presimt zapada la sfaritul saptamanii

..si vineri seara achiar ar fi ok..sambata plec la Bucuresti dimineata la 6 deci o sa ies din calculul de la plimbare..

daca va fi duminica,poate..

dar vineri seara ar fi fain sa sa ne vedem un pic ..
08 Dec 2009, 12:13
din cate vad,din voturile voastre reiese ca ne vedem vineri seara la o mica intalnire..am dreptate sau nu?

apoi vedem cea la lumina cand va fi,nu?numai hai sa vedem ce va fi..ca vad ca toata lumea tace
08 Dec 2009, 15:09
da,presupun ca da..dar dupa cum vezi suntem numai noi 2

..probabil ne vort urma si ceilalti..sper sa nu deranjez pe nimeni ca am preluat initiativa

vineri seara la o intalnire scurta..se mai baga cineva?
08 Dec 2009, 15:43
la 22 vineri? normal lucrez, sa vad daca pot face schimb cu un coleg.
am votat vineri 11 dar am confundat cu vineri 18.
08 Dec 2009, 15:56
pai asa s-a stabilit dar intalnirea asta are un scop..zapada..si cum nu prea avem s-ar putea sa fim putini si sa facem acelasi lucru ca si ziua..stam in jurul tobelor de esapament si vorbim..pana cand?! eu vin oricum cu mare placere daca pot dar..de preferat sa avem zapada..
08 Dec 2009, 23:02
desi se pare ca se face o intalnire se seara vineri si dupa am sa va rog pe toti sa urmariti pentru ca se va schimba pool-ul pentru acea masa "fastiva" la care sa facem intalnirea undeva la caldurica, sa mancam, sa bem si sa ne simtim bine.
Eu indiferent de intalnire vin.
09 Dec 2009, 00:19
salutare !
si pe 19 ?
09 Dec 2009, 07:32
mie nu-mi vine sa cred..nu-mi place deloc ce vad..71 de voturi? nu cunosc eu fenomenul sau 71 de useri au votat ?!

ne vedem in parcarea de la Roman?
09 Dec 2009, 07:41
n-au votat 71

fiecare votant putea bifa 3 optiuni, deci au votat 71/3 persoane
09 Dec 2009, 08:20
imi da cu virgula,adi
09 Dec 2009, 08:45
Adica au votat intre 23 si 71 de persoane
09 Dec 2009, 09:14
toxicristi, o mica rectificare: intre
24 si 71 de persoane.
Imi pare rau, vineri seara nu o sa fiu disponibil. Va urez intalnire placuta.
09 Dec 2009, 10:05
vineri seara pe la ce ora va intalniti? si unde?

eu am drum pana la tg. mures, si la intoarcere o sa trec prin brasov pe la 19h/20h ...depinde de cat de repede rezolv treburile la tg. mures

si as trece si pe la intalnire daca e
09 Dec 2009, 22:52
Salut , abia m-am autentificat si eu , as vrea si eu sa stiu la ce ora va intalniti si unde , ca sa vin si eu sa vad despre ce ar fi vorba in acest club , va multumesc
10 Dec 2009, 09:04
bine ai venit! deobicei sambata dimineata sub tampa...acum se pare ca si vineri seara va fi o intalnire.
si eu astept sa vad ce s-a hotarat ca numai azi nu e vineri:)
10 Dec 2009, 09:13
Ok , am inteles , dar care ar fi ora ???
10 Dec 2009, 12:14
eu as propune ora 20 ca la 21:30 tre sa fiu in alt loc. deasemenea putem facilita si intalnirea mai usoara cu andrei.r din mures care este in tranzit prin brasov la orele 20 asfel incat sa ajunga si el acasa la o ora rezonabila.
pregatitiva sa luam in discutie posibila organizare la finalul luni unei plimbari afara din brasov combinata cu o masa la un local rustic ( cheile gradistei, muntele rosu, bradet, trei brazi).
10 Dec 2009, 15:25
ati putea sa ma ajutati cu o harta, ceva, al locului unde va intalniti?
in mare ma descurc prin brasov, dar nu stiu locatiile doar dupa nume
10 Dec 2009, 20:25
Sal,
daca pe viitor mergem la acel "ceai dansant" va rog sa nu includeti "Muntele Rosu" decat daca mergem pe jos.........drumul e infernal...n-as putea sa bag Forduletzul meu pe acolo...
Bafta!
PS: La ce ora ramane intalnirea de maine seara? (eu as merge tot pe ora 20)
10 Dec 2009, 21:26
20 sa fie?....hmmm 20 sa fie si ne vedem cu tontii sub Tampa.
Cine nu stie unde e, sa imi dea PM si ii dau nr de tel si il indrum.
11 Dec 2009, 00:48
vin si eu...am facut schimb de tura cu un coleg...trimiteti-mi un numar de telefon in caz ca se schimba ora sa iau legatura cu voi.
referitor la cel care trece prin brasov...intrebi pe oricine cum sa ajungi sub tampa si vei fi directionat de orice brasovean. ideea e sa ajungi in centru...modarom, livada postei piata sfatului.
abia astept...ne pozam, ne plimbam...si vedem ce vom face. 20 suna bine ca sa nu stam pana dimineata,