ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Unde petreceţi Crăciunul?

15 Dec 2009, 16:06

Profit de această ocazie, pentru că sunt în concediu, pentru că până la anu nu cred să mai am timp să intru pe forum, să urez tuturor celor care sunteţi membrii acestui club Sărbători Fericite şi un călduros La Mulţi Ani!

De Crăciun voi merge împreună cu familia, adică soţia mea si copilul la Sinaia, aşadar în perioada 23-27.12.2009, pentru cei care aveţi drum prin Sinaia, sau poate petreceţi la fel ca mine Crăciunul în zonă, mă găsiţi la Hotel Rowa-Dany, iar ca să mă găsiţi, căutaţi-mă la piscina hotelului, că am de gând ca majoritatea timpului să-l petrec la piscină. Mai merge cu mine şi prietenul meu, nepoţelul cu care am fost şi la Tîrgu Mureş, şi avem de gând să petrecem, aşa că pregătim deja vinoasele, şi sigur o să avem si pentru prieteni.

Spor la petreceri şi să vă aducă moşul tot ce vă doriţi .

LA MULŢI ANI, DRAGI COLEGI!! <:-P <:-P <:-P

Re: Unde petreceţi Crăciunul?

15 Dec 2009, 16:39

Distractie placuta!!!

16 Dec 2009, 16:29

Acasa, in familie! Anul asta nu merge .... de criza.

16 Dec 2009, 16:47

Corect, va fi anul familiilor reunite in jurul bradului de Craciun :D . Vezi cum ne apropie criza?

16 Dec 2009, 16:51

Craciunul, intotdeauna alaturi de cei dragi. Langa pomul de Craciun, adica acasa!
Revelionul, obligatoriu la minim 200 km distanta de casa.

16 Dec 2009, 16:58

Cum spunea mai sus @Nic_Bv .... de Craciun alaturi de familie, de cei dragi ... iar revelionul nu chiar la 200km distanta de casa(oleak mai aproape) ca nu`s bani :D ....

16 Dec 2009, 19:08

SV_02_XXX: depinde si unde ai domiciliul. Pe mine ma costa mai scump Revelionul in imprejurimile Brasovului, decat sa dau o fuga pana in Bucovina. :D

16 Dec 2009, 19:14

Craciunul la Suceava, alaturi de viitorii socri.
Revelionul la Dragoslavele (5km de Rucar).

16 Dec 2009, 20:10

In Turabo la Pta Romana. Anul trecut au dat Shrek the Halls...

17 Dec 2009, 00:17

Pe forum. :D <:-P

17 Dec 2009, 09:09

Iar eu sub, daca voi bea cat mi-am propus. :))

17 Dec 2009, 09:22

Craciunul la soacra-mea in Bucovina :D , iar rev-ul pe strada cu prietenii si cu multa sampanie :-"

17 Dec 2009, 10:33

craciunul sigur acasa, asta-i obiceiul in familie, iar de reveiller (cu ziceau divertisii cu ani in urma) inca nu am decis nimic, ori in bucuresti, ori pe undeva la munte, ori acasa/pe langa casa... in functie si de venitul ce va mai veni... mama ei de criza, ca ustura tare!!!

17 Dec 2009, 14:37

Poi daca asa sta problema .... Va invit pe data de 25 decembrie la GURA HUMORULUI - se deschide NOUA partie de schi, una dintre cele mai mari din Romania... este si un club misto prin preajma ...MERITA

17 Dec 2009, 16:19

hmmm... invitatia ta suna ceva genul "voi veniti ca va cazez la mine" :D
deci???

17 Dec 2009, 18:08

O sa fiu si eu prin zona,... :D deci o punem de o intrunire?? *-:) :-"

17 Dec 2009, 18:58

Nu-i chiar asa @mariusm ... locuiesc intr-un apartament de 2 camere, iti dai seama, as vrea sa va cazez pe toti, nu am cum :( .. hmm ... intrunire, mi-au expirat mai toate actele la masina ... nu vreau ca de sarbatori sa am vreo surpriza ceva :))

Pârtia de schi are 1.478 m lungine si o diferenţă de nivel de 283 m în zona Ariniş. Este dotata cu un echipament telescaun pe o lungime de 1.330 m, un sistem electronic de bileterie, 5 tunuri de zăpadă amplasate pe pârtie, 1 maşină de bătut zăpada, pârtie de săniuş.
Accesul se face printr-un drum modernizat şi parcare amenajată în apropierea pârtiei.
Uite pe scurt programul:
25 decembrie
Baza Pârtiei Şoimului
15.00-Deschidere Oficială Pârtie - Spectacol, artificii
26 decembrie
Hai cu toţi la pârtie !
27 decembrie
Bradul din centrul oraşului
17.00-19.00 - Recital de colinde
28 decembrie
17.00-18.00 Tradiţii de iarnă
29 decembrie
15.00 Urătura tradiţională humoreană
31 decembrie
24.00 - Foc de artificii
Bafta

19 Dec 2009, 20:10

Ca si anul trecut, de craciun-munca, de revelion-munca. Trebuie cineva sa scoata si petrol pt masinutele voastre.

19 Dec 2009, 20:12

..in sanul familiei:)
Nu din motive financiare ci pentru ca asa este frumos.

20 Dec 2009, 21:18

Sarbatori fericite tuturor <:-P
Din totdeauna mi-am petrecut Craciunul in familie si colindand pe la rude si prieteni. De anul trecut s-a schimbat putin situatia in sensul ca il petrec tot acasa insa nu mai plec la colindat pt. ca am o fetita de 1 an si 6 luni si colindam doar acasa :))

21 Dec 2009, 12:14

Acasa si Craciunul si - aproape sigur - si revelionul si cam singuri, fara nici macar sa primim vizite, pentru ca cele doua mici printese ale familiei si-au dat fara voia noastra, a parintilor, intalnire cu o "doamna" pe numele ei varicela. :(
Dar, recuperam noi in 2010.Primul pas a fost facut : bilete le AC/DC! :D

La Multi Ani, dragi colegi! Multa sanatate si sa fiti iubiti de cele mai importante persoane din viata voastra! sa aveti rabdare cu toate persoanele si in toate situatiile prin care treceti!

Cu respect

21 Dec 2009, 13:30

Multa sanatate printeselor, numai bine in 2010! S-au mai intamplat si la altii revelioane acasa din cauza juniorilor, cunoastem senzatia. Revelioanele vin si trec, copii frumosi si sanatosi raman!

22 Dec 2009, 09:43

Craciunul in familie, pentru prima data in 3 ;)
Sarbatori fericite si multa sanatate!
Răspunde