Pai draga
fatuco 
,exact asta nu suport eu,primul lucru sa intrebe ce masina am si cati bani de multi,exact din cauza asta nu imi plac fetele din Craiova,pentru ca primul lucru la ele e -ce masina ai?- si asta ma irita pe mine,pai ce daca am masina de n'spemii de euro inseamna ca sunt si un om bun sau de casa? pai pe ele le intereseaza mai mult sa ai masini tari si bani decat sa aiba parte de fericire si iubire,pentru ca bani multi inseamna tentatii mari,cluburi,femei ,droguri pe cand asa tragi cu,casa.
A,si ce nu mai suport faza cu -fata mea are facultate- de parca daca are facultate e vreo valoare.Am lucrat la case mari cu oameni bogati si cu functii tari si fata lor nici nu ma cunoscut bine si deja imi vorbea cu "ba" si dadea doctoratul si tacso se lauda ca toti din familie au facultate,dar degeaba ca educatie si bun simt pauza
Deci daca e vorba de luat masina cadou deja nu ma mai bag,nu sunt nepotul lui Becali,eu sunt baiat sarac dar cu inima mare.
mctano,nu ma supar dar care e treaba ta,nu ai loc de mine?,daca nu iti convine ceva nu mai citi si fa altceva,citeste in alta parte,dute la film,bea o bere gasesti tu ceva sa nu te plictisesti.