e oarecum off topic, dar azi am fost la revizie la bdt. cu cauciucurile "all season". "all" pe naiba.
mie mi-a tremurat .... si pentru cauciucurile astea. mai ales ca mi-a alunecat de cateva ori. iar la statuie la aviatorilor a fost chiar "fun". si nu am mers cu viteza: 20-30-40 km in functie de carosabil.
cine spune ca anvelopele de iarna nu se justifica, si tine cu dintii de cele de vara, e mai mult pieton decat sofer.
sunt fericita ca am ajuns fara evenimente neplacute acasa, dar semi-suparata pe mine.
am facut o gafa si am realizat dupa, insa mi-am invatat lectia.
eram pe drum de la averescu spre podul crangasi. eu prima. in spate mult pe aceeasi banda, o masina.
drumul curatel.
si il vad pe unu ca arunca de pe trotuar zapada, direct pe sosea. dar sanatos, nu asa, ca ajunsese si pe banda a doua
mi se ridica sangele la cap, ma uit in retrovizioare, il vad pe nenea departe cu masina, si zic, am timp sa ma iau de nesimtitul asta care arunca zapada pe sosea.
franez, logic ca ma mai duc cativa metri mai in fata, si il vad clar pe soferul din spate cum era speriat si m-a evitat trecand pe cealalta banda. dupa care a mers el muult mai incet.
recunosc este vina mea, putea sa se lase cu pupici de sarbatori. niciodata cand este vreme din asta nu o sa ma mai opresc sa mustruluiesc un needucat.
cred ca cei care fac asta nu sunt si in postura de soferi, ca sa vada problema si din punctul nostru de vedere.
imi pare rau pentru incidentul tau JoeBlack. pana la urma bine ca a fost o masina si nu un pieton.
chiar credeam ca anvelope bune de iarna si esp-ul fac minuni.