Re: film?
$1 scrie:$2$1 scrie:$2roiam sa vad avatar sambata care vine la imax. aia sunt neseriosi. nu se pot face rezervari pe site, iar la telefon cica raspunde robotu. se pare ca-l vedem la vitan mall, tot in 3d dar mai slabut ca la imax.
nu sunt neseriosi dar sunt pline toate reprezentatiile din weekend. eu am anticipat asta si am facut rezervare cu doua saptamani inainte...chiar si atunci vineri era plin, sambata la fel, doar duminica am gasit locuri bune
omule, e asa cum spun. nu "nu mai sunt locuri ba fraiere" ci nimic. neseriosi.
eu n-am facut rezervari din timp (adica m-am apucat doar cu o sapt inainte) pt ca n-am avut informatii cand apare la imax, e adevarat ca nici nu m-am chinuit sa aflu. si acum am renuntat de tot, pt ca e cam greu de ajuns acolo din titan, poate mai putin cu taxiul (l-am luat pana la mall vitan totusi si inapoi), zapada si probabil si aglomeratie.
asta seara l-am vazut la vitan in 3d. oricum , e primul film vazut in 3d asa ca tot e ceva.
se remarca mai mult pt efecte speciale. si niste faze siropoase si lacrimogene. si evidentiere personaje negative ca sa starneasca ura in spectatori (cum fac multe filme). si ca oamenii distrug pt bani.
si ziceam de efectul ceata la PC. era din cauza codecurilor interne ale kmplayer pe care lam tot laudat pe alt topic. pe hd era ok dar pe sd... l-am pus sa ia codecurile de sistem+ re-setarea pe calitate.

Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
-

Cornel001 - Membru Belit
- Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
- VIN: dealadecotnarisec
...chiar si atunci vineri era plin, sambata la fel, doar duminica am gasit locuri bune

..imi placuse mult de ea in Sin City
)
). Chiar daca pana la urma stiai la ce sa te astepti povestea te-a tinut in priza pana la final si nici nu am observat cum au trecut cele 3 ore 

.
I-ati vazut si voi?